Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128921 - 128940 Napsat příspěvek
Ano, dneska mam blahosklonou naladu (Navic jsem tvrdil na trailer night, ze nejsem takovej arogantni srac jako vypadam v diskuzi... takze nadavky do socek a tvrdy postihy nechavam na priste):D
449280
Ano, dneska mam blahosklonou naladu (Navic jsem tvrdil na trailer night, ze nejsem takovej arogantni srac jako vypadam v diskuzi... takze nadavky do socek a tvrdy postihy nechavam na priste)*:D*
0 0
reagovat
Příště...8)
449279
Příště...*8)*
0 0
reagovat
(nenech se zmast smajlikem, myslim to vazne...)
449278
(nenech se zmast smajlikem, myslim to vazne...)
0 0
reagovat
sohaj: Priste te mazu.:D
449277
sohaj: Priste te mazu.*:D*
0 0
reagovat
toje mega stara megaschiza....kdyz sem to potkal, ani sem to nedokukal, jaxem nechapal :D
449276
toje mega stara megaschiza....kdyz sem to potkal, ani sem to nedokukal, jaxem nechapal *:D*
0 0
reagovat
Práve som dopozeral zaujímavý open source (mali by od toho byť dokonca voľne stiahnuteľné zdrojáky ;)) 3D filmový kraťas Elephants">link dream a celkom by ma zaujímal váš názor - teda hlavne by ma zaujímalo, či niekto pochopil, o čom to vlastne je...;)
449275
Práve som dopozeral zaujímavý open source (mali by od toho byť dokonca voľne stiahnuteľné zdrojáky *;)*) 3D filmový kraťas Elephants dream a celkom by ma zaujímal váš názor - teda hlavne by ma zaujímalo, či niekto pochopil, o čom to vlastne je...*;)*
0 0
reagovat

qualkalim

To bych si nedovolil:D
449274
To bych si nedovolil*:D*
qualkalim
0 0
reagovat
Jo a Driving Lessons vydělali něco kolem 25 tisíc dolarů v 8 kinech8)
449273
Jo a Driving Lessons vydělali něco kolem 25 tisíc dolarů v 8 kinech*8)*
0 0
reagovat

sohaj

Suplujes Civala?:D
449272
Suplujes Civala?*:D*
sohaj
0 0
reagovat
Tak a máme tu první průběžné víkendové tržby v USA (ti jsou ale rychlí):) The Departed zasnamenal pokles asi o 30%. Nejspíš se u Warnerů rýsuje jejich druhý nejúspěšnější film co do výdělku v kinech. Ikdyž i v tomto případě to nebudou žádné velké oslavy vzhledem k výši rozpočtu. O 30% padá i Lovecké sezóna a jistě eště neřakla poslední slovo.8) A z novinek: Nenávist 2 má na kéntě 22 mil. To vzhledem k výši rozpočtu lze považovat za úspěch, ale v porovnání s jedničkou to není nic extra.
449271
Tak a máme tu první průběžné víkendové tržby v USA (ti jsou ale rychlí)*:)* The Departed zasnamenal pokles asi o 30%. Nejspíš se u Warnerů rýsuje jejich druhý nejúspěšnější film co do výdělku v kinech. Ikdyž i v tomto případě to nebudou žádné velké oslavy vzhledem k výši rozpočtu. O 30% padá i Lovecké sezóna a jistě eště neřakla poslední slovo.*8)* A z novinek: Nenávist 2 má na kéntě 22 mil. To vzhledem k výši rozpočtu lze považovat za úspěch, ale v porovnání s jedničkou to není nic extra.
0 0
reagovat
Já koukal na fotbal, Piráty jsem nahrával, Insomku si dám opakování v 1:20 a spát budu zase až v neděli:) Ale překvapilo mě, že to má jen 10 GB, čekal jsem víc:+
449270
Já koukal na fotbal, Piráty jsem nahrával, Insomku si dám opakování v 1:20 a spát budu zase až v neděli*:)* Ale překvapilo mě, že to má jen 10 GB, čekal jsem víc*:+*
0 0
reagovat
No imf byl prvni,takže Smrt v Benátkách připadne asi jemu;) potlesk pro "vítěze"
449269
No imf byl prvni,takže Smrt v Benátkách připadne asi jemu*;)* potlesk pro "vítěze"
0 0
reagovat
Tak jsem viděl Kurýra. Fakt skvělý film. Dost jsem se u něj bavil. :+ No a pak jsem se díval na Lost:+ a klasicky již na Střepiny.
449268
Tak jsem viděl Kurýra. Fakt skvělý film. Dost jsem se u něj bavil. *:+* No a pak jsem se díval na Lost*:+* a klasicky již na Střepiny.
0 0
reagovat

Mlha

tak a jako u správnýho kvízu, vyber vítěze a pošli mu cenu:D
449267
tak a jako u správnýho kvízu, vyber vítěze a pošli mu cenu*:D*
Mlha
0 0
reagovat
Sakra,do titulku sem nekouk...No nic,špatnej nápad?)
449266
Sakra,do titulku sem nekouk...No nic,špatnej nápad*?)*
0 0
reagovat
To tam je taky...
449265
To tam je taky...
0 0
reagovat
Mňa neodrbete. Nakonci jasne počuť titulnú skladbu z hviezdnych vojen...:(
449264
Mňa neodrbete. Nakonci jasne počuť titulnú skladbu z hviezdnych vojen...*:(*
0 0
reagovat
Ja to teda nedokoukal, ale ten soundtrack je natolik znamej, ze snad ani nebylo pochyb, ne? :)
449263
Ja to teda nedokoukal, ale ten soundtrack je natolik znamej, ze snad ani nebylo pochyb, ne? :)
0 0
reagovat

Gorecki

Presne tak, mega tezky
449262
Presne tak, mega tezky
Gorecki
0 0
reagovat
Je to dokonca aj v titulkoch;)
449261
Je to dokonca aj v titulkoch*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se