Proč? Nějaké puritánství jakože "tak je to špatně"?
Mám rád smetanové cokoliv (včetně pizzy) plus třeba žampiony, prudce smažené s cibulí na pánvi, pak zalité smetanou a nivou (nebo Babica style mlíkem) s těstovinami které mimochodem lze vařit rovnou v té pánvi se zbytkem, takže to je single pan jídlo
mám tak cca 1x týdně na večeři, tak jsem zvědavý.
Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). 




, ale jo, poblíž jedný práce jsem měl takový fajn bistro a ... všechno bylo fajn, dokud tam nebyla rukola. Paradoxně, tejden zpět jsem zašel do jednoho kebabu, kde jsem nebyl asi rok, předělali to tam, teď koukám na nabídku a nostalgicky poručim kebabovou pizzu. Pán to pak doslova zalil pálivym dresinkem (dřív takhle nedivočili), já si pomyslel, jakej jsem dobytek a ... stejně i tohle žaludek ustál líp, než prosciutto s rukolou. Ale kdoví, už jsem jí fakt dlouho neměl, nicméně jí mám na tom seznamu „Břišní diskotéky“ jako houby a pár dalších věcí.