Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5921 - 5940 Napsat příspěvek

MZ Fan Cast Contest

napadlo ma, aké hviezdy by som obsadil do celovečeráku, keby hrali členov MZ. :D tak z toho robím contest tu v diskusiách. :+
za mňa:
Rimsy Eli Roth
Cival Iñarritu
dood Josh Fadem
Hlad Meat Loaf
imf Adrien Brody
na karla som nič nenašiel. :-
863082
napadlo ma, aké hviezdy by som obsadil do celovečeráku, keby hrali členov MZ. *:D* tak z toho robím contest tu v diskusiách. *:+* za mňa: Rimsy Eli Roth Cival Iñarritu dood Josh Fadem Hlad Meat Loaf imf Adrien Brody na karla som nič nenašiel. *:-*
MZ Fan Cast Contest
4 0
reagovat

MusicZone: Owl City - Coco moon

Pětiletá pauza od poslední desky se projevila jen v tom dobrém. Novinka nemá hluché místo a tentokrát nedošlo ani na malé přešlapy, které předchozí abla obsahovala.
Hned zkraje je ale nutné říct, že Coco moon je dlouhá. Obsahuje sice jen jedenáct kousků, ale průměrná délka tracků je pět minut. A je to znát. Pryč je údernost a pestrost The Midsummer Station, nebo Mobile Orchestra, novinka je stylově sevřenější, hodně navazuje na ranou éru.
Délka nahrávky je ale více jak ospravedlnitelná. Nenavazuje se totiž jen koncepčně, ale především snahou o hudební vyprávění, které Young započal s minulou deskou a osvojoval si is vedlejšáky s filmově laděnými instrumentálkami.
Tématicky nejde o generické zaláskované bolístky, ale věnuje se defakto úplně všedním věcem, ve kterých hledá kouzlo okamžiku. A panečku, že z některých momentů dokáže vykřesat hodně!
Young dotáhl schopnost hudebního vypravěčství ke stejné dokonalosti, jako v dokonalosti hudební produkce. Ta je i nyní naprosto špičková a jaksi už automaticky očekávaná.
Pokud bych měl vypíchnout jeden track, bylo by to The Tornado. Vystihuje vše, co jsem popisoval výše v míře nejvyšší. Je nutné ale také podotknout, že to nebude deska pro všechny. Je to popík, který inklinuje k indie, neobsahuje žádnou průraznou a přímočarou pecku, kterou by si v nadcházejícím létě chytila davy a aktuálně ani nijak neexperimentuje s hudebními žánry, aby byl někdo nachytán na švestkách příjemným překvapením. Je to deska, co bude v budoucnu vnímána jako ta skvělá a solidní, ale momentálně ji lidi asi hltat ve velkém nebudou.
Ale dejte jí šanci. Nabízí toho hodně a po dlouhé době je to zase kousek, který nemá slabého místa.
863081
Pětiletá pauza od poslední desky se projevila jen v tom dobrém. Novinka nemá hluché místo a tentokrát nedošlo ani na malé přešlapy, které předchozí abla obsahovala. Hned zkraje je ale nutné říct, že Coco moon je dlouhá. Obsahuje sice jen jedenáct kousků, ale průměrná délka tracků je pět minut. A je to znát. Pryč je údernost a pestrost The Midsummer Station, nebo Mobile Orchestra, novinka je stylově sevřenější, hodně navazuje na ranou éru. Délka nahrávky je ale více jak ospravedlnitelná. Nenavazuje se totiž jen koncepčně, ale především snahou o hudební vyprávění, které Young započal s minulou deskou a osvojoval si is vedlejšáky s filmově laděnými instrumentálkami. Tématicky nejde o generické zaláskované bolístky, ale věnuje se defakto úplně všedním věcem, ve kterých hledá kouzlo okamžiku. A panečku, že z některých momentů dokáže vykřesat hodně! Young dotáhl schopnost hudebního vypravěčství ke stejné dokonalosti, jako v dokonalosti hudební produkce. Ta je i nyní naprosto špičková a jaksi už automaticky očekávaná. Pokud bych měl vypíchnout jeden track, bylo by to [url=https://www.youtube.com/watch?v=CEpmjM9qY0U&ab_channel=Celics]The Tornado[/url]. Vystihuje vše, co jsem popisoval výše v míře nejvyšší. Je nutné ale také podotknout, že to nebude deska pro všechny. Je to popík, který inklinuje k indie, neobsahuje žádnou průraznou a přímočarou pecku, kterou by si v nadcházejícím létě chytila davy a aktuálně ani nijak neexperimentuje s hudebními žánry, aby byl někdo nachytán na švestkách příjemným překvapením. Je to deska, co bude v budoucnu vnímána jako ta skvělá a solidní, ale momentálně ji lidi asi hltat ve velkém nebudou. Ale dejte jí šanci. Nabízí toho hodně a po dlouhé době je to zase kousek, který nemá slabého místa.
MusicZone: Owl City - Coco moon
4 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: rollman69
Tak to je fajn. Na krvavé horory nekoukám, takže si rád o nich aspoň přečtu. :+
863080
Tak to je fajn. Na krvavé horory nekoukám, takže si rád o nich aspoň přečtu. *:+*
863079
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bohudík ano :D:D
863079
Bohudík ano *:D**:D*
863077
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: esmo
Já to mám už třetím rokem jako zvyklost a nehodlám nic měnit. :)

