Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127241 - 127260 Napsat příspěvek

Merlin

Seven swords, ale ten není nový. Popřípadě ještě starší Duelist.

Jinak tady">link můžete kouknout na první epizodu zajímavě vypadajícího seriálu Amazing Screw On Head podle komiksu Mika Mignoly (Hellboy). Vypadá to dobře. verneovské stroje, nacisti, vlkodlakové atd.

446497
Seven swords, ale ten není nový. Popřípadě ještě starší Duelist. Jinak tady můžete kouknout na první epizodu zajímavě vypadajícího seriálu Amazing Screw On Head podle komiksu Mika Mignoly (Hellboy). Vypadá to dobře. verneovské stroje, nacisti, vlkodlakové atd.
Merlin
0 0
reagovat
City of Golden Armor?
446496
City of Golden Armor?
0 0
reagovat

Merlin

Fearless s Jetem Li?
446495
Fearless s Jetem Li?
Merlin
0 0
reagovat
lidi,jak se jmenuje nějakej ten nový asijský velkofilm ala tygr a drak,Hrdina,house of flying daggers. Myslím,že jsem tady viděl trailer,ale nevzpomenu si na název, nemám na mysli the Promise.
446494
lidi,jak se jmenuje nějakej ten nový asijský velkofilm ala tygr a drak,Hrdina,house of flying daggers. Myslím,že jsem tady viděl trailer,ale nevzpomenu si na název, nemám na mysli the Promise.
0 0
reagovat

Muj amatérskej filmek

Mrkněte sem:
link

:)
446493
Mrkněte sem: http://www.maxarea.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3073 *:)*
Muj amatérskej filmek
0 0
reagovat

Mononoke

v BL ji myvaj casto, ale jak rika Xmort, cena je ble. Jednou sem uvazoval, ze si ji koupim, ale stala litrik...nedavno sem ji videl ale "jen" za devet kil ;)
446492
v BL ji myvaj casto, ale jak rika Xmort, cena je ble. Jednou sem uvazoval, ze si ji koupim, ale stala litrik...nedavno sem ji videl ale "jen" za devet kil ;)
Mononoke
0 0
reagovat
Teď jsem četl Premiere a koukám že Bathory se prý natáčí v angličtině,docela trapný,ne?
446491
Teď jsem četl Premiere a koukám že Bathory se prý natáčí v angličtině,docela trapný,ne?
0 0
reagovat

Krash

U nás vyšla jen na VHS (dukaz),">link ale v Bontonlandu by jsi mohl natrefit na americké (? každopádně eng verzi) dvd. Často tam mívají anime kupu. Ale ceny nic moc..
446490
U nás vyšla jen na VHS (dukaz), ale v Bontonlandu by jsi mohl natrefit na americké (? každopádně eng verzi) dvd. Často tam mívají anime kupu. Ale ceny nic moc..
Krash
0 0
reagovat
right u r ;) ale nic ti zato nedam, hh
446489
right u r ;) ale nic ti zato nedam, hh
0 0
reagovat

st

tipuju 2.C :)
446488
tipuju 2.C :)
st
0 0
reagovat
st se vrací a vítr se obrací:D:D:D:D:D
446487
st se vrací a vítr se obrací*:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
na dovolenke som s vincem nebyl, to by sme se uz ani jeden nevratili ;) /nekde bysme se zabili, aby si to zas nakej jouza nevylozil spatne)...btw, hadejte, ze">link ktery tridy sem.... ;) (sou to znamkovy prumery cely skoly)
446486
na dovolenke som s vincem nebyl, to by sme se uz ani jeden nevratili ;) /nekde bysme se zabili, aby si to zas nakej jouza nevylozil spatne)...btw, hadejte, ze ktery tridy sem.... ;) (sou to znamkovy prumery cely skoly)
0 0
reagovat
Vitaj, st-čko. Vraj si bol na dovolenke s Vincentom a pekne ste si tam užívali.
446485
Vitaj, st-čko. Vraj si bol na dovolenke s Vincentom a pekne ste si tam užívali.
0 0
reagovat

krash

neda

btw, I´m back too ;)
446484
neda

btw, I´m back too ;)
krash
0 0
reagovat

Já ne

čtyřka je druhá nejlepší ze série hned po prvním dílu.
446483
čtyřka je druhá nejlepší ze série hned po prvním dílu.
Já ne
0 0
reagovat
pod to se můžu jen podepsat :)
446482
pod to se můžu jen podepsat :)
0 0
reagovat
na scary movie se vyser je to sracka;)
446481
na scary movie se vyser je to sracka*;)*
0 0
reagovat

pan tumnus

proc ne? ;)
btw: i'm back! :)
446480
proc ne? ;)
btw: i'm back! :)
pan tumnus
0 0
reagovat
Nejde mi stáhnout trailer na Scary movie 4 proč?
446479
Nejde mi stáhnout trailer na Scary movie 4 proč?
0 0
reagovat
Princezna Mononoke....no musi to ist prave dnes a v taky provokacny cas?! Da sa vobec tento film zohnat na DVD s ceskymi titulkami? (o slov.tit ani neuvazujem:)
446478
Princezna Mononoke....no musi to ist prave dnes a v taky provokacny cas?! Da sa vobec tento film zohnat na DVD s ceskymi titulkami? (o slov.tit ani neuvazujem:)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist