Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124161 - 124180 Napsat příspěvek

Psema

To máš pravdu. Já si ji zatím vzal proto, kdo se první ozve, co jsem si to proboha vzal. Takže si vyhrál a získáváš .....hm...kua...nic....nemám... takže prd.
449390
To máš pravdu. Já si ji zatím vzal proto, kdo se první ozve, co jsem si to proboha vzal. Takže si vyhrál a získáváš .....hm...kua...nic....nemám... takže prd.
Psema
0 0
reagovat
Pheew, Jay Leno to rozjíždí, pozval si Caina na pokec o Children of men:)..st: great photo:+:D
449389
Pheew, Jay Leno to rozjíždí, pozval si Caina na pokec o Children of men*:)*..st: great photo*:+**:D*
0 0
reagovat
moje ikonka prochazi obtiznym pubertalnim - transformacnim obdobim. Na stary, kera mi pride genialni,ale budiz,sem vypadal jak *pííííííp*, ted budu menit sec mi prsty budou stacit. Zatim si zvyknete na myho oblibenyho ghostbustera z prague castle
449388
moje ikonka prochazi obtiznym pubertalnim - transformacnim obdobim. Na stary, kera mi pride genialni,ale budiz,sem vypadal jak *pííííííp*, ted budu menit sec mi prsty budou stacit. Zatim si zvyknete na myho oblibenyho ghostbustera z prague castle
0 0
reagovat
Mňa tá vec na nej vážne desí :o
449387
Mňa tá vec na nej vážne desí *:o*
0 0
reagovat
st39.6: Cos to zas vyplodil za ikonku?:o
449386
st39.6: Cos to zas vyplodil za ikonku?*:o*
0 0
reagovat
Vincent: vedlejsi postavu z Borata.
449385
Vincent: vedlejsi postavu z Borata.
0 0
reagovat
Koho to má na ikonce? :)
449384
Koho to má na ikonce? :)
0 0
reagovat
nevíte někdo název tý písničky z druhýho traileru na Alpha dog?
449383
nevíte někdo název tý písničky z druhýho traileru na Alpha dog?
0 0
reagovat

Ravenhorn

ale vybrat si na ikonku možná nejnesympatičtější současnou filmovou postavu. Nevim jestli je to dobrá volba:D
449382
ale vybrat si na ikonku možná nejnesympatičtější současnou filmovou postavu. Nevim jestli je to dobrá volba*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Svedcila ti viac;)
449381
Svedcila ti viac*;)*
0 0
reagovat
Já už ikonku Darth Vader měl hodně dlouho. Tak jsem ji změnil :D
449380
Já už ikonku Darth Vader měl hodně dlouho. Tak jsem ji změnil *:D*
0 0
reagovat

imf

Ne je to tak jak jsem psal - na HDDVD je prodloužená (podle informací na DVD">link Times, na Amazonu je to asi špatně);).
449379
Ne je to tak jak jsem psal - na HDDVD je prodloužená (podle informací na DVD Times, na Amazonu je to asi špatně)*;)*.
imf
0 0
reagovat
Doufám, že nebude prodloužená jen o 2 sexíky Collina s Gong a nic víc :)
449378
Doufám, že nebude prodloužená jen o 2 sexíky Collina s Gong a nic víc :)
0 0
reagovat
Jestli sis vsimnul, tak ta neprodlouzena je prave na HD-DVD (v tom combu), coz je dost... divne. ;)
449377
Jestli sis vsimnul, tak ta neprodlouzena je prave na HD-DVD (v tom combu), coz je dost... divne. ;)
0 0
reagovat

Vinc

Na DVD budou obě (v USA) u nás asi jenom ta prodloužená jako obvykle.
449376
Na DVD budou obě (v USA) u nás asi jenom ta prodloužená jako obvykle.
Vinc
0 0
reagovat
A je někde k sehnání prodloužená kromě hd-dvd disku?
449375
A je někde k sehnání prodloužená kromě hd-dvd disku?
0 0
reagovat
Btw. Miami Vice je menší chyták;). DVD strana je standardní kinoverze a HDDVD unrated prodloužená.
449374
Btw. Miami Vice je menší chyták*;)*. DVD strana je standardní kinoverze a HDDVD unrated prodloužená.
0 0
reagovat
Ešteže tak. Už som sa bál, že štúdia budú chcieť zaryžovať aj na kombo diskoch a budú ich (dosť nelogicky) predávať za podstatne vyšiu cenu ako klasické HD-DVD.
449373
Ešteže tak. Už som sa bál, že štúdia budú chcieť zaryžovať aj na kombo diskoch a budú ich (dosť nelogicky) predávať za podstatne vyšiu cenu ako klasické HD-DVD.
0 0
reagovat
Prumerny HD-DVD (comba stojej stejne) je cca o 10 dolaru drazsi nez DVD. Ale lisi se to studio od studia, kus od kusu. Miami Vice stoji tech HD-DVD standardnich 29 dolaru, samotny DVD stoji 19 dolaru.
449372
Prumerny HD-DVD (comba stojej stejne) je cca o 10 dolaru drazsi nez DVD. Ale lisi se to studio od studia, kus od kusu. Miami Vice stoji tech HD-DVD standardnich 29 dolaru, samotny DVD stoji 19 dolaru.
0 0
reagovat

ľubo

link target=_blank>Miami Vice
449371
ľubo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist