|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 15341 - 15360
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 767
- 768
- 769
- .
- 7129
- 7130
|
reagovat
|
reaguje na:
Muel
Tahle výzva vždy byla a vždy bude pro všechny. I příští rok jí plánují organizovat. Vše se vždy píše tady i v naší soukromé diskuzi - abychom to tady nespamovali. Pokud se budeš chtít příště zúčastnit, tak mi napiš. 

|
reagovat
|
reaguje na:
mkubalikova
Chcem sa takto drzo opýtať či sa tam ešte nedá dostať.
Alebo to je iba interná vec tu najaktívnejších OG užívateľov a ja nemám šancu? 

Alebo to je iba interná vec tu najaktívnejších OG užívateľov a ja nemám šancu? 

|
reagují:
hroubek
|
reagovat
|
Ja prosim o vyřazení, nezlobte se, zoufale nestiham. Snad to bude lepší až o vánocích.
|
reagují:
mkubalikova
|
reagovat
|
Filmová výzva
|
reagovat
|
Já o tom četl už tehdy, ta informace určitě proběhla, lidi byli smutní a tak.
|
reagovat
|
Našel jsem např. zde, ale je to 15 hodin staré, takže buď to napsal někdo z vás, nebo to někdo z tvguru zjistil taky až teď.
|
reagovat
|
Diskova kronika
Už v červenci zemřela legenda TV Horst Fuchs. Popravdě jsem tuhle informace vůbec nezaznamenal. Až teď na mě vyběhla na jednom webu. Ani zpětně jsem nenašel jediný článěk v češtině o jeho úmrtí, což mě poměrně překvapuje, protože i na našich obraozvkách se objevoval dost dlouho a je to osoba, kterou zná vesměs každý.
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Neposlouchal jsem tehdy a i pro čistě nostalgickou hodnotu bych si radši pustil snad téměř cokoliv jiného z té doby - ale k***afix (pardon my French!): 43??!!!
To už se tedy sakra kácí v našem lese... 

To už se tedy sakra kácí v našem lese... 

|
reagovat
|
Diskova kronika
V pouhých 43 letech (!) umřela zpěvačka Barbara Haščáková, jejíž reportoár byl v devadesátkách součástí mého dětství. Hlavně Sen považuju za jednu z nejkrásnějších slovenských písniček vůbec.
|
reagují:
SeldomSeen
|
reagovat
|
reaguje na:
okkac
Ale něco jako LDSS Nauvoo by z trochou ropných peněz začít stavět už dnes.
Do háje, mám chuť si to dát celé znova.
Do háje, mám chuť si to dát celé znova.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Spasitel: Recenze 31Odvážná Vaiana: Trailer 28Téma: 10 nejlepších filmů Kurta Russella 21Nový Batman má problém obsadit klíčovou postavu 20Víkendový výplach #864 o Chucku Norrisovi a Spider-Manovi 15The Furious: Necenzurovaný trailer 12Žraločí smršť: Trailer 12Gosling letí ke hvězdám. Hitový Spasitel málem porazil i Oppenheimera 11První dojmy: Gangy z Birminghamu: Nesmrtelný muž 19Zemřela legenda Chuck Norris