Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 115041 - 115060 Napsat příspěvek

Fluke

Jo, to už jsem taky viděl, ale většinou u starších (dva měsíce ;) disků. To, že někdo zlikviduje dvdčko za tejden, to je na rozbití kebule.;)
465303
Jo, to už jsem taky viděl, ale většinou u starších (dva měsíce ;) disků. To, že někdo zlikviduje dvdčko za tejden, to je na rozbití kebule.*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Jako u nás žijou prasata, ty lidi dělaj s diskama z půjčoven neuvěřitelný věci, jinak si nedovedu představit, že občas vypadaj jako kdybys je válel po koberci a ještě na ně šlapal;)
465302
Jako u nás žijou prasata, ty lidi dělaj s diskama z půjčoven neuvěřitelný věci, jinak si nedovedu představit, že občas vypadaj jako kdybys je válel po koberci a ještě na ně šlapal;)
Psema
0 0
reagovat
Tak v tom případě u nás žijou prasata, který neuměj dávat disky do mechanik. Eragona stáhli na úzkej počet po tejdnu, kdy byl pořád půjčenej. Stejně je to politika na prd. :D
465301
Tak v tom případě u nás žijou prasata, který neuměj dávat disky do mechanik. Eragona stáhli na úzkej počet po tejdnu, kdy byl pořád půjčenej. Stejně je to politika na prd. *:D*
0 0
reagovat

Psema

Malej zájem, zničený disky, pošlou do jinejch půjčoven:)
465300
Malej zájem, zničený disky, pošlou do jinejch půjčoven:)
Psema
0 0
reagovat
fuuuuuu vcera som si pozrel American History X a ja som velmi rad, ze som si to nepozrel v 1998 ked to videl kazdy moj rovesnik a jedine co si z toho zobrali bola scena s chodnikom.Inak by som si povedal ,ze aj ked si to uz nepamatam ale videl som to. Edward je u mna od teraz ten najvacsi king pod slnkom a az teraz chapem tie chvalospevi okolo jeho mena v kazdom clanku kde sa o nom pisalo.Chcem vidiet kazdy jeho film.Teraz! :) Len som to potreboval vyjadrit :)
465299
fuuuuuu vcera som si pozrel American History X a ja som velmi rad, ze som si to nepozrel v 1998 ked to videl kazdy moj rovesnik a jedine co si z toho zobrali bola scena s chodnikom.Inak by som si povedal ,ze aj ked si to uz nepamatam ale videl som to. Edward je u mna od teraz ten najvacsi king pod slnkom a az teraz chapem tie chvalospevi okolo jeho mena v kazdom clanku kde sa o nom pisalo.Chcem vidiet kazdy jeho film.Teraz! :) Len som to potreboval vyjadrit :)
0 0
reagovat

KARLOS

Už je mrtvá a zakopaná na zahradě.:D Teď jsi zůstal sám, docela, docela sám.:D
465298
Už je mrtvá a zakopaná na zahradě.*:D* Teď jsi zůstal sám, docela, docela sám.*:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Psema: Jsi škrob a nedokážeš pochopit v čem ten film má největší sílu ;):D... Ale jsme dooost OT.... Ale jednoduše Prázdniny the best :D:D:D:D Kde je Charlotte, když ji člověk potřebuje nejvíc ;)....
465297
Psema: Jsi škrob a nedokážeš pochopit v čem ten film má největší sílu ;):D... Ale jsme dooost OT.... Ale jednoduše Prázdniny the best :D:D:D:D Kde je Charlotte, když ji člověk potřebuje nejvíc ;)....
0 0
reagovat
já hlavně nechápu tohle. U nás začali třeba s Harsh Times a Eragonem na pšti discích. To je ok. Ale postupně to u nich snížili na jeden až dva. To fakt nechápu.
465296
já hlavně nechápu tohle. U nás začali třeba s Harsh Times a Eragonem na pšti discích. To je ok. Ale postupně to u nich snížili na jeden až dva. To fakt nechápu.
0 0
reagovat
Taky nedokážete pochopit, proč je v půjčovnách k dispozici nejvíce disků právě od těch sraček - Dokonalý trik - a ty skvosty, o které je největší zájem - Cutter - jsou třeba jen ve dvou exemplářích? :D :))
465295
Taky nedokážete pochopit, proč je v půjčovnách k dispozici nejvíce disků právě od těch sraček - Dokonalý trik - a ty skvosty, o které je největší zájem - Cutter - jsou třeba jen ve dvou exemplářích? *:D* *:))*
0 0
reagovat
Naší půjčovnu teď vzal hroznym útokem Lundgren. Nejen že začali dovážet jeho novinky, ale i starší kousky. Pořád čekám na Blackjack, kterej chci fakt vidět.:D
465294
Naší půjčovnu teď vzal hroznym útokem Lundgren. Nejen že začali dovážet jeho novinky, ale i starší kousky. Pořád čekám na Blackjack, kterej chci fakt vidět.*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

My bojujeme za lidský dobro a hezké zážitky u televize.;)

