Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 1721 - 1740 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Wok panev nema smysl ani na normalni plynovy sporak. Spravny wok by mel byt na wokovem plynovem horaku (ohni?).
889143
Wok panev nema smysl ani na normalni plynovy sporak. Spravny wok by mel byt na wokovem plynovem horaku (ohni?).
889137
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak to bylo rychle dementovani (Klaus)... :D:D:D
889142
Tak to bylo rychle dementovani (Klaus)... *:D**:D**:D*
889021
1 0
reagovat
Nejhorší je, že na škole jsem chodil do Galaxie, koupil jsem si nachos, popcorn, obří Colu a neřešil jsem to, několikrát týdně klidně.

Teď peněz, že nevím co s nima a sere mne to neuvěřitelně tak, že si zajdu do Alberta pro Colu za dvacku nebo do toho kina nejdu vůbec. 
889141
Nejhorší je, že na škole jsem chodil do Galaxie, koupil jsem si nachos, popcorn, obří Colu a neřešil jsem to, několikrát týdně klidně. Teď peněz, že nevím co s nima a sere mne to neuvěřitelně tak, že si zajdu do Alberta pro Colu za dvacku nebo do toho kina nejdu vůbec. 
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je dobrá analogie. :D:+
889140
To je dobrá analogie. *:D**:+*
889129
1 0
reagovat
Že to tady trošku naruším - má smysl Wok pánev na sklokeramiku, nebo je to lepší, když to olizuje ten plamen? 
889137
Že to tady trošku naruším - má smysl Wok pánev na sklokeramiku, nebo je to lepší, když to olizuje ten plamen? 
0 0
reagují: Gonzi, speta.jr
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to jen můj názor, ne světonázor :) Jdu do kina, abych si užil film a aspoň mě jídlo od filmu odtrhává. Proto v kině nejím a nepiju. 
889136
Je to jen můj názor, ne světonázor :) Jdu do kina, abych si užil film a aspoň mě jídlo od filmu odtrhává. Proto v kině nejím a nepiju. 
889129
3 -4
reagovat

Já jsem si v životě...

... v kině nekoupil Colu ani popcorn. Protože vypít víc jak půllitr, znamená (resp znamenalo) sežrat 11+ kostek cukru za 2 hoďky a tomu si zahrávat s podrážděným močákem. Popcorn je humus a nechápu kohokoliv, kdo to pravidelně konzumuje. Přidáte-li k tomu tu fantastickou cenu, tak bych to nechápal ani v paralelní realitě, kde mi to chutná. Když jdu do kina, koupím si jednoho plecháče piva nebo minerálky a výjimečně ořechy. Ideální je, pokud má kino vlastní výčep (rest in peace Scalo). Každé promítání pak s obavami trnu, zda se do okruhu neposadí někdo s popkornem, páč ten zvuk mi dráždí receptory tolerance. :D:D:D
889135
... v kině nekoupil Colu ani popcorn. Protože vypít víc jak půllitr, znamená (resp znamenalo) sežrat 11+ kostek cukru za 2 hoďky a tomu si zahrávat s podrážděným močákem. Popcorn je humus a nechápu kohokoliv, kdo to pravidelně konzumuje. Přidáte-li k tomu tu fantastickou cenu, tak bych to nechápal ani v paralelní realitě, kde mi to chutná. Když jdu do kina, koupím si jednoho plecháče piva nebo minerálky a výjimečně ořechy. Ideální je, pokud má kino vlastní výčep (rest in peace Scalo). Každé promítání pak s obavami trnu, zda se do okruhu neposadí někdo s popkornem, páč ten zvuk mi dráždí receptory tolerance. *:D**:D**:D*
Já jsem si v životě...
3 -5
reagovat
reaguje na: verbst
Bylo to celkem nedávno, zrovna jsem šel na Chlapce a volavku. Jako platit za jedno kino šest stovek je šílený. 
889132
Bylo to celkem nedávno, zrovna jsem šel na Chlapce a volavku. Jako platit za jedno kino šest stovek je šílený. 
889127
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
"IMHO by každý business měl oslovovat primárně svůj core audience a přemýšlet, jak k tomu přidat i masy" -- Tak tohle plati i pro blockbustery, kdy se napr Disney snazi "zachranovat" svet, ale nakonec publikum i u Marvels jsou z 2/3 muzi a z 1/2 nad 25. Je docela zvlastni ten produkt nebo zazitek delat ne pro ty co o nej opravdu stoji a zajima je, ale pro nekoho, kdo tou cilovkou vlastne neni a patrne nikdy ani pravidelne nebude.
889131
[i]"[/i][i]IMHO by každý business měl oslovovat primárně svůj core audience a přemýšlet, jak k tomu přidat i masy" -- [/i]Tak tohle plati i pro blockbustery, kdy se napr Disney snazi "zachranovat" svet, ale nakonec publikum i u Marvels jsou z 2/3 muzi a z 1/2 nad 25. Je docela zvlastni ten produkt nebo zazitek delat ne pro ty co o nej opravdu stoji a zajima je, ale pro nekoho, kdo tou cilovkou vlastne neni a patrne nikdy ani pravidelne nebude.
889128
6 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Co to je zase za cool názor, že je kino od sledování filmů? Dohledával jsem to tu před časem kvůli podobné diskuzi a popcorn a občerstvení patří ke kino kultuře už tak 100 let. 
To je jak tvrdit, že v restauraci nemůžeš mluvit, protože je to tam jenom od jídla. 
889129
Co to je zase za cool názor, že je kino od sledování filmů? Dohledával jsem to tu před časem kvůli podobné diskuzi a popcorn a občerstvení patří ke kino kultuře už tak 100 let.  To je jak tvrdit, že v restauraci nemůžeš mluvit, protože je to tam jenom od jídla. 
889118
10 0
reagují: Memphis, l-e-t-o
reagovat
Ještě si na toto téma neodpustím, že se pak kina diví, že tam nechodí lidi. Nejlevnější oled televize stojí 16k, za 65" verzi člověk nechá 30k, receiver 12k, 5.1 sada třeba 30k (např link )...
Tím chci říct, že mít doma v celku kvalitní zážitek je už dostupné slušně pod 100k, a doufám, že z toho seznamu je zřejmé, že se člověk dostane velmi snadno i na 40k a míň, pokud se v něčem uskromní... Tím spíš, když v nějaké verzi by ty věci stejně měl. Přidejte si k tomu třeba popcorn maker za 1000,- a "rodinná návštěva kina" je najednou dostupná v plné parádě každý pátek... Stačí si ty náklady (100k) rozpočítat na 10 let a jsme na 10ti tisících ročně, nebo 800,- měsíčně, či 200 týdně, plus pořízení daného filmu (Netflix, bluray z bazaru, nebo naopak nový a pak šup na bazar atd. a cena se zlepšuje).

PG13 je populární kategorie, protože na to chodily celé rodiny a ideálně si nakoupily jídlo a pití. To je teď 4x vstupenka a nějaký ten popcorn a 1500,- whoooosh.

Tím chci říci, že "plnohodnotný kinozážitek pro průměrnou rodinu" je spíš nedostupný, zatímco slabší verze doma, která ale najde uplatnění i u Netflixu  je už dostupná velmi... a kinaři se diví, že nemají co žrát.

