Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127741 - 127760 Napsat příspěvek
On to přece nebude tentýš goblin, ne? Když jeho syn, tak trochu jiný zjev...
445831
On to přece nebude tentýš goblin, ne? Když jeho syn, tak trochu jiný zjev...
0 0
reagovat
fůj,to má bejt jako ob díl stejnej záporák,jo? navíc je hnusnej. Ale ta teaser se těším,všude jenom black spidey a dark atmosféra,to je něco pro mě.
445830
fůj,to má bejt jako ob díl stejnej záporák,jo? navíc je hnusnej. Ale ta teaser se těším,všude jenom black spidey a dark atmosféra,to je něco pro mě.
0 0
reagovat
Jsem vám říkal, že tam bude Goblin ;)
445829
Jsem vám říkal, že tam bude Goblin ;)
0 0
reagovat
jo,pokud ještě někdo chtěl tu kolekci hudby z trailerů (+ X-ray dog,cca 95 skladeb),ať se mi ozve do pošty
445828
jo,pokud ještě někdo chtěl tu kolekci hudby z trailerů (+ X-ray dog,cca 95 skladeb),ať se mi ozve do pošty
0 0
reagovat
Cival: doufám ale, že nebude nosit ten Goblinův obleček. Musíte Green Goblin vypadal jako z hračkářství
445827
Cival: doufám ale, že nebude nosit ten Goblinův obleček. Musíte Green Goblin vypadal jako z hračkářství
0 0
reagovat
wah ale ten teaser sounds pretty cool
445826
wah ale ten teaser sounds pretty cool
0 0
reagovat
Popis">link teaseru na Spideyho 3 me docela nazhavuje. Hlavne "1:07 person on green goblin flying gizmo" - James Franco to konecne roztoci :-)
445825
Popis teaseru na Spideyho 3 me docela nazhavuje. Hlavne "1:07 person on green goblin flying gizmo" - James Franco to konecne roztoci :-)
0 0
reagovat
""recenzent"" imf se ozval:-)
445824
""recenzent"" imf se ozval:-)
0 0
reagovat
Vidis vidis... ja ti rikal, ze ji tu fotku nemas davat. :) Navic soude podle toho textu byl dneska nekdo prilis dlouho na slunicku. :)
445823
Vidis vidis... ja ti rikal, ze ji tu fotku nemas davat. :) Navic soude podle toho textu byl dneska nekdo prilis dlouho na slunicku. :)
0 0
reagovat
fuj, uprimne sem se te lek azi
445822
fuj, uprimne sem se te lek azi
0 0
reagovat
xM...jo ten preklad mi prijde desny...nepovedeny, ale kdyz si to umi slovek domyslet...ale hlavni pointa nezanikne ani u jednoho...navic ty ilustrace jsou tak podmanive, ze to nevadi...ale diky...aspon vim kam si mam jit stezovat, to se dycky hodi:-) jinak jsem dneska objevila uzasnou vec...asi me budete povazovana za kromanonku, ale dneska jsem poprve vstoupila do levnych knih...aaaaaa.....//((!!'('!(_?_?(/(ˇ/(/ůp)§ů.)úˇ%0ˇˇ%0!!!!!!!!!!!!!!...byla jsem tam dve a pul hodiny!!!!!...a nemohla jsem se rozhodout mezi "Tichem" a "Sedmejma statecnejma"...je tam skoro celej Akira Kurosava lidi...to je...UZASNY!!!...a tak jsem si znovu koupila Sedmou pecet pac ta stara uz je stara:-)
445821
xM...jo ten preklad mi prijde desny...nepovedeny, ale kdyz si to umi slovek domyslet...ale hlavni pointa nezanikne ani u jednoho...navic ty ilustrace jsou tak podmanive, ze to nevadi...ale diky...aspon vim kam si mam jit stezovat, to se dycky hodi:-) jinak jsem dneska objevila uzasnou vec...asi me budete povazovana za kromanonku, ale dneska jsem poprve vstoupila do levnych knih...aaaaaa.....//((!!'('!(_?_?(/(ˇ/(/ůp)§ů.)úˇ%0ˇˇ%0!!!!!!!!!!!!!!...byla jsem tam dve a pul hodiny!!!!!...a nemohla jsem se rozhodout mezi "Tichem" a "Sedmejma statecnejma"...je tam skoro celej Akira Kurosava lidi...to je...UZASNY!!!...a tak jsem si znovu koupila Sedmou pecet pac ta stara uz je stara:-)
0 0
reagovat
Jinak očekává se vydání FF:Advent children i v ČR v dohledném půlroku?? Protože na filmcity mají za 1K 2DVD edici s japonským a anglickým DD5.1 dabingem a českejma titulama.
445820
Jinak očekává se vydání FF:Advent children i v ČR v dohledném půlroku?? Protože na filmcity mají za 1K 2DVD edici s japonským a anglickým DD5.1 dabingem a českejma titulama.
0 0
reagovat

Azazel

Trudný konec ústřičného chlapečka letos kandiduje na cenu nejhoršího překladu roku. Překladatelka se té knize zle pomstila. Tohle člověka od koupě českého vydání spolehlivě odradí (doporučuju pročíst i příspěvky překladatelky v diskuzi) http://sumar.bloguje.cz/305831-jak-prekladatelka-chladnokrevne-zabila-knihu.html">link
445819
Trudný konec ústřičného chlapečka letos kandiduje na cenu nejhoršího překladu roku. Překladatelka se té knize zle pomstila. Tohle člověka od koupě českého vydání spolehlivě odradí (doporučuju pročíst i příspěvky překladatelky v diskuzi) http://sumar.bloguje.cz/305831-jak-prekladatelka-chladnokrevne-zabila-knihu.html
Azazel
0 0
reagovat

Rosomak

Zkus Filmcity.cz, a položka importy. Písni jim mejlem, možná ti to seženou, ale samozřejmě ber v potaz, že jako firma musí platit DPH apod. takze te vyjde levneji poslat si to z nejakyho webu bez prostrednika.
445818
Zkus Filmcity.cz, a položka importy. Písni jim mejlem, možná ti to seženou, ale samozřejmě ber v potaz, že jako firma musí platit DPH apod. takze te vyjde levneji poslat si to z nejakyho webu bez prostrednika.
Rosomak
0 0
reagovat
tak ja si ten dodatek priste necham:)
445817
tak ja si ten dodatek priste necham:)
0 0
reagovat

rosomak

jeste nez jsem docetl tvuj prispevek uz jsem si chystal prstiky na napsani www.amazon.com... vis jak jsi me tvym dovetkem zklamal? :)
445816
jeste nez jsem docetl tvuj prispevek uz jsem si chystal prstiky na napsani www.amazon.com... vis jak jsi me tvym dovetkem zklamal? :)
rosomak
0 0
reagovat
Vim (ne jako V.I.M, ale jako slovo "vedet":), ze je to trochu mimo, ale nevite nekdo kde by se v CR daly koupit zahranicni DVD bez ceskyho zneni? Potreboval bych koupit film, kterej u nas zatim nevysel a nechce se mi ho kupovat z Amazonu:)
445815
Vim (ne jako V.I.M, ale jako slovo "vedet":), ze je to trochu mimo, ale nevite nekdo kde by se v CR daly koupit zahranicni DVD bez ceskyho zneni? Potreboval bych koupit film, kterej u nas zatim nevysel a nechce se mi ho kupovat z Amazonu:)
0 0
reagovat
No, tak to by bylo: podle přwdběžných výkendových tržeb vydělaly Auta cca 155 mil. dolarů. Za plotem cca 144 mil. dolarů. :) :) Na 200 milionů to asi nebude, ale pozice Doby ledové 2 se otřásá. Bravo PIXAR:+
445814
No, tak to by bylo: podle přwdběžných výkendových tržeb vydělaly Auta cca 155 mil. dolarů. Za plotem cca 144 mil. dolarů. *:)* *:)* Na 200 milionů to asi nebude, ale pozice Doby ledové 2 se otřásá. Bravo PIXAR*:+*
0 0
reagovat
nebo to prekreslit stetcem, hahahahaha
445813
nebo to prekreslit stetcem, hahahahaha
0 0
reagovat

Lazureus.

No, přímo funkci nevím, ale dá se to upravit pomocí kouzelné hůlky... Označíš si barevnou plochu a tu pak přebarvíš...?):+
445812
No, přímo funkci nevím, ale dá se to upravit pomocí kouzelné hůlky... Označíš si barevnou plochu a tu pak přebarvíš...*?)**:+*
Lazureus.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se