Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127701 - 127720 Napsat příspěvek
Fluke: Zas HK není taková vesnice (i když o tom začínám poslední dobou pochybovat čím dál tím víc:), aby kino stálo sedm pětek, ale normální multiplex, kde cena pod kilo není. Standartní cena je 130,-, Superman byl ještě o něco málo dražší. On si pak člověk rozmyslí na co půjde a na co ne. Navštěvovat kino víc než jednou za měsíc se nedá. Teď furt přemejšlim nad pokračováním Pirátů (když DVD nejspíš tenhle rok nebude), ale kdyby to bylo za půlku, tak neváhám, takhle asi bohužel.

5h1nj1: Až půjdeš příště do půjčovny, tak řekni paní/slečně, že se dá disk opravit za 50-90,- (pokud tam není díra od šroubováku).
448745
Fluke: Zas HK není taková vesnice (i když o tom začínám poslední dobou pochybovat čím dál tím víc:), aby kino stálo sedm pětek, ale normální multiplex, kde cena pod kilo není. Standartní cena je 130,-, Superman byl ještě o něco málo dražší. On si pak člověk rozmyslí na co půjde a na co ne. Navštěvovat kino víc než jednou za měsíc se nedá. Teď furt přemejšlim nad pokračováním Pirátů (když DVD nejspíš tenhle rok nebude), ale kdyby to bylo za půlku, tak neváhám, takhle asi bohužel.

5h1nj1: Až půjdeš příště do půjčovny, tak řekni paní/slečně, že se dá disk opravit za 50-90,- (pokud tam není díra od šroubováku).
0 0
reagovat
Dakedy boli iné časy. Mama ešte pamätá, že aj moja rodná vieska (momentálne 1400 obyvateľov, pred nejakými 30 rokmi isto menej) mala kino, a keď v ňom dávali Vinetua, tak bolo vždy nabité
448744
Dakedy boli iné časy. Mama ešte pamätá, že aj moja rodná vieska (momentálne 1400 obyvateľov, pred nejakými 30 rokmi isto menej) mala kino, a keď v ňom dávali Vinetua, tak bolo vždy nabité
0 0
reagovat

5h1nj1

v nasem kine poustime okolo 6 lidi :)) odpoledne jich prijde tak 8 a vecer kolem 20 :) takze ja to znam moc dobre
448743
v nasem kine poustime okolo 6 lidi :)) odpoledne jich prijde tak 8 a vecer kolem 20 :) takze ja to znam moc dobre
5h1nj1
0 0
reagovat

runner

Heh, tady dáš vlastně minimálně za kino 99,- (v Praze) tudíž bych si ani nedovolil za ty prachy odejít, pokud by mi z toho filmu nebylo vyloženě na zvracení:)
448742
Heh, tady dáš vlastně minimálně za kino 99,- (v Praze) tudíž bych si ani nedovolil za ty prachy odejít, pokud by mi z toho filmu nebylo vyloženě na zvracení*:)*
runner
0 0
reagovat
Ono taky ten Superman už má nějaký pátek za sebou. Ale třeba jsem byl na čtvrteční premiéře Lady in water v Brně v Olympii v poměrně běžný čas 19:00 a bylo nás tam dohromady pět..
448741
Ono taky ten Superman už má nějaký pátek za sebou. Ale třeba jsem byl na čtvrteční premiéře Lady in water v Brně v Olympii v poměrně běžný čas 19:00 a bylo nás tam dohromady pět..
0 0
reagovat
Nojo, kdyz s pujcovnama to taky neni jednoduchy. Kdyz jsem naposled chtel DVD z pujcovny (myslim, ze slo o Serenity), pani se sverila, ze ho uz nemaji, protoze se dvakrat pujcilo a uz nebylo prehratelne. Vyhodili ho a dalsi neobjednavali. Pry to stoji penize. Stava se to udajne kazdou chvili. Krome toho jsou popularni veci porad nekde pujcene. ;) Na druhou stranu, v pujcovne obcas clovek narazi na filmy, ktere by mu jinak unikly. Napriklad "Musa" jsem poprve videl na DVD z pujcovny, kdyz jsem si tam puvodne sel pro neco uplne jineho. Za to jsem byl opravdu vdecny. :)
448740
Nojo, kdyz s pujcovnama to taky neni jednoduchy. Kdyz jsem naposled chtel DVD z pujcovny (myslim, ze slo o Serenity), pani se sverila, ze ho uz nemaji, protoze se dvakrat pujcilo a uz nebylo prehratelne. Vyhodili ho a dalsi neobjednavali. Pry to stoji penize. Stava se to udajne kazdou chvili. Krome toho jsou popularni veci porad nekde pujcene. ;) Na druhou stranu, v pujcovne obcas clovek narazi na filmy, ktere by mu jinak unikly. Napriklad "Musa" jsem poprve videl na DVD z pujcovny, kdyz jsem si tam puvodne sel pro neco uplne jineho. Za to jsem byl opravdu vdecny. :)
0 0
reagovat
Opět použiji Hradec Kr. jako příměru... na Supermanoj nás bylo cca 20 a to asi 10 dní od premiéry, z toho tak pět lidí odešlo během projekce. Superman tady holt není tolik populární... Jinak Superman by měl vyjít na DVD již v listopadu (alepsoň pro půjčovny).
448739
Opět použiji Hradec Kr. jako příměru... na Supermanoj nás bylo cca 20 a to asi 10 dní od premiéry, z toho tak pět lidí odešlo během projekce. Superman tady holt není tolik populární... Jinak Superman by měl vyjít na DVD již v listopadu (alepsoň pro půjčovny).
0 0
reagovat
No, na necem takhle popularnim se mi to, priznam, jeste nestalo. Naposled skoro na Vendete, ale tam nakonec prislo lidi akorat do limitu. Asi bych mel zacit chodit na ceske filmy. Nejlepe neco od Trosky, tam je jistota nabitych salu...
Co Prachy? Koukam, ze se ti to moc nelibilo. Ja jsem to neprofesionalne odsoudil uz predem. :)
448738
No, na necem takhle popularnim se mi to, priznam, jeste nestalo. Naposled skoro na Vendete, ale tam nakonec prislo lidi akorat do limitu. Asi bych mel zacit chodit na ceske filmy. Nejlepe neco od Trosky, tam je jistota nabitych salu... Co Prachy? Koukam, ze se ti to moc nelibilo. Ja jsem to neprofesionalne odsoudil uz predem. :)
0 0
reagovat
A to se ti jeste nikdy nestalo? Ve meste se 100k obyvateli se mi to stavalo bezne. :) V tomhle jsou rozhodne vyhodne multiplexy... v sobotu na Prachy delaj cloveka... zas jednou jsem byl v sale uuuuplne sam. :)
448737
A to se ti jeste nikdy nestalo? Ve meste se 100k obyvateli se mi to stavalo bezne. :) V tomhle jsou rozhodne vyhodne multiplexy... v sobotu na Prachy delaj cloveka... zas jednou jsem byl v sale uuuuplne sam. :)
0 0
reagovat

