|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 127241 - 127260
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6362
- 6363
- 6364
- .
- 7040
- 7041
Ešte DeusEx sa dal hrať aj ako stealth...na druhej strane ten sa dal hrať prakticky akokoľvek...

|
reagovat
|
Pacenie zamkov bol uplny kus kolaca.
Nie som velky hrac, ale seria Splinter Cell je asi to najzabavnejsie co som kedy hral, je to ako film, ktory si zcasu na cas znovu pozriem a stale je to rovnaka zabava. Stealth ako herny zaner je super ale skoda ze je tych hier (na PC, Metal Gear SOlid neratam:) tak malo. Este ma napada treti Thief, ten bol tiez fantasticky, ale taky Hitman ma vobec nebavi:( No a to je asi zo stealthu vsetko, ci nie?
|
reagovat
|
Paceni je sranda - proste das nahoru dolu vpravo vlevo a cik a jsi tam
No a nekdy to bylo i naopak, ale Fluke asi myslel neco jineho co je ve CT noveho (coz neznam, pac jsem dojel jen predesle 2 dily (ropna plosina a rychlovlak byly levely jak Svina
)
No a nekdy to bylo i naopak, ale Fluke asi myslel neco jineho co je ve CT noveho (coz neznam, pac jsem dojel jen predesle 2 dily (ropna plosina a rychlovlak byly levely jak Svina
)|
reagovat
|
To páčenie zámkov som vlastne ani nepochopil. Ja furt džubem do tlačítiek a keď to ide ta to ide 

|
reagovat
|
Fluke
No uz se tesim, az se k tomu dostanu, pac neni cas a momentalne si dohravam klasiku Medal of Honor (asi po 3x). No a pak asi Splintera 3 nebo Prince 3 - obe famozni trilogie...
|
reagovat
|
Ja Chaos Therory práve hrajem, klasického ani Pandora Tommorow som nehral, ale na Double Agenta sa naozaj teším. Ináč na gametrailers je už aj videorecenzia: 8.9/10
|
reagovat
|
Gorecki
A pro me "uz iba tyzden do stareho Splinter Cella"
Myslim CT, pac prvni 2dily jsem jiz sfouknul a je to narez jako prase...
Myslim CT, pac prvni 2dily jsem jiz sfouknul a je to narez jako prase...|
reagovat
|
vinc jestli myslíš novej Splinter cell tak ten ještě nevyšel a mimoto premisa s jeho mrtvou dcerou je snad na každým herním webu.
|
reagovat
|
Gorecki
juchů
stejně nevěřím, že Samova holčička je mrtvá, ty svině to určitě nafingovali a maj ji někde schovanou a Sam..Sam jim za to strčí SC2K do prd* a ukáže jim zač je toho hlaveň
stejně nevěřím, že Samova holčička je mrtvá, ty svině to určitě nafingovali a maj ji někde schovanou a Sam..Sam jim za to strčí SC2K do prd* a ukáže jim zač je toho hlaveň
|
reagovat
|
Jezis, zacinam mit hroznou chut to zase zacit hrat, i kdyz nevim, Fahrenheit je na poprvy urcite nejlepsi (jako dost veci). Proste clovek tenkrat nevedel do ceho de a byl jenom prekvapenej. Treba u pasaze s dejchanim ve sklepe sem nemel daleko k infarktu
Ach jo, vidim to na dalsi zabitej vikend 
Ach jo, vidim to na dalsi zabitej vikend 
|
reagovat
|
KarelR
Mě na tom konci naštvalo, kde se odehrával (myslím ten dobrý konec), já jako režisér bych ho udělal tam v NY, v tom velkým ******* ****

|
reagovat
|
Fahrenheit
Byl opravdu výborný (Samozřejmě se bavíme o hře a ne o filmu
) Jak říká Fluke, tak ta atmosféra místy trošku pokulhávala kvůli nedořešeným věcem, ale celkově výborně zpracovaná hra. To ovlivňování příběhu: Mě hlavně naštvalo, že (SPOILER) ať se na začátku zametly stopy nebo ne, ať člověk utekl bez placení nebo ne, stejně se všechny tyhle osy zachvilku spojili a dál to pokračovalo už stejně.. :) Ale ono to prostě jinak udělat nejde... je to hra, ne život.. (To bylo chytré :) Každopádně už jenom ta možnost docela pestrého výběru byla zábavná... Asi si to nainstaluju znova....

) Jak říká Fluke, tak ta atmosféra místy trošku pokulhávala kvůli nedořešeným věcem, ale celkově výborně zpracovaná hra. To ovlivňování příběhu: Mě hlavně naštvalo, že (SPOILER) ať se na začátku zametly stopy nebo ne, ať člověk utekl bez placení nebo ne, stejně se všechny tyhle osy zachvilku spojili a dál to pokračovalo už stejně.. :) Ale ono to prostě jinak udělat nejde... je to hra, ne život.. (To bylo chytré :) Každopádně už jenom ta možnost docela pestrého výběru byla zábavná... Asi si to nainstaluju znova....

|
reagovat
|
xMort
ehm, no..jo
, ale dal sem tam to slovo Spoiler
..mě to právě v tom prostředku vadilo..zrovna teď právě udělali tvůrci Desperada 2 (Soulbound) jeho druhou verzi, která není datadiskem, ale přepracovává ovládání a opravuje chyby Desperada 2, sice komerčně k ničemu, ale některé hry by to potřebovali. Nemusí to být formou spravená hra za stejné peníze, to je cesta do pekel, vůči už majitelům předchozí verze, ale mělo by se to dělat formou takových radikálních patchů, narozdíl od filmu by to některé hry dosti potřebovali a je to v technických možnostech tvůrců. Fahrenheit by se tak dal ještě o 100% zlepšit a stejně tak by to podle mě potřeboval poslední Broken Sword 4.
, ale dal sem tam to slovo Spoiler
..mě to právě v tom prostředku vadilo..zrovna teď právě udělali tvůrci Desperada 2 (Soulbound) jeho druhou verzi, která není datadiskem, ale přepracovává ovládání a opravuje chyby Desperada 2, sice komerčně k ničemu, ale některé hry by to potřebovali. Nemusí to být formou spravená hra za stejné peníze, to je cesta do pekel, vůči už majitelům předchozí verze, ale mělo by se to dělat formou takových radikálních patchů, narozdíl od filmu by to některé hry dosti potřebovali a je to v technických možnostech tvůrců. Fahrenheit by se tak dal ještě o 100% zlepšit a stejně tak by to podle mě potřeboval poslední Broken Sword 4. |
reagovat
|
TOP Diskuze
50Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 22Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 54Odyssea: KINORIP Prolog 13The Sheep Detectives: Trailer 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara