Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128021 - 128040 Napsat příspěvek

Mr. Tumnus

Právě si je odsunul o 1/2 roku:D
448518
Právě si je odsunul o 1/2 roku*:D*
Mr. Tumnus
0 0
reagovat
Nechcete zařadit mezi seriály take Teletubies?:D Vzhledem k Civalovi a K0co0urovi kteří dali na csfd 5*:+ Tak by to mohlo být docela zajímavé počtení:D
448517
Nechcete zařadit mezi seriály take Teletubies?*:D* Vzhledem k Civalovi a K0co0urovi kteří dali na csfd 5**:+* Tak by to mohlo být docela zajímavé počtení*:D*
0 0
reagovat

hughhh

Práveže House nie je klasický lekársky seriál. Je to taká nemocničná detektívka. Dokonca to má prvky C.S.I. :D. Napríklad niekto tam na niečo zdochýna a oni nevedia načo, tak mu idú domov prehľadať chladničku, či tam nemá pokazenú šunku. :D
448516
Práveže House nie je klasický lekársky seriál. Je to taká nemocničná detektívka. Dokonca to má prvky C.S.I. *:D*. Napríklad niekto tam na niečo zdochýna a oni nevedia načo, tak mu idú domov prehľadať chladničku, či tam nemá pokazenú šunku. *:D*
hughhh
0 0
reagovat
a odkdy? ja jich mam kolem triset rocne :D (az nato, zeten ucet nepouzivam sam)
448515
a odkdy? ja jich mam kolem triset rocne *:D* (az nato, zeten ucet nepouzivam sam)
0 0
reagovat
já už mám v půjčovně celkem 167 zápůjček, to de ne?:)
448514
já už mám v půjčovně celkem 167 zápůjček, to de ne?*:)*
0 0
reagovat
hughhh: proc se ptas?;)
448513
hughhh: proc se ptas?*;)*
0 0
reagovat
na muj vkus je tech lekarskejch serialu nejak moc :)
448512
na muj vkus je tech lekarskejch serialu nejak moc :)
0 0
reagovat
Dr. House - fakt v pohodě můžu potvrdit!
448511
Dr. House - fakt v pohodě můžu potvrdit!
0 0
reagovat
dotaz, ty dvdcka si pujcujete v pujcovne nebo mate nejaky special zdroj ;)
448510
dotaz, ty dvdcka si pujcujete v pujcovne nebo mate nejaky special zdroj ;)
0 0
reagovat
Áno, Dr. House je House M. D. a vrele všetkým odporúčam. Hugh Laurie ako doktor, ktorý natvrdo hovorí pacientom pravdu a neustále ich zosmiešňuje, pričom si to môže dovoliť, pretože je génius, je proste skvelý. Nie je to klasický nemocničný seriál, ale skôr taká bio-detektívka - vždy je tam pacient s nejakou záhadnou chorobou a oni sa snažia prísť na to, čo mu je (napríklad jeden má malú pásomnicu/tasemnici v mozgu a pod.). A seriál, ktorý produkuje Bryan Singer, a dokonca režíroval pilot, a dokonca v jednej časti aj hrá, si predsa nenecháte ujsť. Na Slovensku už ide repríza a netrpezlivo čakám na 2. sériu.
448509
Áno, Dr. House je House M. D. a vrele všetkým odporúčam. Hugh Laurie ako doktor, ktorý natvrdo hovorí pacientom pravdu a neustále ich zosmiešňuje, pričom si to môže dovoliť, pretože je génius, je proste skvelý. Nie je to klasický nemocničný seriál, ale skôr taká bio-detektívka - vždy je tam pacient s nejakou záhadnou chorobou a oni sa snažia prísť na to, čo mu je (napríklad jeden má malú pásomnicu/tasemnici v mozgu a pod.). A seriál, ktorý produkuje Bryan Singer, a dokonca režíroval pilot, a dokonca v jednej časti aj hrá, si predsa nenecháte ujsť. Na Slovensku už ide repríza a netrpezlivo čakám na 2. sériu.
0 0
reagovat

trdlo

to chce klid a nohy v teple... (stary dobry Hrusinsky:)
448508
to chce klid a nohy v teple... (stary dobry Hrusinsky:)
trdlo
0 0
reagovat
Ne, prosím to ne. Jen ať se všudypřítomný flamewar mezi fanATiky a nVidioty nedostane i sem... :) :)
448507
Ne, prosím to ne. Jen ať se všudypřítomný flamewar mezi fanATiky a nVidioty nedostane i sem... :) :)
0 0
reagovat
Je to tezce OT debata, ale je jasny, ze hry vypadaji na ruznych grafickych kartach ruzne. Pokud nemas nejnovejsi radu od ATi nebo nVidie, tak musis byt pripraven na kompromisy. A uz vubec to nesmis porovnavat s trailery nebo screenshoty od autoru... :)
448506
Je to tezce OT debata, ale je jasny, ze hry vypadaji na ruznych grafickych kartach ruzne. Pokud nemas nejnovejsi radu od ATi nebo nVidie, tak musis byt pripraven na kompromisy. A uz vubec to nesmis porovnavat s trailery nebo screenshoty od autoru... :)
0 0
reagovat
scroochy: JJ

popik: nic si z toho nerob... tiez sa mi nikdy nepodarilo dosiahnut, aby Need for Speed 2 vyzeral tak, ako vyzeral na videu v menu :)
448505
scroochy: JJ
popik: nic si z toho nerob... tiez sa mi nikdy nepodarilo dosiahnut, aby Need for Speed 2 vyzeral tak, ako vyzeral na videu v menu :)
0 0
reagovat
Dr. House je House M.D.?
448504
Dr. House je House M.D.?
0 0
reagovat
Aha to nevim. Já teď hraju NHL 2007 s českým komentářem.
448503
Aha to nevim. Já teď hraju NHL 2007 s českým komentářem.
0 0
reagovat

popik

el matador
448502
el matador
popik
0 0
reagovat

Popík

a jakou hru hraješ?
448501
a jakou hru hraješ?
Popík
0 0
reagovat

popik

zdar ted hraju jednu hru a proste i kdyz to mam vsechno dane na plne detaily tak mi to stejne ve hre neukazuje ty efekty jako jsou stiny nebo odrazy nevite cim to je?(a grafiku mam celkem dobrou)
448500
zdar ted hraju jednu hru a proste i kdyz to mam vsechno dane na plne detaily tak mi to stejne ve hre neukazuje ty efekty jako jsou stiny nebo odrazy nevite cim to je?(a grafiku mam celkem dobrou)
popik
0 0
reagovat
Viěli jste tam někde trpaslíky????
448499
Viěli jste tam někde trpaslíky????
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se