Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4501 - 4520 Napsat příspěvek
Markéta Vondroušová neskutečně:o8):+ !!! 
873920
Markéta Vondroušová neskutečně*:o**8)**:+* !!! 
12 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: Milosh
Z toho by šlo slozit Haiku
873903
Z toho by šlo slozit Haiku
873871
2 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ty seš fakt regulérní retard. A k tomu votravnější jak to blbé Haiko.
873871
Ty seš fakt regulérní retard. A k tomu votravnější jak to blbé Haiko.
873869
10 -5
reagují: Muf
reagovat

Ms. Marvel oživí… Ms. Marvel

Iman Velani napíše další komiks pro Marvel (nyní je její postava mrtvá, když se vydávala za MJ v posledním Spider-Man runu), kde bude oživena a zřejmě retconována z inhumana na mutanta:D
873869
Iman Velani napíše další komiks pro Marvel (nyní je její postava mrtvá, když se vydávala za MJ v posledním Spider-Man runu), kde bude [spoiler]oživena a zřejmě retconována z inhumana na mutanta[/spoiler]. *:D*
Ms. Marvel oživí… Ms. Marvel
4 -16
reagují: Milosh
reagovat
Ja som nedávno počul, že ChatGPT a spol. už pomaly dochádzajú učebné materiály, čo môže byť dosť zásadný problém do nejakého ďalšieho rozvoja týchto AI.
873811
Ja som nedávno počul, že ChatGPT a spol. už pomaly dochádzajú učebné materiály, čo môže byť dosť zásadný problém do nejakého ďalšieho rozvoja týchto AI.
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No jo. Aspoň zatím. 
Máš pravdu že kdybych nedokázal přečíst a upravit kód co mi nadhazuje, a občas ho seřvat že mele nesmysly a v čem přesně, tak by byl dost k hovnu. 

Včera jsem začal používat Bard, snad bude lepší, ChatGPT se nejen mě zdá má poslední dobou horší výsledky. 
873808
No jo. Aspoň zatím.  Máš pravdu že kdybych nedokázal přečíst a upravit kód co mi nadhazuje, a občas ho seřvat že mele nesmysly a v čem přesně, tak by byl dost k hovnu.  Včera jsem začal používat Bard, snad bude lepší, ChatGPT se nejen mě zdá má poslední dobou horší výsledky. 
873785
1 0
reagovat
reaguje na: Clavius
To by pro mě byl rodinný business, táta by měl radost :D
873806
To by pro mě byl rodinný business, táta by měl radost :D
873780
1 0
reagovat
Uz prestante kua! Citim sa pri vas jak totalny debil.:(

:D
873787
Uz prestante kua! Citim sa pri vas jak totalny debil.*:(* *:D*
10 0
reagovat
reaguje na: HAL
Toho se zatím nebojím. ChatGPT je nejvíc použitelný, pokud jsi programátor a jen si potřebuješ něco dohledat. Bez pokročilé schopnosti code review je to horší než k ničemu, protože to velmi často produkuje velmi neoptimální kód: Někdy nejede, někdy neexistuje daná metoda apod. ale hlavně... někdy jede a jen zbytečně zkopíruje celé pole aby udělal to či ono - a pak algoritmus který může být takhle náročný je TAKHLE náročný a tvá appka jde do sraček :D.
873785
Toho se zatím nebojím. ChatGPT je nejvíc použitelný, pokud jsi programátor a jen si potřebuješ něco dohledat. Bez pokročilé schopnosti code review je to horší než k ničemu, protože to velmi často produkuje velmi neoptimální kód: Někdy nejede, někdy neexistuje daná metoda apod. ale hlavně... někdy jede a jen zbytečně zkopíruje celé pole aby udělal to či ono - a pak algoritmus který může být takhle náročný je TAKHLE náročný a tvá appka jde do sraček *:D*.
873771
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Clavius
Tak jasně, já umím nějak používat Blender a abych v něm měl např. kuchyň, tak jsem si nakonfiguroval geometry nodes, které mi z rozměrů vyrobí skříňku s policemi, dvířkama apod. ( 8) )
Ovšem většina artistů v Bohemce jsou přesně to... artists. Pro ně Blender není "lopata", ale "štětec". Většina je nějak technicky zdatná, ale je to pro ně nutné zlo a asi by se neoznačila za ajťáky.
Stejně tak já se nepovažuju za artistu jen protože Blender umím technicky použít.
873783
Tak jasně, já umím nějak používat Blender a abych v něm měl např. kuchyň, tak jsem si nakonfiguroval geometry nodes, které mi z rozměrů vyrobí skříňku s policemi, dvířkama apod. ( *8)* ) Ovšem většina artistů v Bohemce jsou přesně to... artists. Pro ně Blender není "lopata", ale "štětec". Většina je nějak technicky zdatná, ale je to pro ně nutné zlo a asi by se neoznačila za ajťáky. Stejně tak já se nepovažuju za artistu jen protože Blender umím technicky použít.
873765
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Nestraš, protože pak přejdu na plán B, že začnu dělat asi truhláře :D
873780
Nestraš, protože pak přejdu na plán B, že začnu dělat asi truhláře *:D*
873771
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Clavius
A bude hůř, s ChatGPT se jako programátor začne tvářit i kdejaký Adventurer :D
873771
A bude hůř, s ChatGPT se jako programátor začne tvářit i kdejaký Adventurer *:D*
873760
7 0
reagují: Gonzi, Clavius
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ve své podstatě za tím CGI je krom toho animátora i nějaký dev. Už ty dnešní nástroje nesleduji, ale doby, kdy jsem si v Blenderu v pozadí skriptoval pluginy v Pythonu, tak ten poměr práce byl hodně vyvážený.

Nicméně jsem se musel chytit toho, že za měsíc po kurzu můžeš z fleku programovat.
Někdo to má v krvi a programuje od raného věku (a takový člověk na to nepotřebuje ani školu) a programovací jazyk považuje správně jako "lopatu", se kterou se stačí správně naučit pracovat.
873765
Tak ve své podstatě za tím CGI je krom toho animátora i nějaký dev. Už ty dnešní nástroje nesleduji, ale doby, kdy jsem si v Blenderu v pozadí skriptoval pluginy v Pythonu, tak ten poměr práce byl hodně vyvážený. Nicméně jsem se musel chytit toho, že za měsíc po kurzu můžeš z fleku programovat. Někdo to má v krvi a programuje od raného věku (a takový člověk na to nepotřebuje ani školu) a programovací jazyk považuje správně jako "lopatu", se kterou se stačí správně naučit pracovat.
873763
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Clavius
Ne každý může být Casey Muratori :D
Podle mě je trochu problém, že to dnes dělá "každý" protože jsou v tom prachy a strašně špatně se rozlišuje mezi "rozumím tomu" lidma a "umím používat framework" lidma.
Navíc teda Adventurer zaměňuje animátory za ajťáky :D
873763
Ne každý může být Casey Muratori *:D* Podle mě je trochu problém, že to dnes dělá "každý" protože jsou v tom prachy a strašně špatně se rozlišuje mezi "rozumím tomu" lidma a "umím používat framework" lidma. Navíc teda Adventurer zaměňuje animátory za ajťáky *:D*
873760
3 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
Samý cizí slova, ale asi tomu rozumíš! 8):D
873762
Samý cizí slova, ale asi tomu rozumíš! *8)**:D*
873760
3 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Ale budeš pořád lama, která tomu nerozumí. Pracuji celý profesní život v IT, nyní už na architecture pozici a řeknu ti, že dodavatelské firmy - i ty jedny z největších v ČR předvádějí u svých dodaných výstupů něco, co nelze nazvat kvalitní prací.

Vše se navenek může tvářit krásně, ale ty backendy jsou tragické. Mladí programátoři dnes neumí programovat, protože mají k dispozici jazyky, kde si to mnohdy naklikáš a vůbec neřeší resource. Já odkojený strojovým jazykem a Assemblerem jsem musel hodně přemýšlet nad resource managementem, abych se vůbec vešel do těch pár MB paměti určené pro program :D

A vůbec bych nečekal, že v zahraničí ta úroveň bude výrazně odlišná s ohledem na to, že máme systémy dodávané zahraničními firmami. Například, když nový produkt je ve finále legacy backend implementace zabalená do nového frontendu.
873760
Ale budeš pořád lama, která tomu nerozumí. Pracuji celý profesní život v IT, nyní už na architecture pozici a řeknu ti, že dodavatelské firmy - i ty jedny z největších v ČR předvádějí u svých dodaných výstupů něco, co nelze nazvat kvalitní prací. Vše se navenek může tvářit krásně, ale ty backendy jsou tragické. Mladí programátoři dnes neumí programovat, protože mají k dispozici jazyky, kde si to mnohdy naklikáš a vůbec neřeší resource. Já odkojený strojovým jazykem a Assemblerem jsem musel hodně přemýšlet nad resource managementem, abych se vůbec vešel do těch pár MB paměti určené pro program *:D* A vůbec bych nečekal, že v zahraničí ta úroveň bude výrazně odlišná s ohledem na to, že máme systémy dodávané zahraničními firmami. Například, když nový produkt je ve finále legacy backend implementace zabalená do nového frontendu.
873641
8 -1
reagují: HAL, Gonzi, esmo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ehm link
873717
Ehm https://www.youtube.com/watch?v=zRcmwD2F1uI
873705
1 0
reagovat
Milosh a jeho multaci, no.
873705
Milosh a jeho multaci, no.
3 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: verbst
:D výjimečně ne, myslel jsem toho bota co jsem zabanoval a smazal dřív než to stihl Gonzi, poslední dobou jich sem padá nějak hodně
873699
*:D* výjimečně ne, myslel jsem toho bota co jsem zabanoval a smazal dřív než to stihl Gonzi, poslední dobou jich sem padá nějak hodně
873686
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslíš Raina pod Tebou? :D
873686
Myslíš Raina pod Tebou? *:D*
873680
3 0
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se