Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 141541 - 141560 Napsat příspěvek

Loki

Já nevim.Stále mám rád jen ty staré epizody.Když jsem byl v kině, tak lidi začali na konci tleskat.Ty ovace byly jen pro oku lahodící digitální triky, které mě už lezly krkem.Já bych zatleskal jen symbolicky pánům, kteří spolupracovali s Lucasem na scénářích těch starých Ep.
438159
Já nevim.Stále mám rád jen ty staré epizody.Když jsem byl v kině, tak lidi začali na konci tleskat.Ty ovace byly jen pro oku lahodící digitální triky, které mě už lezly krkem.Já bych zatleskal jen symbolicky pánům, kteří spolupracovali s Lucasem na scénářích těch starých Ep.
Loki
0 0
reagovat
kfk:Proc tak smutne? Tobe se to nelibilo?
438158
kfk:Proc tak smutne? Tobe se to nelibilo?
0 0
reagovat
Tiger:Nahodou posledny dva prispevky byli v pohode, sak ona se polepsi, vid Buffy? Jinak Buffy hlavne nesmis psat kraviny a cist si po sobe spravy ktere napises. ;)
438157
Tiger:Nahodou posledny dva prispevky byli v pohode, sak ona se polepsi, vid Buffy? Jinak Buffy hlavne nesmis psat kraviny a cist si po sobe spravy ktere napises. ;)
0 0
reagovat

SW III

Takhle umírá kultovní trilogie. Za bouřlivého potlesku.:-(
438156
Takhle umírá kultovní trilogie. Za bouřlivého potlesku.:-(
SW III
0 0
reagovat

CASPER

Dík, už to jde:-)
438155
Dík, už to jde:-)
CASPER
0 0
reagovat
Buffysangel se vrátila, help :)
438154
Buffysangel se vrátila, help :)
0 0
reagovat

radecacek

Hm já občas tam vídám jenom 1 človíčka.Ale jinak je vážně chat opuštěný.....
438153
Hm já občas tam vídám jenom 1 človíčka.Ale jinak je vážně chat opuštěný.....
radecacek
0 0
reagovat

BATMAN AUTO(Batman Begins)

No to se mi tam teda taky nelíbylo a už vůbec se nepodobalo Batman autu z předchozích dílů.
Ale jinak je to hezká upoutávka.
438152
No to se mi tam teda taky nelíbylo a už vůbec se nepodobalo Batman autu z předchozích dílů. Ale jinak je to hezká upoutávka.
BATMAN AUTO(Batman Begins)
0 0
reagovat

Forrest

Opraveno, dik. BTW opravil jsem data ve vyhledu premier (hlavne v lete se par veci posouva) a mam dobrou zpravu: Deuce Bigalow 2 se nasi distribuci pravdepodobne vyhne :-)
438151
Opraveno, dik. BTW opravil jsem data ve vyhledu premier (hlavne v lete se par veci posouva) a mam dobrou zpravu: Deuce Bigalow 2 se nasi distribuci pravdepodobne vyhne :-)
Forrest
0 0
reagovat
Ac to sem nepatri,tak jsem se chtel optat,jestli nekdo nevi o nakym obchode v CR,kde by se daly koupit helmy,masky a podobny veci s tematikou star wars(.Nebo treba jestli se neporadaj naky drazby na internetu.Ja totiz zatim nasel jen zahranicni stranky a tam je problem,ze vetsinou neposilaj zbozi do CR.Kamoska ma upne nadhernou masku Vadera,ktera vypada nachlup jako original a pritom ji koupila za 10babek ve vyprodeji haloweenskeho zbozi...jenze v Americe :( tak kdyby jste nekdo vedeli,hodte sem nakej link nebo neco,predem diky. A sry admini,vim,ze to sem nepatri,ale jsem z toho cesky trhu bezradnej a uz nevim kam bych se obratil...
438150
Ac to sem nepatri,tak jsem se chtel optat,jestli nekdo nevi o nakym obchode v CR,kde by se daly koupit helmy,masky a podobny veci s tematikou star wars(.Nebo treba jestli se neporadaj naky drazby na internetu.Ja totiz zatim nasel jen zahranicni stranky a tam je problem,ze vetsinou neposilaj zbozi do CR.Kamoska ma upne nadhernou masku Vadera,ktera vypada nachlup jako original a pritom ji koupila za 10babek ve vyprodeji haloweenskeho zbozi...jenze v Americe :( tak kdyby jste nekdo vedeli,hodte sem nakej link nebo neco,predem diky. A sry admini,vim,ze to sem nepatri,ale jsem z toho cesky trhu bezradnej a uz nevim kam bych se obratil...
0 0
reagovat