Fakt to má být na téma Horor?
863077
Já to mám už třetím rokem jako zvyklost a nehodlám nic měnit. *:)* Fakt to má být na téma Horor?
863076
2 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: hroubek
Na Vánoce ideálka ... stejně nevím, co si letos dám.
863076
Na Vánoce ideálka ... stejně nevím, co si letos dám.
863074
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: hroubek
Jestli v té poslední, tu jsem zatím neviděl :( Každopádně díky a vlastně mi to vyhovuje víc na konci roku:D:D
863075
Jestli v té poslední, tu jsem zatím neviděl :( Každopádně díky a vlastně mi to vyhovuje víc na konci roku*:D**:D*
863074
2 0
reagovat
reaguje na: rollman69
V MZ Live říkali, že to bude bohužel až v listopadu/prosinci. Ale bude mít necelých 500 stránek. 
863074
V MZ Live říkali, že to bude bohužel až v listopadu/prosinci. Ale bude mít necelých 500 stránek. 
863072
4 0
reagují: esmo, rollman69
reagovat

Encyklopedie

Zdravíčko redakce,

chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s hororovou knížkou? Určitě netlačím, spíš mě zajímá teoretické datum. Díky8) 
863072
Zdravíčko redakce, chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s hororovou knížkou? Určitě netlačím, spíš mě zajímá teoretické datum. Díky*8)* 
Encyklopedie
1 0
reagují: hroubek
reagovat
Odvážny a originálny SW film s jasným rukopisom a nápaditosťou by určite natočil aj Taika Waititi.
863064
Odvážny a originálny SW film s jasným rukopisom a nápaditosťou by určite natočil aj Taika Waititi.
5 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Nechci do toho filmu moc kopat, ale přijde mi že vizí bylo ukázat, že někdo umí udělat tak moc jiný Star Wars film. A teď mě nechápejte špatně, snahu o originalitu a dělání věcí jinak vždy kvituji, ale tady mi to přišlo prostě na sílu, kór v rámci rozjeté série která teď jako celek je strašný bordel.
Ale pořád je to stokrát lepší film než IX, který, no, raději bez komentáře.
863062
Nechci do toho filmu moc kopat, ale přijde mi že vizí bylo ukázat, že někdo umí udělat tak moc jiný Star Wars film. A teď mě nechápejte špatně, snahu o originalitu a dělání věcí jinak vždy kvituji, ale tady mi to přišlo prostě na sílu, kór v rámci rozjeté série která teď jako celek je strašný bordel. Ale pořád je to stokrát lepší film než IX, který, no, raději bez komentáře.
863060
5 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
A proto je The Last Jedi nejlepší díl, je tam jasně viditelná vize a nápaditost :))
Jen to bylo nápadité trochu moc na to aby to spousta sw fans snesla.
863060
A proto je The Last Jedi nejlepší díl, je tam jasně viditelná vize a nápaditost *:))* Jen to bylo nápadité trochu moc na to aby to spousta sw fans snesla.
863058
8 -4
reagují: peterel
reagovat

Star Wars… pod taktovkou Disney prokleté?