Čímž se teprve dostávám k pointě:D: kino, jak je nastavené, je optimalizované pro lidi, co filmy nezajímají a přijdou tam 3x za rok (a pak neřeší cenu popcornu). To logicky způsobuje, že se nadšencům "vlastní kino" vyplatí mnohem dřív, což logicky způsobuje, že celkový zájem o kina upadá. IMHO by každý business měl oslovovat primárně svůj core audience a přemýšlet, jak k tomu přidat i masy... Já bych radši dal "club card" s 50% slevou na všechno, ale zpoplatnil ji třeba 1000,-, abych to celkově zatraktivnil pro ty lidi, co by chodili každý týden (a každý 3. týden přibrali i kámoše).
889128
Ještě si na toto téma neodpustím, že se pak kina diví, že tam nechodí lidi. Nejlevnější oled televize stojí 16k, za 65" verzi člověk nechá 30k, receiver 12k, 5.1 sada třeba 30k (např https://sloupove-reproduktory.heureka.cz/klipsch-rp-8000f-ii/#prehled/ )... Tím chci říct, že mít doma v celku kvalitní zážitek je už dostupné slušně pod 100k, a doufám, že z toho seznamu je zřejmé, že se člověk dostane velmi snadno i na 40k a míň, pokud se v něčem uskromní... Tím spíš, když v nějaké verzi by ty věci stejně měl. Přidejte si k tomu třeba popcorn maker za 1000,- a "rodinná návštěva kina" je najednou dostupná v plné parádě každý pátek... Stačí si ty náklady (100k) rozpočítat na 10 let a jsme na 10ti tisících ročně, nebo 800,- měsíčně, či 200 týdně, plus pořízení daného filmu (Netflix, bluray z bazaru, nebo naopak nový a pak šup na bazar atd. a cena se zlepšuje). PG13 je populární kategorie, protože na to chodily celé rodiny a ideálně si nakoupily jídlo a pití. To je teď 4x vstupenka a nějaký ten popcorn a 1500,- whoooosh. Tím chci říci, že "plnohodnotný kinozážitek pro průměrnou rodinu" je spíš nedostupný, zatímco slabší verze doma, která ale najde uplatnění i u Netflixu  je už dostupná velmi... a kinaři se diví, že nemají co žrát. Čímž se teprve dostávám k pointě*:D*: kino, jak je nastavené, je optimalizované pro lidi, co filmy nezajímají a přijdou tam 3x za rok (a pak neřeší cenu popcornu). To logicky způsobuje, že se nadšencům "vlastní kino" vyplatí mnohem dřív, což logicky způsobuje, že celkový zájem o kina upadá. IMHO by každý business měl oslovovat primárně svůj core audience a přemýšlet, jak k tomu přidat i masy... Já bych radši dal "club card" s 50% slevou na všechno, ale zpoplatnil ji třeba 1000,-, abych to celkově zatraktivnil pro ty lidi, co by chodili každý týden (a každý 3. týden přibrali i kámoše).
10 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Disketa1
To muselo bejt dávno :D
Já teď na konci září nechal za tři lístky, jeden velkej popcorn a dvě pití (hračkový) a byli jsme na tisícovce :D
889127
To muselo bejt dávno *:D* Já teď na konci září nechal za tři lístky, jeden velkej popcorn a dvě pití (hračkový) a byli jsme na tisícovce *:D*
889124
2 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: esmo
Mám to stejný. Pití občas ano, ale ne u dlouhých filmů. Popcorn dřív ano, ale dnes, když v multiplexu 1 člověk vysolí za lístek s jídlem i 500kč fakt ne. Za těch skoro 200kč za popcorn můžu mít doma 10 balíčků z kauflandu do mikrovlnky, který mi přijde stejně dobrý, a ne tak přesolený. A to se vyplatí! Doma tím navíc nikoho neobtěžuju. :D

Jinak obecně mám zkušenost, že kina vlastní jídlo nebo aspoň flaštičku pití tolerují. V Olympii je běžné, že si lidi berou bezedný kelímek z KFC i do sálu a nikdo nic. 
889126
Mám to stejný. Pití občas ano, ale ne u dlouhých filmů. Popcorn dřív ano, ale dnes, když v multiplexu 1 člověk vysolí za lístek s jídlem i 500kč fakt ne. Za těch skoro 200kč za popcorn můžu mít doma 10 balíčků z kauflandu do mikrovlnky, který mi přijde stejně dobrý, a ne tak přesolený. A to se vyplatí! Doma tím navíc nikoho neobtěžuju. *:D* Jinak obecně mám zkušenost, že kina vlastní jídlo nebo aspoň flaštičku pití tolerují. V Olympii je běžné, že si lidi berou bezedný kelímek z KFC i do sálu a nikdo nic. 
889121
2 0
reagovat
Bez piva v Aeru by to nešlo :)
V multiplexech nikdy, nosím si vlastní - cokoli jiného mi připadá zcestné, když můžu v těch obchoďácích sjet o patro níž a koupit si to za zlomek ceny. 