Superman

Podelim se s vama o jeden pokus navstevy kina. Chtel jsem s pritelkyni vcera shlednout Superman Returns. V kine mi pani pokladni mile sdelila, ze jsme prvni dva, cili asi mame smulu. Nikdo dalsi uz neprisel. Na odchodu nas jeste zastavil pan poradatel a dal nam dobrou radu: Na tyhle filmy pro deti je dobre chodit odpoledne, nebot vecer uz rodice sve ratolesti nepusti a navstevnost je pak mizerna. Ehm. Bydlim v meste s 23 000 obyvateli. Docela me to rozmrzelo. Opet se budu muset uchylit ke zneuziti internetu, coz jsem v tomto pripade puvodne nechtel. -_-
448736
Podelim se s vama o jeden pokus navstevy kina. Chtel jsem s pritelkyni vcera shlednout Superman Returns. V kine mi pani pokladni mile sdelila, ze jsme prvni dva, cili asi mame smulu. Nikdo dalsi uz neprisel. Na odchodu nas jeste zastavil pan poradatel a dal nam dobrou radu: Na tyhle filmy pro deti je dobre chodit odpoledne, nebot vecer uz rodice sve ratolesti nepusti a navstevnost je pak mizerna. Ehm. Bydlim v meste s 23 000 obyvateli. Docela me to rozmrzelo. Opet se budu muset uchylit ke zneuziti internetu, coz jsem v tomto pripade puvodne nechtel. -_-
Superman
0 0
reagovat
lol, ten popisek z kina je náhodou fajn :) Takové krystalické nadšení :))
448735
lol, ten popisek z kina je náhodou fajn :) Takové krystalické nadšení :))
0 0
reagovat
meseta misska uprimne ani moc nelibi
448734
meseta misska uprimne ani moc nelibi
0 0
reagovat
no ja koukal vcera na oldboye a asi v pulce jsem to vypnul, nejak me to nezaujalo
448733
no ja koukal vcera na oldboye a asi v pulce jsem to vypnul, nejak me to nezaujalo
0 0
reagovat
duro: JJ, koniec je super. Oldboy je holt typicky hekticky "thrillerivas" :)
448732
duro: JJ, koniec je super. Oldboy je holt typicky hekticky "thrillerivas" :)
0 0
reagovat

jakub

tak já jsem se nepouštěl do porovnávání. Narnie má rozhodně soustu chyb, ale bobr lučištník je prostě cool, a i ten soundtrack je celkem fajn. Killer je prostě dokonalej
448731
tak já jsem se nepouštěl do porovnávání. Narnie má rozhodně soustu chyb, ale bobr lučištník je prostě cool, a i ten soundtrack je celkem fajn. Killer je prostě dokonalej
jakub
0 0
reagovat
Killer je vytecny filmovy pocin, zato u Narnie jsem shledal velke nedostatky.
448730
Killer je vytecny filmovy pocin, zato u Narnie jsem shledal velke nedostatky.
0 0
reagovat
oli.G: A ja ze sa dnes na dobru noc nezasmejem ? :)
448729
oli.G: A ja ze sa dnes na dobru noc nezasmejem ? :)
0 0
reagovat

oli:

Tak to je bomba :-))). "A ten koniec!"
448728
Tak to je bomba :-))). "A ten koniec!"
oli:
0 0
reagovat

Miss

Nič proti českým devám, ale teda boli tam iné kočky než práve tá víťazka. Napríklad tá Rumunka, čo bola druhá, bola veľmi milá.
448727
Nič proti českým devám, ale teda boli tam iné kočky než práve tá víťazka. Napríklad tá Rumunka, čo bola druhá, bola veľmi milá.
Miss
0 0
reagovat

st39.6

jj taky sem se koukal, zběžně, ale jméno sem zapoměl:D
448726
jj taky sem se koukal, zběžně, ale jméno sem zapoměl*:D*
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se