 Tak se na to podívejme:
  • The Force Awakens - výměna scénáristy
  • Rogue One - výměna scénáristů, výrazné přetáčky, dotočení jiným režisérem
  • Solo - přepisování, přetáčení, výměna režiséra
  • The Rise of Skywalker - přepisování scénáře, výměna scénáristů, výměna režiséra
  • Boba Fett (Trank) - zrušený
  • Boba Fett (Mangold) - zrušený
  • Obi-Wan Kenobi - přepracovaný do seriálu
  • Trilogie (Weiss/Benioff) - zrušena
  • Film (Lamont) - zrušený
  • Film (Dillard) - zrušený
  • Rogue Squadron - zrušený
  • Film (Feige/Waldron) - zrušený
  • Trilogie (Johnson) - odložena na neurčito
 A největší paradox na závěr; nejkontroverznější The Last Jedi prošel prakticky nulovým změnami od preprodukce k finálním produktu. Vím, krapet fabuluju, protože peripetie při tvorbě jsou naprosto běžné, ale tady je to dovedeno poněkud do extrému.
863058
 Tak se na to podívejme: [list][*]The Force Awakens - výměna scénáristy[/*][*]Rogue One - výměna scénáristů, výrazné přetáčky, dotočení jiným režisérem[/*][*]Solo - přepisování, přetáčení, výměna režiséra[/*][*]The Rise of Skywalker - přepisování scénáře, výměna scénáristů, výměna režiséra[/*][*]Boba Fett (Trank) - zrušený[/*][*]Boba Fett (Mangold) - zrušený[/*][*]Obi-Wan Kenobi - přepracovaný do seriálu[/*][*]Trilogie (Weiss/Benioff) - zrušena[/*][*]Film (Lamont) - zrušený[/*][*]Film (Dillard) - zrušený[/*][*]Rogue Squadron - zrušený[/*][*]Film (Feige/Waldron) - zrušený[/*][*]Trilogie (Johnson) - odložena na neurčito[/*][/list] A největší paradox na závěr; nejkontroverznější The Last Jedi prošel prakticky nulovým změnami od preprodukce k finálním produktu. Vím, krapet fabuluju, protože peripetie při tvorbě jsou naprosto běžné, ale tady je to dovedeno poněkud do extrému.
Star Wars… pod taktovkou Disney prokleté?
12 -1
reagují: HAL
reagovat

Vertigo remake

Chystá se remake Hitchcockova legendárního a geniálního Vertiga, v hlavní roli s Robertem Downey Jr., a já se ptám PROČ? Vždyť ten film je masterpiece a pořád funguje výborně 
link
863057
Chystá se remake Hitchcockova legendárního a geniálního Vertiga, v hlavní roli s Robertem Downey Jr., a já se ptám PROČ? Vždyť ten film je masterpiece a pořád funguje výborně  https://www.theguardian.com/film/2023/mar/23/vertigo-remake-hitchcock-robert-downey-jr
Vertigo remake
2 0
reagovat
reaguje na: naigoto
top storytelling
863039
top storytelling
863035
3 0
reagovat
reaguje na: naigoto
Úplné gore orgie vidím:D:D
863037
Úplné gore orgie vidím*:D**:D*
863035
3 0
reagovat
reaguje na: naigoto
Udělalo se mi nevolno, jen z toho čtení :o
863036
Udělalo se mi nevolno, jen z toho čtení *:o*
863035
4 0
reagovat
> be me
> zahrajem si online hru s kamosema
> cekame par minut na ctvrteho hrace
> vyuziju tuto chvilku k oholeni
> snazim se provest co nejrychleji
> v nepozornosti si uriznu kus dolniho rtu
> zatmeni pred ocima
> podlomena kolena
> radeji me kopni do kouli bolest
> koupelna vymalovana na cerveno
> ctvrty hrac online
> rucnik u papule = minus jedna ruka
> online hra min requirements: dve ruky
> cely travici system zakoupen, cely vyuziju
> zakousnuti pod spodni ret
> vnejsi krvaceni preklasifikovano na vnitrni
> jeremy-clarkson-genius.jpg
> nezapomenout prubezne polykat
> udrzeni se pri vedomi achiev unlocked
> profit
863035
> be me > zahrajem si online hru s kamosema > cekame par minut na ctvrteho hrace > vyuziju tuto chvilku k oholeni > snazim se provest co nejrychleji > v nepozornosti si uriznu kus dolniho rtu > zatmeni pred ocima > podlomena kolena > radeji me kopni do kouli bolest > koupelna vymalovana na cerveno > ctvrty hrac online > rucnik u papule = minus jedna ruka > online hra min requirements: dve ruky > cely travici system zakoupen, cely vyuziju > zakousnuti pod spodni ret > vnejsi krvaceni preklasifikovano na vnitrni > jeremy-clarkson-genius.jpg > nezapomenout prubezne polykat > udrzeni se pri vedomi achiev unlocked > profit
16 0
reagují: Muel, rollman69, esmo
reagovat
Tak Moviezone jezevec ma hezkou romantickou tecku viz MZ twitter ve stylu 'nechte jezevce cakat'.:)
863020
Tak Moviezone jezevec ma hezkou romantickou tecku viz MZ twitter ve stylu 'nechte jezevce cakat'.*:)*
1 0
reagovat
BarberZone :D
863013
BarberZone *:D*
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se