nepotřebuju nikoho "zpražit" a nezáleží mi na tom,kterej člověk to psal,nechci nikoho konkrétního kritizovat za jeho názor.Mluvím spíš obecně.berte to jako téma k diskuzi.
WoW nebyl nejlepší příklad,ten pravda by mohl přeci jen přinést něco nového.a oldie SW:E2 a resident evil jsou hodnoceny vysoko především kvůli originalitě.
Když už mluvíte o HP: už jsem tu o tom několikrát psal(pokud se pamatuji,tak bez odezvy:-))),ale poslední trailer na HP3 je podle mě strašný mimo jiné tím,že vyzradí důležitý a nečekaný(pro neznalé) dějový zvrat,který je až v půlce filmu.To je ten nešvar ukecaných trailerů,které jedou po dějové linii skoro až do finále,kde jim často jde o to aby navnadili právě tím,co se stane ve finále.třeba u Unleashed mi už stačí jen znát konec.
kupříkladu poslední trailer na Batmana se mi vůbec nelíbí,nemá žádný rytmus,gradaci ani napětí. a např.teaser na Spideho2 je sestříhaný dokonale,skoro stejně tak dobrý jako trailer...a narozdíl od něj neříká víc,než divák potřebuje podle mě vědět,představí záporňáka atd.Kdežto trailer(jinak samo jeden z nejlepších co tu jsou) vám prozradí,jaké bude mít Peter problémy,že toho hrdinství nechá,potom,že přijde záporňák,unese mu holku(i na čí příkaz) a on se zase musí vrátit a už jsme prakticky ve finále
|
reagovat
|