Karlos:Ne, Prázdniny jsou průměrná romantická břečka, ve který jedna polovina filmu vůbec nefunguje a úřadujou v ní otravní herci (teď nemyslim jenom toho umaštěnýho Judda ;), ubrousky a scénář, kterej nemá s originalitou nic společnýho. Je to hrozná nuda. A teď se o tom už nebudeme bavit. Ale soundtrack je fajn.:D
465293
My bojujeme za lidský dobro a hezké zážitky u televize.*;)* Karlos:Ne, Prázdniny jsou průměrná romantická břečka, ve který jedna polovina filmu vůbec nefunguje a úřadujou v ní otravní herci (teď nemyslim jenom toho umaštěnýho Judda ;), ubrousky a scénář, kterej nemá s originalitou nic společnýho. Je to hrozná nuda. A teď se o tom už nebudeme bavit. Ale soundtrack je fajn.*:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Bohužel ani to ne... většina těch filmů, co jsem chtěl, už byla taky vybraná. Vzali si je totiž se sebezapřením ti, kteří byli zklamáni z toho, že se na ně nedostaly takové perly jako Puls, Extrémní seznamka, Přímý zásah či již zmiňovaný Cutter. Celý týden se na ně těšili... :D :))
465292
Bohužel ani to ne... většina těch filmů, co jsem chtěl, už byla taky vybraná. Vzali si je totiž se sebezapřením ti, kteří byli zklamáni z toho, že se na ně nedostaly takové perly jako Puls, Extrémní seznamka, Přímý zásah či již zmiňovaný Cutter. Celý týden se na ně těšili... *:D* *:))*
Gorecki
0 0
reagovat
nechapem co vam na tom vadi, aspon vam tie najlepsie filmy nechaju ;)
465291
nechapem co vam na tom vadi, aspon vam tie najlepsie filmy nechaju ;)
0 0
reagovat

Fluke

To můžem udělat klidně už v Praze před Die Hard. :)) Moje oblíbená půjčovna je totiž umístěna do několika užších chodeb - prostor nevyhovující, ceny, obsluha a nabídka příjemná :) - takže kdybysme se tam nacpali všichni, tak už by se tam nevešel nikdo, koho bysme mohli buzerovat... :D :D (Nadsázka ;)
465290
To můžem udělat klidně už v Praze před Die Hard. :)) Moje oblíbená půjčovna je totiž umístěna do několika užších chodeb - prostor nevyhovující, ceny, obsluha a nabídka příjemná :) - takže kdybysme se tam nacpali všichni, tak už by se tam nevešel nikdo, koho bysme mohli buzerovat... *:D* *:D* (Nadsázka ;)
Fluke
0 0
reagovat
Psema: Pššt, Prázdniny jsou super a nebudeme se o tomto ožehavém tématu víc bavit, jo? ;):D
465289
Psema: Pššt, Prázdniny jsou super a nebudeme se o tomto ožehavém tématu víc bavit, jo? ;):D
0 0
reagovat

Silence

Tak víš co, až budem v Plzni, tak zajdem všichni do půjčovny, vybereme si určitou oběť, které nám je líto a provedeme tento malí experiment:D:+
465288
Tak víš co, až budem v Plzni, tak zajdem všichni do půjčovny, vybereme si určitou oběť, které nám je líto a provedeme tento malí experiment*:D**:+*
Silence
0 0
reagovat

Psema

No hele, jeden kámoš se mě vždycky ob týden ptá jestli mám nějaký novinky a já se ptám jaký by si představoval a vyjmenuje ty nej propadáky (z kritického hlediska) co byly v kinech:D
465287
No hele, jeden kámoš se mě vždycky ob týden ptá jestli mám nějaký novinky a já se ptám jaký by si představoval a vyjmenuje ty nej propadáky (z kritického hlediska) co byly v kinech*:D*
Psema
0 0
reagovat

Fluke

Jenže to bych musel během svého patnáctiminutového pobytu v půjčovně udělat tak u patnácti lidí... :D A na to fakt nemám sílu...
465286
Jenže to bych musel během svého patnáctiminutového pobytu v půjčovně udělat tak u patnácti lidí... *:D* A na to fakt nemám sílu...
Fluke
0 0
reagovat

Silence

To je bohužel smutná pravda. ALe když mám zrovna dobrou náladu, tak zkouším, zda se někdo chytne na moje rady. Většinou mladší slečny si nechaj poradit velice rády. :D Jinak třeba kámoš mi včera řek, že nechápe proč se mi nelíběj Prázdniny, který přirovnává k Lásce nebeský. Jsem vůbec nevěřil vlastním uším.:D
465285
To je bohužel smutná pravda. ALe když mám zrovna dobrou náladu, tak zkouším, zda se někdo chytne na moje rady. Většinou mladší slečny si nechaj poradit velice rády. *:D* Jinak třeba kámoš mi včera řek, že nechápe proč se mi nelíběj Prázdniny, který přirovnává k Lásce nebeský. Jsem vůbec nevěřil vlastním uším.*:D*
Silence
0 0
reagovat

Silence

Na tohle funguje jediný účinný způsob, během vychutnávání sračkoidního výběru musí kolem dotyčného projít aspoň tři lidi, který mu řeknou proč se díváš na takový sračky a musí se to udělat častěji. Dotyčný si pak rozmyslí co si bude půjčovat:)
465284
Na tohle funguje jediný účinný způsob, během vychutnávání sračkoidního výběru musí kolem dotyčného projít aspoň tři lidi, který mu řeknou proč se díváš na takový sračky a musí se to udělat častěji. Dotyčný si pak rozmyslí co si bude půjčovat:)
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se