reaguje na:
Cinefil
Dám si večer kebab a doma si do něj nacpu rukolu.
|
reagovat
|
Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). 
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
, ale jo, poblíž jedný práce jsem měl takový fajn bistro a ... všechno bylo fajn, dokud tam nebyla rukola. Paradoxně, tejden zpět jsem zašel do jednoho kebabu, kde jsem nebyl asi rok, předělali to tam, teď koukám na nabídku a nostalgicky poručim kebabovou pizzu. Pán to pak doslova zalil pálivym dresinkem (dřív takhle nedivočili), já si pomyslel, jakej jsem dobytek a ... stejně i tohle žaludek ustál líp, než prosciutto s rukolou. Ale kdoví, už jsem jí fakt dlouho neměl, nicméně jí mám na tom seznamu „Břišní diskotéky“ jako houby a pár dalších věcí.|
reagovat
|
|
reagovat
|


|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|