Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 135261 - 135280 Napsat příspěvek
brennos: ale svuj ukol sem splnil na 110%, merlin chtel jen TTT teaser :)
441491
brennos: ale svuj ukol sem splnil na 110%, merlin chtel jen TTT teaser :)
0 0
reagovat
st39.6: Ále, náročnej nejsem, jen jsem si tak u tvého výčtu povzdechnul... protože najít všechno ostatní mi nedělalo problém... Ale připomenout si ukázku, na kterou jsem ve své době spotřeboval asi 27 disket... :D
441490
st39.6: Ále, náročnej nejsem, jen jsem si tak u tvého výčtu povzdechnul... protože najít všechno ostatní mi nedělalo problém... Ale připomenout si ukázku, na kterou jsem ve své době spotřeboval asi 27 disket... *:D*
0 0
reagovat
brennos: ty si ale narocnej, bud rad ze aspon neco ;) bohuzel LotR preview nevim kde....
441489
brennos: ty si ale narocnej, bud rad ze aspon neco ;) bohuzel LotR preview nevim kde....
0 0
reagovat
st39.6: a LotR preview nikde. Co já se ho nahledal... úplně první, polodokumentární ukázka. Po ní se slehla zem. ?)
441488
st39.6: a LotR preview nikde. Co já se ho nahledal... úplně první, polodokumentární ukázka. Po ní se slehla zem. *?)*
0 0
reagovat
hodne stary :)
441487
hodne stary :)
0 0
reagovat
A stary :-)
441486
A stary :-)
0 0
reagovat
Možná jste už tu reklamu na Citroen viděli, ale TADY">link je. Jestli takhle budou vypadat Transformers tak mi to bude stačit. Nejhustší je jak se složí z robota v auto. To je fakt hustý!!! 10/10
441485
Možná jste už tu reklamu na Citroen viděli, ale TADY je. Jestli takhle budou vypadat Transformers tak mi to bude stačit. Nejhustší je jak se složí z robota v auto. To je fakt hustý!!! 10/10
0 0
reagovat

Merlin

LotR">link teaser(23), FotR">link teaser(31), FotR">link trailer(36), TTT">link special preview(46), TTT">link teaser(27), TTT">link trailer(40), RotK">link teaser(14), RotK">link trailer(40)
0 0
reagovat

Dvě věže

Lidi netuší někdo z vás kde se dá ještě sehnat funkční link na TEASER na Two Towers???
441483
Lidi netuší někdo z vás kde se dá ještě sehnat funkční link na TEASER na Two Towers???
Dvě věže
0 0
reagovat
Stephen Chow prý dělá zároveň na pokračování Kung fu hustle a scifi filmu o lásce astronautky a aliena :D
441482
Stephen Chow prý dělá zároveň na pokračování Kung fu hustle a scifi filmu o lásce astronautky a aliena *:D*
0 0
reagovat

Davids

Zkus House of 1000 corpses a Devil's rejects. Z minuleho roku byl skvely The Descent ze starsich treba Hellraiser a par nasledujicich dilu. I kdyz ja teda muzu skroo vsechny :)
441481
Zkus House of 1000 corpses a Devil's rejects. Z minuleho roku byl skvely The Descent ze starsich treba Hellraiser a par nasledujicich dilu. I kdyz ja teda muzu skroo vsechny *:)*
Davids
0 0
reagovat

Shikakunin

Ups tak to sorry za to zkomolení tvýho nicku :) Punishere ;)
441480
Ups tak to sorry za to zkomolení tvýho nicku *:)* Punishere *;)*
Shikakunin
0 0
reagovat

To Michael Bay

hele, kamo, sem Shikakunin, ne Skikakunin :o))))))))
to je rozdil bcs Skikakunin nic neni:o))))
nic ve zlym, i mistr tesar ................
441479
hele, kamo, sem Shikakunin, ne Skikakunin :o)))))))) to je rozdil bcs Skikakunin nic neni:o)))) nic ve zlym, i mistr tesar ................
To Michael Bay
0 0
reagovat
Eragon ma bejt ale vic komornejsi, nebude to takovej "megafilm" jjakym mela bejt Narnie, to se ji mozna stalo osudnym, chtela hodne akce, hodne efektu, hodne boju, atd. nakonec z toho nebylo nic, a to se najdou lidi, kery si myslej, ze Narnie je lepci nez LOTR, no jejich vec, ale nevim na Eragona se nejak tesim, docela hodne, bcs miluju draky, miluju Malkovitche, a taky miluju 15 lety spisovatele :o))))))))))))))))))))))))))))
441478
Eragon ma bejt ale vic komornejsi, nebude to takovej "megafilm" jjakym mela bejt Narnie, to se ji mozna stalo osudnym, chtela hodne akce, hodne efektu, hodne boju, atd. nakonec z toho nebylo nic, a to se najdou lidi, kery si myslej, ze Narnie je lepci nez LOTR, no jejich vec, ale nevim na Eragona se nejak tesim, docela hodne, bcs miluju draky, miluju Malkovitche, a taky miluju 15 lety spisovatele :o))))))))))))))))))))))))))))
0 0
reagovat
Že bylo. Mě to dřív ale nějak nezajímalo.:D
441477
Že bylo. Mě to dřív ale nějak nezajímalo.*:D*
0 0
reagovat
verbst: Už takových filmů pár bylo.
441476
verbst: Už takových filmů pár bylo.
0 0
reagovat

verbst

Je to klidně možný protože tady jsou premiéry ve čtvrek a v USA až v pátek. Ale voni to stejně ještě tak o měsíc dva posunou aby se neřeklo...
441475
Je to klidně možný protože tady jsou premiéry ve čtvrek a v USA až v pátek. Ale voni to stejně ještě tak o měsíc dva posunou aby se neřeklo...
verbst
0 0
reagovat
Ste si jistí, že máme premieru Eragona o den dřív než v Americe?!:)
441474
Ste si jistí, že máme premieru Eragona o den dřív než v Americe?!*:)*
0 0
reagovat

MichaelBay

Ja to cetl napreskacku, ted jsem se dostal prave ke druhemu dilu a ten mi nijak desny neprijde. Asi je to tim, ze ctu po dlouhe dobe knizku, ktera neni zalozena na faktech a je to hodne odpocinkovy... Cimz nerikam, ze knizky faktu jsou nudny (docetl jsem pred par dny Majora Zemana - Propaganda nebo Krimi, vrele doporucuju).
441473
Ja to cetl napreskacku, ted jsem se dostal prave ke druhemu dilu a ten mi nijak desny neprijde. Asi je to tim, ze ctu po dlouhe dobe knizku, ktera neni zalozena na faktech a je to hodne odpocinkovy... Cimz nerikam, ze knizky faktu jsou nudny (docetl jsem pred par dny Majora Zemana - Propaganda nebo Krimi, vrele doporucuju).
MichaelBay
0 0
reagovat

sam

Já neví, já jsem četl jen Lev,Čarodějnice a Skříň a nedočetl.
441472
Já neví, já jsem četl jen Lev,Čarodějnice a Skříň a nedočetl.
sam
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se