Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127881 - 127900 Napsat příspěvek
rozhodně lepší než Revolutions:D
445554
rozhodně lepší než Revolutions*:D*
0 0
reagovat

st39.6

LOL krute video :-)) fakt narez :-)) :+
445553
LOL krute video :-)) fakt narez :-)) *:+*
st39.6
0 0
reagovat
nevim, jak to udelali, ale je to naprosto genialni :+
link
445552
nevim, jak to udelali, ale je to naprosto genialni *:+*
http://www.dtheatre.com/read.php?sid=3727
0 0
reagovat
shushika: okej, díky moc
445551
shushika: okej, díky moc
0 0
reagovat
sobis87: profil na Arthur and the Minimoys bude zítra...
445550
sobis87: profil na Arthur and the Minimoys bude zítra...
0 0
reagovat
jo už je i anglickej:)
445549
jo už je i anglickej:)
0 0
reagovat
Pokud je vostrej a anglickej tak bude :-)
445548
Pokud je vostrej a anglickej tak bude :-)
0 0
reagovat
Cival : myslím ten novej trailer, ten je fakt vostrej.... link
445547
Cival : myslím ten novej trailer, ten je fakt vostrej.... http://www.parfum.film.de/
0 0
reagovat
PArfume tady je, ne?
445546
PArfume tady je, ne?
0 0
reagovat
bude tady trailer na Arthur and the Minimoys, Parfume a The Host ?
445545
bude tady trailer na Arthur and the Minimoys, Parfume a The Host ?
0 0
reagovat
miki ten teaser je bozi
445544
miki ten teaser je bozi
0 0
reagovat

Bug

Hlasim problem s prihlasovanim sa cez Mozzillu. Proste nejde.?)
445543
Hlasim problem s prihlasovanim sa cez Mozzillu. Proste nejde.*?)*
Bug
0 0
reagovat

imf

jste me namlsali na SH v radiu a ted me nechavate cekat, jak k tomu, já chudák, jenom prijdu ;)
445542
jste me namlsali na SH v radiu a ted me nechavate cekat, jak k tomu, já chudák, jenom prijdu ;)
imf
0 0
reagovat
Uz to bylo reseny... FD3 se recenzovalo v dobe, kdy nebyly po ruce zadny dulezitejsi hity... Cars jsou prece jenom trochu vetsi titul nez SH... vsechno je to o okolnostech, zalezi taky na tom, jestli neni zrovna potreba se zbavit nejakyho filmu, kterej ma zrovna premieru, abychom jeho recenzi nevydavali tyden pote, co uz radi v kinech...

Ale chapu tvoji nedockavost. :)
445541
Uz to bylo reseny... FD3 se recenzovalo v dobe, kdy nebyly po ruce zadny dulezitejsi hity... Cars jsou prece jenom trochu vetsi titul nez SH... vsechno je to o okolnostech, zalezi taky na tom, jestli neni zrovna potreba se zbavit nejakyho filmu, kterej ma zrovna premieru, abychom jeho recenzi nevydavali tyden pote, co uz radi v kinech...

Ale chapu tvoji nedockavost. :)
0 0
reagovat

imf

ok, ja jenom, ze treba final destination 3 uz mate od recenzovano dlouho, na silent hill, ktery ma premieru jako FD3, se ceka (teda aspon ja) a cars, ktery jsou az za mesic, uz jsou hotovy :)) tak mi to prijde takovy zmateny, ale beru to
445540
ok, ja jenom, ze treba final destination 3 uz mate od recenzovano dlouho, na silent hill, ktery ma premieru jako FD3, se ceka (teda aspon ja) a cars, ktery jsou az za mesic, uz jsou hotovy :)) tak mi to prijde takovy zmateny, ale beru to
imf
0 0
reagovat
imf: Ja idem volit len tak z haluze aby som si to aspon raz skusil :-P
445539
imf: Ja idem volit len tak z haluze aby som si to aspon raz skusil :-P
0 0
reagovat

Transformers [FAN TEASER TRAILER]

Tak jsem se dozvěděl na zahraničních diskuzích, že ten link co jsem dal na SendSpace s tím teaserem na Transformers nefunguje, tak dávám nyní ještě link na RapidShare!!

link :D
445538
Tak jsem se dozvěděl na zahraničních diskuzích, že ten link co jsem dal na SendSpace s tím teaserem na Transformers nefunguje, tak dávám nyní ještě link na RapidShare!!

http://rapidshare.de/files/22889474/transformers-tsr-h640.mov.html *:D*
Transformers [FAN TEASER TRAILER]
0 0
reagovat
btw musim rict, ze volebni spoty pro SR jsou taky hodne vypeceny... uprimnou soustrast, bratri. :)
445537
btw musim rict, ze volebni spoty pro SR jsou taky hodne vypeceny... uprimnou soustrast, bratri. :)
0 0
reagovat
odpoved: protoze nemusime... :) spoustu lidi zajimaji recenze dulezitych filmu pokud mozno co nejdriv... a my jim davame to, co chteji... na hlavni strance mas hned vpravo nahore kinovyhled, takze se velmi rychle muzes dostat na aktualni recenze... bereme tenhle horky novinkovy servis jako pridanou hodnotu pro ctenare... a nikdo si nestezuje, pokud vim. :)
445536
odpoved: protoze nemusime... :) spoustu lidi zajimaji recenze dulezitych filmu pokud mozno co nejdriv... a my jim davame to, co chteji... na hlavni strance mas hned vpravo nahore kinovyhled, takze se velmi rychle muzes dostat na aktualni recenze... bereme tenhle horky novinkovy servis jako pridanou hodnotu pro ctenare... a nikdo si nestezuje, pokud vim. :)
0 0
reagovat
dotaz, proc nepisete rezence filmu za sebou tak, jak jdou postupne do kina podle data??
445535
dotaz, proc nepisete rezence filmu za sebou tak, jak jdou postupne do kina podle data??
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist