Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128261 - 128280 Napsat příspěvek
Tak včera další příspěvek do žebříčku zku*venejch dabingů - Money train. Skoro bych řek, že se to zařadilo na druhé místo, hned za Bad Boys 2.
445223
Tak včera další příspěvek do žebříčku zku*venejch dabingů - Money train. Skoro bych řek, že se to zařadilo na druhé místo, hned za Bad Boys 2.
0 0
reagovat
nikdo to neuploadujte, ty si mb sezen nakej dl manager s resume a neobtezuj link ostatnich
445222
nikdo to neuploadujte, ty si mb sezen nakej dl manager s resume a neobtezuj link ostatnich
0 0
reagovat

HD Toky drift

A co by jsi rekl kdybych ti to dal pres noc uploudovat na rapida?
445221
A co by jsi rekl kdybych ti to dal pres noc uploudovat na rapida?
HD Toky drift
0 0
reagovat

imf

já vím, už mi to blbne hlavu:)
445220
já vím, už mi to blbne hlavu*:)*
imf
0 0
reagovat

Fluke

Smazal jsem ti ten prispevek... tvoje torrentove (ne)uspechy jsou vazne OT.
445219
Smazal jsem ti ten prispevek... tvoje torrentove (ne)uspechy jsou vazne OT.
Fluke
0 0
reagovat
Jsem na dial-upu, jinak bych hned zakročil Michaele.. ;)
445218
Jsem na dial-upu, jinak bych hned zakročil Michaele.. ;)
0 0
reagovat
ROFL:D
445217
ROFL*:D*
0 0
reagovat
Klid, Michaele... praskne ti cévka. Venku je hezky, běž se projít, kup si zmrzlinu... ono to třeba večer půjde 8):+:+:+
445216
Klid, Michaele... praskne ti cévka. Venku je hezky, běž se projít, kup si zmrzlinu... ono to třeba večer půjde *8)**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

FF Tokyo Drift HD TRAILER 2

Můžete to please tedy někdo jiný stáhnout ten trailer v HD a pak uploadnout třeba na Rapid já to prostě za boha nemohu z toho odkazu stáhnout!! Děkuji komukoliv kdo se toho ujme abych se na tento trailer mohl kouknout v této skvělé kvalitě a ne v tom HUMUSU který je na Yahoo a ostatních webech!!!
445215
Můžete to please tedy někdo jiný stáhnout ten trailer v HD a pak uploadnout třeba na Rapid já to prostě za boha nemohu z toho odkazu stáhnout!! Děkuji komukoliv kdo se toho ujme abych se na tento trailer mohl kouknout v této skvělé kvalitě a ne v tom HUMUSU který je na Yahoo a ostatních webech!!!
FF Tokyo Drift HD TRAILER 2
0 0
reagovat

p3n3k

Bude az za tyden. Dekujeme za zajem, ale pulka redakce ma zkouskovy a to bohuzel nejde odvratit. :)
445214
Bude az za tyden. Dekujeme za zajem, ale pulka redakce ma zkouskovy a to bohuzel nejde odvratit. :)
p3n3k
0 0
reagovat
Bude tento týden MovieZone FM?
445213
Bude tento týden MovieZone FM?
0 0
reagovat

M.B.

Stodvacet mega? Ne nechci, dik za optani. ;)
445212
Stodvacet mega? Ne nechci, dik za optani. ;)
M.B.
0 0
reagovat

imf

Jo tak to je SUPER že ti to jde!! Mohl bys ho prosím tě hodit na Rapid nebo na Sendspace? Díkes móóóócccc :+
445211
Jo tak to je SUPER že ti to jde!! Mohl bys ho prosím tě hodit na Rapid nebo na Sendspace? Díkes móóóócccc *:+*
imf
0 0
reagovat
imf: sak ale prave to je uplnebombasupercool :+:+:+
445210
imf: sak ale prave to je uplnebombasupercool *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Njn... je to ten novej. A jde stahnout bez problemu... jenze krom toho zaverecnyho driftu kolem celyho auta tam neni lautr nic novyho...
445209
Njn... je to ten novej. A jde stahnout bez problemu... jenze krom toho zaverecnyho driftu kolem celyho auta tam neni lautr nic novyho...
0 0
reagovat

imf

Já právě myslím že není, protože ten první jsem kdysi stáhnul a dal do diskuze odkaz. Ale ten měl v názvu souboru "FFTokyoDriftT1" a tenhle jak vidíš má "FFTokyoDriftT2" a když si dáš oficiální stránku, tak tam je přes celou obrazovku ve flashi a začíná tou zelenou obrazovkou a je na ní i Rating PG-13 který u toho prvního nebyl a také začíná tím časem a nápisem že je to v Tokyu. A takhle přesně začíná ten nový stream na Yahoo. Fakt nekecám!!
445208
Já právě myslím že není, protože ten první jsem kdysi stáhnul a dal do diskuze odkaz. Ale ten měl v názvu souboru "FFTokyoDriftT1" a tenhle jak vidíš má "FFTokyoDriftT2" a když si dáš oficiální stránku, tak tam je přes celou obrazovku ve flashi a začíná tou zelenou obrazovkou a je na ní i Rating PG-13 který u toho prvního nebyl a také začíná tím časem a nápisem že je to v Tokyu. A takhle přesně začíná ten nový stream na Yahoo. Fakt nekecám!!
imf
0 0
reagovat
Obavam se, ze je to ten uplne prvni trailer, kterej mi Vincent asi tri tydny nuti, abych ho dal do profilu. ;)
445207
Obavam se, ze je to ten uplne prvni trailer, kterej mi Vincent asi tri tydny nuti, abych ho dal do profilu. ;)
0 0
reagovat

Tokyo Drift NEW TRAILER HD??

Zkuste schválně stáhnout tenhle trailer? ">link
Tokyo Drift HD. Mě se to vždy přeruší tak u 30 MB!! Vypadá to totiž na ten nový trailer, který se dnes objevil na ComingSoon.net a který je zde v klipech jako trailer 2 a na yahoo.com je stream. Kdyby se to někomu podařilo stáhnout tak ať zjistí jestli je to ten nový a když tak ho hodí třeba na RapidShare nebo na Sendspace. Moc prosím! Děkuji moc :)
445206
Zkuste schválně stáhnout tenhle trailer? Tokyo Drift HD. Mě se to vždy přeruší tak u 30 MB!! Vypadá to totiž na ten nový trailer, který se dnes objevil na ComingSoon.net a který je zde v klipech jako trailer 2 a na yahoo.com je stream. Kdyby se to někomu podařilo stáhnout tak ať zjistí jestli je to ten nový a když tak ho hodí třeba na RapidShare nebo na Sendspace. Moc prosím! Děkuji moc *:)*
Tokyo Drift NEW TRAILER HD??
0 0
reagovat
imf: whatever, už mám ty tránky v oblíbenejch:) kOCOUR: ted se stahuje 4 sezóna CSI Las Vegas:+..ale 7,86GB?)
445205
imf: whatever, už mám ty tránky v oblíbenejch*:)* kOCOUR: ted se stahuje 4 sezóna CSI Las Vegas*:+*..ale 7,86GB*?)*
0 0
reagovat
Jinak tu triprispevkovou diskuzi o titulkach jsem smazal. Byla zbytecna predtim, jeste zbytecnejsi je ted. Budiz to ponaucenim. ;)
445204
Jinak tu triprispevkovou diskuzi o titulkach jsem smazal. Byla zbytecna predtim, jeste zbytecnejsi je ted. Budiz to ponaucenim. ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist