Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127781 - 127800 Napsat příspěvek
Snipsley: Pokud to tak nemyslel, nemel to formulovat tak, jak to vyznelo.;) A hlavne je to samozrejme uplna pitomost to takhle psat... ted i kdyz ho vylosuju, tak nemuze vyhrat, protoze by to vypadalo, ze se mu chceme zavdecit. :D
448269
Snipsley: Pokud to tak nemyslel, nemel to formulovat tak, jak to vyznelo.*;)* A hlavne je to samozrejme uplna pitomost to takhle psat... ted i kdyz ho vylosuju, tak nemuze vyhrat, protoze by to vypadalo, ze se mu chceme zavdecit. *:D*
0 0
reagovat

imf

hej ted jsi me fakt dostal :+ no jen ze jsem nemocny :( a nemozu hrat (hokej) :(

Cival

pochybuju, ze to mystic opravdu myslel tak zle. a nemusels ho tak uzemnit ;)

omg uz toho ale nechme jsme jak ve vyvolenych, a to opravdu nemam rad. :D
448268
hej ted jsi me fakt dostal *:+* no jen ze jsem nemocny :( a nemozu hrat (hokej) :(

Cival
pochybuju, ze to mystic opravdu myslel tak zle. a nemusels ho tak uzemnit ;)

omg uz toho ale nechme jsme jak ve vyvolenych, a to opravdu nemam rad. *:D*
imf
0 0
reagovat
Snipsley: A svoboda tu projevu tu samozrejme je v ramci mezi :D Pokud mi napises, ze moje reakce nebyla adekvatni, akceptuju to, nemazu a nechavam an posouzeni jinych. Jen proste, Mystic prekrocil akceptovatelnou hranici tradicnich zadosti o kviz (vime, ze jsme pomali, ale tohle uz je moc)
448267
Snipsley: A svoboda tu projevu tu samozrejme je v ramci mezi *:D* Pokud mi napises, ze moje reakce nebyla adekvatni, akceptuju to, nemazu a nechavam an posouzeni jinych. Jen proste, Mystic prekrocil akceptovatelnou hranici tradicnich zadosti o kviz (vime, ze jsme pomali, ale tohle uz je moc)
0 0
reagovat
Mystic: Nema to cenu a proto sis mohl odpustit uz ten prvni prispevek, ktery skutecne vyzniva jen jako "jee, ja zase nevyhral... vy jste ale zli".

Snipsley: Slavis mezinarodni tyden provokateru nebo te zere neco vetsiho? Sver se. :)
448266
Mystic: Nema to cenu a proto sis mohl odpustit uz ten prvni prispevek, ktery skutecne vyzniva jen jako "jee, ja zase nevyhral... vy jste ale zli".
Snipsley: Slavis mezinarodni tyden provokateru nebo te zere neco vetsiho? Sver se. :)
0 0
reagovat
Snipsley: Myslim, ze neprehanim. Pokud me nekdo obvinuje, ze ho naschval vynechavam pri losovani kvizu a jeste krici, ze kazdy kviz presunujem o 5 dnu a vyhodnocujem 10 dnu, jak by si zaslouzil spis prime, vulgarni oznaceni, nez prirovnani k rozmazlenymu miminu, nemyslis?
448265
Snipsley: Myslim, ze neprehanim. Pokud me nekdo obvinuje, ze ho naschval vynechavam pri losovani kvizu a jeste krici, ze kazdy kviz presunujem o 5 dnu a vyhodnocujem 10 dnu, jak by si zaslouzil spis prime, vulgarni oznaceni, nez prirovnani k rozmazlenymu miminu, nemyslis?
0 0
reagovat

Fluke

prosim, nerikej, co vsechno tam vidis. :))
448264
prosim, nerikej, co vsechno tam vidis. *:))*
Fluke
0 0
reagovat
yep imf nás konspirativně zneužívá, myslí to vtipně, ale to on jen tak dělá, vidím mu až do žaludku:D
448263
yep imf nás konspirativně zneužívá, myslí to vtipně, ale to on jen tak dělá, vidím mu až do žaludku*:D*
0 0
reagovat
posledni dobou si zacinam uplne myslet, ze tu neni svoboda projevu.. vzdyt imfovi uz nabiha zilka na cele jenom z pravopisnych chyb ?)
448262
posledni dobou si zacinam uplne myslet, ze tu neni svoboda projevu.. vzdyt imfovi uz nabiha zilka na cele jenom z pravopisnych chyb *?)*
0 0
reagovat

cival

Za 1) Nejsem rozmazleny, za 2) Pro tebe nejsem zadny blbecek, za 3) Nebulim, za 4) Ma to cenu se s vama hadat, nebo tak?
448261
Za 1) Nejsem rozmazleny, za 2) Pro tebe nejsem zadny blbecek, za 3) Nebulim, za 4) Ma to cenu se s vama hadat, nebo tak?
cival
0 0
reagovat

Cival

to dost huste prehanis, woe.
448260
to dost huste prehanis, woe.
Cival
0 0
reagovat
Dobre, tak to uz si dost stary na to, aby ses nechoval jako rozmazleny blbecek, ktery kdyz nedostane lizatko, zacne bulet...
448259
Dobre, tak to uz si dost stary na to, aby ses nechoval jako rozmazleny blbecek, ktery kdyz nedostane lizatko, zacne bulet...
0 0
reagovat

Cival

3 a pul....
448258
3 a pul....
Cival
0 0
reagovat
Mysticu, kolik ti je? Pet?
448257
Mysticu, kolik ti je? Pet?
0 0
reagovat

Mystic

No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
448256
No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
Mystic
0 0
reagovat
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
448255
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
0 0
reagovat

MYSTIC

A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
448254
A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
MYSTIC
0 0
reagovat

kviz

Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
448253
Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
kviz
0 0
reagovat

t_gon

Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
448252
Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
t_gon
0 0
reagovat

Gorecki

Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...

xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
448251
Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...
xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
Gorecki
0 0
reagovat
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
448250
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se