radecacek

Super nápad, na chatu pořád nikdo není a tak si připadám jak blbec, protože návrh na jeho vytvoření jsem vlastně podal já:)...
438149
Super nápad, na chatu pořád nikdo není a tak si připadám jak blbec, protože návrh na jeho vytvoření jsem vlastně podal já:)...
radecacek
0 0
reagovat

M@rty

Treba v tom irfan viewu to jde zmenit.Mam na mysli oba rozmery nezavisle na sobe.Musis dat image->resize/resample a pak odskrtnout "preserve aspect ratio" a muzes menit obrazek podle libosti,ale jak jsem rikal,problem je s tim,ze se obrazek trosku deformuje.Ale kdyz je to jen takhle mala ikonka,tak ja v tom nevidim problem...
438148
Treba v tom irfan viewu to jde zmenit.Mam na mysli oba rozmery nezavisle na sobe.Musis dat image->resize/resample a pak odskrtnout "preserve aspect ratio" a muzes menit obrazek podle libosti,ale jak jsem rikal,problem je s tim,ze se obrazek trosku deformuje.Ale kdyz je to jen takhle mala ikonka,tak ja v tom nevidim problem...
M@rty
0 0
reagovat
a co takhle jednou za týdne třeba v nedeli vecer neudelat sraz na chatu? ja jsem na chatu zatim nikdy nikoho nevidel
438147
a co takhle jednou za týdne třeba v nedeli vecer neudelat sraz na chatu? ja jsem na chatu zatim nikdy nikoho nevidel
0 0
reagovat
komu se v novým BAtmanovi líbí to auto? Já abych pravdu rekl, doufam, ze to nebude nejaka sracka a alespon se to priblizi starymu Batmanovi, skoda ze celej begins se neodehrava v Gotham CIty
438146
komu se v novým BAtmanovi líbí to auto? Já abych pravdu rekl, doufam, ze to nebude nejaka sracka a alespon se to priblizi starymu Batmanovi, skoda ze celej begins se neodehrava v Gotham CIty
0 0
reagovat

Výhled

Pána prstenů: Návrat krále máte pořád v prosinci 2004! Patří o rok zpět.
438145
Pána prstenů: Návrat krále máte pořád v prosinci 2004! Patří o rok zpět.
Výhled
0 0
reagovat
Nesmis to resizovat, ale oriznout.
438144
Nesmis to resizovat, ale oriznout.
0 0
reagovat

CASPER

Nainst. sem oba programy a v tom irfanView taky kdyz sahnu na jeden rozmer tak se mi zmeni i druhy. Vsechny softy jsou delany tak ze vzdy musi byt sirka vetsi nez vyska. Jak jste ty obrazky teda upravily?
438143
Nainst. sem oba programy a v tom irfanView taky kdyz sahnu na jeden rozmer tak se mi zmeni i druhy. Vsechny softy jsou delany tak ze vzdy musi byt sirka vetsi nez vyska. Jak jste ty obrazky teda upravily?
CASPER
0 0
reagovat