Chápu to u lidí co do kina jdou jednou za půl roku a udělají si z toho svátek, ale několikrát za měsíc nebo dokonce za týden? ?)
889125
Bez piva v Aeru by to nešlo *:)* V multiplexech nikdy, nosím si vlastní - cokoli jiného mi připadá zcestné, když můžu v těch obchoďácích sjet o patro níž a koupit si to za zlomek ceny.  Chápu to u lidí co do kina jdou jednou za půl roku a udělají si z toho svátek, ale několikrát za měsíc nebo dokonce za týden? *?)*
6 0
reagovat
Jednou přede mnou stáli u pokladny v plzeňské Plaze (Cinema City) tatínek s malou dcerou. Šli na nějakou pohádku. Dva lístky, k tomu dva popcorny a ještě dvě pití. Šest stovek, jen to hvízdlo. Když jsem tu cenu viděl, málem jsem zalapal po dechu. Takže potom těch mých 179 Kč (mám ZTP slevu plus kartičku CC) za jeden lístek působilo dost levně. :D
889124
Jednou přede mnou stáli u pokladny v plzeňské Plaze (Cinema City) tatínek s malou dcerou. Šli na nějakou pohádku. Dva lístky, k tomu dva popcorny a ještě dvě pití. Šest stovek, jen to hvízdlo. Když jsem tu cenu viděl, málem jsem zalapal po dechu. Takže potom těch mých 179 Kč (mám ZTP slevu plus kartičku CC) za jeden lístek působilo dost levně. *:D*
3 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Disketa1
V multikinech výjimečně, v jednosálovce skoro pokaždé. Za a) je rád podpořím a za b) rád k filmu něco přikusuju, ať už se dívám v sále nebo doma.

Ale žeru jen při hlasitých scénách. Osobně nemám rád, když mě někdo slyší žvýkat, v kině nebo kdekoliv jinde. :D
889123
V multikinech výjimečně, v jednosálovce skoro pokaždé. Za a) je rád podpořím a za b) rád k filmu něco přikusuju, ať už se dívám v sále nebo doma. Ale žeru jen při hlasitých scénách. Osobně nemám rád, když mě někdo slyší žvýkat, v kině nebo kdekoliv jinde. *:D*
889115
7 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Malou petku Coly z domu, bez jídla. 
Musel bych být padlej na hlavu, abych si za ty ceny kupoval občerstvení v multiplexu :D
889121
Malou petku Coly z domu, bez jídla.  Musel bych být padlej na hlavu, abych si za ty ceny kupoval občerstvení v multiplexu *:D*
889115
5 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Disketa1
Popcorn si koupím výjimečně, spíš si kupuju jen pití. Pamatuji si, že v UH spravili kino a byl tam pak zákaz jist - kontrolovaly se batohy a zabavovaly brambůrky. 
Jinak mi jídlo v kině nevadí, ale teď jsem zažil šustily v divadle a za to bych vraždil, protože tam tak trochu potřebuješ rozumět. 
889119
Popcorn si koupím výjimečně, spíš si kupuju jen pití. Pamatuji si, že v UH spravili kino a byl tam pak zákaz jist - kontrolovaly se batohy a zabavovaly brambůrky.  Jinak mi jídlo v kině nevadí, ale teď jsem zažil šustily v divadle a za to bych vraždil, protože tam tak trochu potřebuješ rozumět. 
889115
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
V kinech si kupuji pouze lístek. Ani pití, ani jídlo si do sálu nenosím. Mám to jak ty. Kino je od toho sledovat film, ne tam žrát a pít.
889118
V kinech si kupuji pouze lístek. Ani pití, ani jídlo si do sálu nenosím. Mám to jak ty. Kino je od toho sledovat film, ne tam žrát a pít.
889115
4 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Přesně. Až nebude 20 zrnek popcornu s 10ti gramy cukru stát 200,-, tak so to budu milerád kupovat.
Osobně to nechápu... vždyť i na tom karamelovém popcornu za 50,- místo 200,- by museli pořád masivně vydělávat a já bych si něco podobného koupil víceméně pokaždé, místo nikdy.
(tzn kina mají ode mě za posledních 5 let 1x 200,- místo aby měly třeba 30x 50,-)
889117
Přesně. Až nebude 20 zrnek popcornu s 10ti gramy cukru stát 200,-, tak so to budu milerád kupovat. Osobně to nechápu... vždyť i na tom karamelovém popcornu za 50,- místo 200,- by museli pořád masivně vydělávat a já bych si něco podobného koupil víceméně pokaždé, místo nikdy. (tzn kina mají ode mě za posledních 5 let 1x 200,- místo aby měly třeba 30x 50,-)
889116
8 0
reagují: okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se