Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127721 - 127740 Napsat příspěvek
Hehe, to vyzerá, akoby to písal môj bratranec (istý Roland Steelraven, tí herne založení s ním už možno mali to (ne)šťastie) :D
448725
Hehe, to vyzerá, akoby to písal môj bratranec (istý Roland Steelraven, tí herne založení s ním už možno mali to (ne)šťastie) *:D*
0 0
reagovat

off-topic

eMZaci, mate sa este co ucit... poklonte sa pred skutocne profesionalnym popiskom">link k filmu, na aky mozete natrafit len v kine na vychodnom Slovensku ;)
448724
eMZaci, mate sa este co ucit... poklonte sa pred skutocne profesionalnym popiskom k filmu, na aky mozete natrafit len v kine na vychodnom Slovensku *;)*
off-topic
0 0
reagovat
lol, ona naka ceska vyhrala miss universe. kůll
448723
lol, ona naka ceska vyhrala miss universe. kůll
0 0
reagovat

smegjacob

Dík
448722
Dík
smegjacob
0 0
reagovat

Vincent

heroes jsou fajn :)
448721
heroes jsou fajn :)
Vincent
0 0
reagovat

Pan Tumnus

A Perfect Circle - "Passive"
448720
A Perfect Circle - "Passive"
Pan Tumnus
0 0
reagovat
no je fakt, že jsem si pustil útok na Londýn, pak bitvu a konec:D
448719
no je fakt, že jsem si pustil útok na Londýn, pak bitvu a konec*:D*
0 0
reagovat

Psema

To je diky tomu, ze muzes pretacet. ;)))
448718
To je diky tomu, ze muzes pretacet. ;)))
Psema
0 0
reagovat
tak jsem se ve chvilce nudy vypravil do půjčovny. Šáhnul jsem po Narnii a Killerovi. Killer no comment, prostě úžasný, nevim proč jsem ho nezkouknul dřív. A Narnii to na dvd sluší mnohem víc než v kině.
448717
tak jsem se ve chvilce nudy vypravil do půjčovny. Šáhnul jsem po Narnii a Killerovi. Killer no comment, prostě úžasný, nevim proč jsem ho nezkouknul dřív. A Narnii to na dvd sluší mnohem víc než v kině.
0 0
reagovat
Nevíte někdo jak se jmenovala ta písnička z Constantina která hrála ve scéně když šel Constantin poprvé za Papa Mindnightem? Dík.
448716
Nevíte někdo jak se jmenovala ta písnička z Constantina která hrála ve scéně když šel Constantin poprvé za Papa Mindnightem? Dík.
0 0
reagovat
:D:+
Pro ty co sledují nebo viděli Heroes: Už jste četli link Blog? :)
448715
*:D**:+*
Pro ty co sledují nebo viděli Heroes: Už jste četli Hiro's Blog? :)
0 0
reagovat
lolz, "he made me look 4 the force" :D
448714
lolz, "he made me look 4 the force" *:D*
0 0
reagovat
link jste viděli co se skrývá opravdu za branami Jedi palaců? :D
0 0
reagovat
Mne zatim ty postavy moc k srdci neprirostly, ale tak co cekat po prvnim dile. Nejzajimavejsi je urcite ta, jak ji hraje Ali Larter, a vidi to svy alterego ci co. Japonec taky fajn. Bohuzel ostatni jsou takovi nemastni neslani, hlavne bratri.
448712
Mne zatim ty postavy moc k srdci neprirostly, ale tak co cekat po prvnim dile. Nejzajimavejsi je urcite ta, jak ji hraje Ali Larter, a vidi to svy alterego ci co. Japonec taky fajn. Bohuzel ostatni jsou takovi nemastni neslani, hlavne bratri.
0 0
reagovat
japonec je nejvetsi rizek, pak lady wolverin. oni sou vsici zajimavy
448711
japonec je nejvetsi rizek, pak lady wolverin. oni sou vsici zajimavy
0 0
reagovat
Heroes už začali regulérně každé pondělí večer na NBC. Zítra poběží 2. epizoda nazvaná "Don't Look Back". Pilot se jmenoval "Genesis". Která z postav se vám zatím nejvíc líbí? Mě určitě holka z Texasu, Japonec a ti bráchové.
448710
Heroes už začali regulérně každé pondělí večer na NBC. Zítra poběží 2. epizoda nazvaná "Don't Look Back". Pilot se jmenoval "Genesis". Která z postav se vám zatím nejvíc líbí? Mě určitě holka z Texasu, Japonec a ti bráchové.
0 0
reagovat
no vzhledem k tomu, ze dalsi dily sou sheduled,">link tak predpokladam, ze to bude pokracovat, ne? V tom pripade uz to zacalo, ze?....
448709
no vzhledem k tomu, ze dalsi dily sou sheduled, tak predpokladam, ze to bude pokracovat, ne? V tom pripade uz to zacalo, ze?....
0 0
reagovat

st39.6

woe v pulp fiction to riesia, kolkokrat si to videl?? ;)
448708
woe v pulp fiction to riesia, kolkokrat si to videl?? *;)*
st39.6
0 0
reagovat
a kdyz vyjde pilot tak to este neni zacatek?
448707
a kdyz vyjde pilot tak to este neni zacatek?
0 0
reagovat

st

hele dyt heroes snad este ani nezacali ne? jenom ted nekdy vysel trosku poupravenej pilot s par novejma scenama, ale storyline uplne stejnej jak pilot
448706
hele dyt heroes snad este ani nezacali ne? jenom ted nekdy vysel trosku poupravenej pilot s par novejma scenama, ale storyline uplne stejnej jak pilot
st
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se