Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128061 - 128080 Napsat příspěvek
a meli byste zajistenou sledovanost i u tech nedospelych divaku ... teda aspon jeden malej Jarda by se na to dival...
448415
a meli byste zajistenou sledovanost i u tech nedospelych divaku ... teda aspon jeden malej Jarda by se na to dival...
0 0
reagovat
Jooo, to by bylo panečku televizní pořad o filmech :D:D:D:+8)
448414
Jooo, to by bylo panečku televizní pořad o filmech *:D**:D**:D**:+**8)*
0 0
reagovat
Hmm... taková patnácti minutovka s MZ na ČT každý týden? Zaplatím aspoň ty tv poplatky8)
448413
Hmm... taková patnácti minutovka s MZ na ČT každý týden? Zaplatím aspoň ty tv poplatky*8)*
0 0
reagovat
Proč se tam dělají takový zbytečný rubriky o tom, co se točí (a jsou tam obrázky ze čtyř jiných filmů) a nebo točit nebude (Moucha)? Chm. Veřejnoprávníci, pusťte na to MZ!:-)
448412
Proč se tam dělají takový zbytečný rubriky o tom, co se točí (a jsou tam obrázky ze čtyř jiných filmů) a nebo točit nebude (Moucha)? Chm. Veřejnoprávníci, pusťte na to MZ!:-)
0 0
reagovat
To si ze mě děláte humor...:D
448411
To si ze mě děláte humor...*:D*
0 0
reagovat

Cival

Ne, radši na to nebudu klikat :D zatím se tomu úspěšně vyhýbám:D
448410
Ne, radši na to nebudu klikat *:D* zatím se tomu úspěšně vyhýbám*:D*
Cival
0 0
reagovat
Ale tech ">link prvnich pet minut je skutecne fascinujici. Mucha, u-a, u-a, dobry "vecer". Peklo.:D
448409
Ale tech prvnich pet minut je skutecne fascinujici. Mucha, u-a, u-a, dobry "vecer". Peklo.*:D*
0 0
reagovat

ghostrider

No jiste - proc se divat na Big Brothera nebo Vyvoleny, staci MZ...
448408
No jiste - proc se divat na Big Brothera nebo Vyvoleny, staci MZ...
ghostrider
0 0
reagovat
Feel the touch...:))
448407
Feel the touch...*:))*
0 0
reagovat
EMOCE :):+
448406
EMOCE *:)**:+*
0 0
reagovat
lol ten uz fakt nevi co by =D ( myslim pavla zednicka )
448405
lol ten uz fakt nevi co by =D ( myslim pavla zednicka )
0 0
reagovat
Ted jsem z toho jelen... ale je pravda, ze Pavel Zednicek v ukazce na Posledni sezonu v roli hokejovyho masera merozhodil vic:D
448404
Ted jsem z toho jelen... ale je pravda, ze Pavel Zednicek v ukazce na Posledni sezonu v roli hokejovyho masera merozhodil vic*:D*
0 0
reagovat
Ja nevedel ze jeden bezvyznamnej bodik rozpouta takovej skandal, ale jo - obcas se chovam jak malej Jarda, ale vetsinou to neni umyslne a vetsinou za to muze to ze se na to divame z jinyho uhlu pohledu a za to zas muze ten prokletej internet....no a taky mam posledni dobou divny obdobi (ale krev ze me netece) - asi ze zas zacla skola....tak jsem to sved na internet a skolu a ja se muzu citit ocisten, tak mi to nekazte a nereagujte na to
448403
Ja nevedel ze jeden bezvyznamnej bodik rozpouta takovej skandal, ale jo - obcas se chovam jak malej Jarda, ale vetsinou to neni umyslne a vetsinou za to muze to ze se na to divame z jinyho uhlu pohledu a za to zas muze ten prokletej internet....no a taky mam posledni dobou divny obdobi (ale krev ze me netece) - asi ze zas zacla skola....tak jsem to sved na internet a skolu a ja se muzu citit ocisten, tak mi to nekazte a nereagujte na to
0 0
reagovat
tou bych asi moc lidí neobšťastnil :)
448402
tou bych asi moc lidí neobšťastnil :)
0 0
reagovat
A použijeme na to tvou sbírku?:)
448401
A použijeme na to tvou sbírku?:)
0 0
reagovat
Sakra už s tím kvízem furt nepruďte...nasypat vám tunu dvdček pod vokno, abyste byli všichni spokojený a furt nekňučeli...
448400
Sakra už s tím kvízem furt nepruďte...nasypat vám tunu dvdček pod vokno, abyste byli všichni spokojený a furt nekňučeli...
0 0
reagovat
scroochy: Neni divu. Ja totiz vysel ve vzkazniku vstric killerzelimu, omylem jsem mu pod jeho "tlakem" pridelil bod, i kdyz neodpovedel presne na tu otazku (coz jsem zjistil az posleze), a pak jsem to uz nechtel slozite brat zpatky, protoze nam to admin neumoznuje. A killerzeli to jak malej jarda taha ven, chlubi se s tim nebo co apod... priste na nej kaslu a bude klid.
448399
scroochy: Neni divu. Ja totiz vysel ve vzkazniku vstric killerzelimu, omylem jsem mu pod jeho "tlakem" pridelil bod, i kdyz neodpovedel presne na tu otazku (coz jsem zjistil az posleze), a pak jsem to uz nechtel slozite brat zpatky, protoze nam to admin neumoznuje. A killerzeli to jak malej jarda taha ven, chlubi se s tim nebo co apod... priste na nej kaslu a bude klid.
0 0
reagovat
tak tenhle konflikt nejak nechapu...
448398
tak tenhle konflikt nejak nechapu...
0 0
reagovat
killerzeli: prave v mych ocich hodne klesas... uz radsi nic nepis :-
448397
killerzeli: prave v mych ocich hodne klesas... uz radsi nic nepis *:-*
0 0
reagovat

killerzeli

Paneboze uz fakt mlc... sam moc dobre vis, proc to udelal, tak bys to alespon nemusel takhle resit, ne? Jak malej Jarda. :-:-:-:-
448396
Paneboze uz fakt mlc... sam moc dobre vis, proc to udelal, tak bys to alespon nemusel takhle resit, ne? Jak malej Jarda. *:-**:-**:-**:-*
killerzeli
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se