|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 115061 - 115080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5753
- 5754
- 5755
- .
- 7257
- 7258
Witten
Jo, zajdi si na matriku a zaplat poplatek, akorat si budes muset zmenit i vsechny doklady, coz je opruz.
|
reagovat
|
Dá se změnit jméno? Trochu se za něj stydím, přeci jen si ho nezasloužím a je mi už trapné.
|
reagovat
|
Fluke
Ja se prave stareho "srotu" nedavno zbavil a poridil novej. A nastesti s kompy delam stale, takze neni problem co mesic zmenit procak/grafu/whatever, tudiz vidim zivotnost noveho zeleza na dlouho ;)
A s tim spocenim ti nevim, pac makat v mistnosti kde mas 18 nebo 35 stupnu je mega rozdil ;)
A s tim spocenim ti nevim, pac makat v mistnosti kde mas 18 nebo 35 stupnu je mega rozdil ;)
|
reagovat
|
No jako člověk se u těhle věcí potí stejně jako kdyby cvičil, klimoška neklimoška
t_gon
Jo za tyhle peníze se pořídí dost dobře vybavená skříň
, já si vždycky říkám, že by bylo fajn si koupit novej nabušenej komp, a pak si uvědomím, že surovej výkon mýho 3 roky starýho, stále updatovaného kompu nemá cenu nahrazovat, páč ne technologicky, ale výkonem je furt na špici.
rcorp
Tak my jsme stavěli Hi-end, takže za nižší se dá určitě slušně pořídit;)

t_gon
Jo za tyhle peníze se pořídí dost dobře vybavená skříň
, já si vždycky říkám, že by bylo fajn si koupit novej nabušenej komp, a pak si uvědomím, že surovej výkon mýho 3 roky starýho, stále updatovaného kompu nemá cenu nahrazovat, páč ne technologicky, ale výkonem je furt na špici.rcorp
Tak my jsme stavěli Hi-end, takže za nižší se dá určitě slušně pořídit;)
|
reagovat
|
Fluke
Tak ja dnes u me v kanclu poskladal kompy 2, sic firemni do kanclu, ale i tak jsem se potil, jak bych kopal Tunel. A doma mam novou masinku za 25K, tudiz spokojenost nejvic ;)
|
reagovat
|
22 by bylo moc, musim se drzt pri zemi. :) Jinak gratuluju k sestaveni, je malej zazrak, ze se vam to v tom paraku nerozteklo. :)
|
reagovat
|
rcorp
No já dneska vyzvedával kompík s kámošem a postavil mu ho, v tom vedru peklo, ale nakonec zdárně:) postavili sme fajn mašinku za 22 klacků:)
|
reagovat
|
tak u CZC by myslim nebyl problem se s nima domluvit na predvedeni, ale museli by ho mit na sklade...levny to neni, dat dvakrat tolik penez za blbejch pet cm (a lepsi technologii panelu a vyssi rozliseni, no dobra
) mi uz prijde moc. Ale k ty PS3 by to bylo idealni, holt za kvalitu se musi platit. Aspon kdyby ty vyrobci delali vzdycky jedninej super nadupanej a levnej model aby to clovek nemusel tyden studovat. 
) mi uz prijde moc. Ale k ty PS3 by to bylo idealni, holt za kvalitu se musi platit. Aspon kdyby ty vyrobci delali vzdycky jedninej super nadupanej a levnej model aby to clovek nemusel tyden studovat. 
|
reagovat
|
Míša je u mě absolutně nejvýš, mrož a ten noname ledňáček (červeno bílý obal) vanilkové chuti a s mléčnou zmrzlinou...
Nejlepší zmrzlinu, co jsem v životě jedl/lízal byla však medovo-smetanová, sypaná kousky karamelu a to v itálii... Místní výroba, kopečky jak půlka té vaničky a cena kolem 1.5 eura...
Nejlepší zmrzlinu, co jsem v životě jedl/lízal byla však medovo-smetanová, sypaná kousky karamelu a to v itálii... Místní výroba, kopečky jak půlka té vaničky a cena kolem 1.5 eura...
|
reagovat
|
ja sem se rozhodoval, esli koupit nejdriv monitor a az pak PS3ku. Nakonec bude prvni PS3ka (v zari, prakticky uz definitivne) a monitor o vanocich. Kazdopadne chci jit do 24´, coz neni dvakrat levny (a docela rad bych u toho mel i HDMI, kdyz uz...). Jen sem to zatim okukoval, ale ja hlavne potrebuju videt na vlastni oci, co to dela s obrazem (nejlip kdybych si na to moh napojit notas), pac naslepo (i pri moznosti vraceni) se mi do toho moc nechce. Ale nic jinyho mi nezbude 

|
reagovat
|
st39.6
Tak vybrat pocitac je prece jenom slozitejsi nez monitor. :)
Samsung SyncMaster 226BW
Samsung SyncMaster 226BW
|
reagovat
|
:D to zni dobre tragicky
"mam monitor, ted z jenom pocitac"
a jakej´s nakonec koupil?
"mam monitor, ted z jenom pocitac"
a jakej´s nakonec koupil?|
reagovat
|
Tak jsem si dneska koupil ke svemu novemu monitoru VESA drzak (rameno), a krome toho, ze se o 100% zlepsila ergonomie, tak ted ten monitor bez podstavce vypada naprosto fantasticky. :)
Ted uz jenom pocitac...
Ted uz jenom pocitac...
|
reagovat
|
Ha právě jsem v Intersparu popadnul 4 Cornetta Italiano a bude klid
Navíc jsem nakupoval podezřele dlouho, protože v Intersparu mají neskutečně příjemnou klimatizaci! 
Navíc jsem nakupoval podezřele dlouho, protože v Intersparu mají neskutečně příjemnou klimatizaci! 
|
reagovat
|
TOP Diskuze
24Víkendový výplach #897 o kung-fu Indym ve světě Marvelu 17Finále Rychle a zběsile možná vsadí na nečekaného režiséra 14Spider-Man s Odysseou dominují a blíží se k historickým milníkům! Akční řežba v kinech propadla 14Chuckův život: Recenze 12The Last Photograph: Trailer 10O čem bude nový Star Trek? 9Našeptávač: Recenze 16Druhé Bouřlivé dny vítají Anne Hathaway 8Hope: Trailer 2 8Příběh Alvina Straighta: V.I.M.