Merlin

Je trochu rozdil koukat na trailer bez znalosti a se znalosti filmu/knihy. Ve vetsine ukazek najdes nicnerikajici zaber, ktery az v kontextu se zhlednutym filmem dava sokujici rozreseni a ty si reknes "no to teda byli v tom traileru hodne odvazni". Ale at hodi kamenem ten, kdo si v kine srovnava film s trailerem a uvedomi si nejak predcasne "sokujici pointu". Jestli se nekdo najde, rad schytam ranu tim sutrem, ale bude mi ho opravdu lito (pac asi nema roupama co delat ;)
438142
Je trochu rozdil koukat na trailer bez znalosti a se znalosti filmu/knihy. Ve vetsine ukazek najdes nicnerikajici zaber, ktery az v kontextu se zhlednutym filmem dava sokujici rozreseni a ty si reknes "no to teda byli v tom traileru hodne odvazni". Ale at hodi kamenem ten, kdo si v kine srovnava film s trailerem a uvedomi si nejak predcasne "sokujici pointu". Jestli se nekdo najde, rad schytam ranu tim sutrem, ale bude mi ho opravdu lito (pac asi nema roupama co delat ;)
Merlin
0 0
reagovat
nepotřebuju nikoho "zpražit" a nezáleží mi na tom,kterej člověk to psal,nechci nikoho konkrétního kritizovat za jeho názor.Mluvím spíš obecně.berte to jako téma k diskuzi.
WoW nebyl nejlepší příklad,ten pravda by mohl přeci jen přinést něco nového.a oldie SW:E2 a resident evil jsou hodnoceny vysoko především kvůli originalitě.
Když už mluvíte o HP: už jsem tu o tom několikrát psal(pokud se pamatuji,tak bez odezvy:-))),ale poslední trailer na HP3 je podle mě strašný mimo jiné tím,že vyzradí důležitý a nečekaný(pro neznalé) dějový zvrat,který je až v půlce filmu.To je ten nešvar ukecaných trailerů,které jedou po dějové linii skoro až do finále,kde jim často jde o to aby navnadili právě tím,co se stane ve finále.třeba u Unleashed mi už stačí jen znát konec.
kupříkladu poslední trailer na Batmana se mi vůbec nelíbí,nemá žádný rytmus,gradaci ani napětí. a např.teaser na Spideho2 je sestříhaný dokonale,skoro stejně tak dobrý jako trailer...a narozdíl od něj neříká víc,než divák potřebuje podle mě vědět,představí záporňáka atd.Kdežto trailer(jinak samo jeden z nejlepších co tu jsou) vám prozradí,jaké bude mít Peter problémy,že toho hrdinství nechá,potom,že přijde záporňák,unese mu holku(i na čí příkaz) a on se zase musí vrátit a už jsme prakticky ve finále
438141
nepotřebuju nikoho "zpražit" a nezáleží mi na tom,kterej člověk to psal,nechci nikoho konkrétního kritizovat za jeho názor.Mluvím spíš obecně.berte to jako téma k diskuzi. WoW nebyl nejlepší příklad,ten pravda by mohl přeci jen přinést něco nového.a oldie SW:E2 a resident evil jsou hodnoceny vysoko především kvůli originalitě. Když už mluvíte o HP: už jsem tu o tom několikrát psal(pokud se pamatuji,tak bez odezvy:-))),ale poslední trailer na HP3 je podle mě strašný mimo jiné tím,že vyzradí důležitý a nečekaný(pro neznalé) dějový zvrat,který je až v půlce filmu.To je ten nešvar ukecaných trailerů,které jedou po dějové linii skoro až do finále,kde jim často jde o to aby navnadili právě tím,co se stane ve finále.třeba u Unleashed mi už stačí jen znát konec. kupříkladu poslední trailer na Batmana se mi vůbec nelíbí,nemá žádný rytmus,gradaci ani napětí. a např.teaser na Spideho2 je sestříhaný dokonale,skoro stejně tak dobrý jako trailer...a narozdíl od něj neříká víc,než divák potřebuje podle mě vědět,představí záporňáka atd.Kdežto trailer(jinak samo jeden z nejlepších co tu jsou) vám prozradí,jaké bude mít Peter problémy,že toho hrdinství nechá,potom,že přijde záporňák,unese mu holku(i na čí příkaz) a on se zase musí vrátit a už jsme prakticky ve finále
0 0
reagovat
Kocour: Ja preci vim, ze si to psal ty, ale narazel jsem na IMFa treb u HPOT4 nebo prvnich teaseru u Batmana nebo WotW :-)
438140
Kocour: Ja preci vim, ze si to psal ty, ale narazel jsem na IMFa treb u HPOT4 nebo prvnich teaseru u Batmana nebo WotW :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se