Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109961 - 109980 Napsat příspěvek
a jo, husty :D
466783
a jo, husty :D
0 0
reagovat
Protože si mu koukal do profilu a ostatním ne?):D
466782
Protože si mu koukal do profilu a ostatním ne*?)**:D*
0 0
reagovat
dotaz, proc v levym sloupci vidim nick MichaelaBaye bilou barvou a nikoho jinyho ne? naka protekce? :)
466781
dotaz, proc v levym sloupci vidim nick MichaelaBaye bilou barvou a nikoho jinyho ne? naka protekce? :)
0 0
reagovat

st39.6

To nejde, to bych musel udelat 360° panoramatickou fotku pokoje. :D Ale kdyz nekam uklidim knizky, tak by se daly vyskladat na parapet....
466780
To nejde, to bych musel udelat 360° panoramatickou fotku pokoje. *:D* Ale kdyz nekam uklidim knizky, tak by se daly vyskladat na parapet....
st39.6
0 0
reagovat
chceme fotku sbirky :D
466779
chceme fotku sbirky *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem opet neodolal vabeni a rozsiril svoji DVD sbirku. :)
Prirustky: Profesionál s Belmondem (konecne! už jsem myslel, ze to nevyjde), Hvezdna pechota, Hard boiled a Dobre rano, Vietname.
A myslim, ze bych si mel konecne poridit nejakou policku, uz se mi ty DVDcka vali uplne vsude (a to jich zas tak moc nemam). :D
466778
Tak jsem opet neodolal vabeni a rozsiril svoji DVD sbirku. :) Prirustky: Profesionál s Belmondem (konecne! už jsem myslel, ze to nevyjde), Hvezdna pechota, Hard boiled a Dobre rano, Vietname. A myslim, ze bych si mel konecne poridit nejakou policku, uz se mi ty DVDcka vali uplne vsude (a to jich zas tak moc nemam). *:D*
0 0
reagovat

MichaelBay

No, pořád to jsou jenom screenshoty ( přijde mi, že se postavy lesknou jak nějaký sporťáky). Já jsem spíš zvědavej na zítřejší "odhalení" prvního videa, tam se teprve ukáže :D
466777
No, pořád to jsou jenom screenshoty ( přijde mi, že se postavy lesknou jak nějaký sporťáky). Já jsem spíš zvědavej na zítřejší "odhalení" prvního videa, tam se teprve ukáže *:D*
MichaelBay
0 0
reagovat

MAFIA 2

Na GamesTiscali je první 5 obrázků přímo ze hry MAFIA 2!!!
Koukněte na ně a nebudete věřit!!! :o:o:o
Prostě dokonalé!!! :+:+
466776
Na GamesTiscali je první 5 obrázků přímo ze hry MAFIA 2!!! Koukněte na ně a nebudete věřit!!! *:o**:o**:o* Prostě dokonalé!!! *:+**:+*
MAFIA 2
0 0
reagovat
Ten Pan's labyrinth vypadá skvěle :+:+ (škoda že u nás v tomhle provedení nikdy nevyjde:( )
466775
Ten Pan's labyrinth vypadá skvěle *:+**:+* (škoda že u nás v tomhle provedení nikdy nevyjde*:(* )
0 0
reagovat

Vsehochut...

... rad bych vam tu linknul fajnovy trailer na hru World in Conflict. Skvele spichnuto s povedenou atmosferou (hudba, dej, kamera...).
Dale jsem sjizdel Amazon a vsimnul si ze pozmenily specialni edici u 300, zavedly prekrasnou, lec drahou a pro Region 3 Pan's Labyrinth (Limited Deluxe Edition) a nakonec je v prodeji Serenity (Collector's Edition), u ktere by me zajimalo, zda nekdo nevi jestli se planuje toto vydani i unas... D
466774
... rad bych vam tu linknul fajnovy trailer na hru [link="http://www.gametrailers.com/player/23745.html"]World in Conflict[/link]. Skvele spichnuto s povedenou atmosferou (hudba, dej, kamera...). Dale jsem sjizdel Amazon a vsimnul si ze pozmenily specialni edici u [link="http://www.amazon.com/gp/product/customer-images/B00005JPLW/sr=1-1/qid=1187772424/ref=cm_ciu_pdp_images_all/102-9900188-0498502?ie=UTF8&s=dvd&qid=1187772424&sr=1-1#gallery"]300[/link], zavedly prekrasnou, lec drahou a pro Region 3 [link="http://www.amazon.com/gp/product/customer-images/B000PD189O/sr=1-4/qid=1187772628/ref=cm_ciu_pdp_images_all/102-9900188-0498502?ie=UTF8&s=dvd&qid=1187772628&sr=1-4#gallery"]Pan's Labyrinth (Limited Deluxe Edition)[/link] a nakonec je v prodeji [link="http://www.amazon.com/Serenity-Collectors-Nathan-Fillion/dp/B000Q9IZ5C/ref=pd_bbs_sr_1/102-9900188-0498502?ie=UTF8&s=dvd&qid=1187772771&sr=1-1"]Serenity (Collector's Edition)[/link], u ktere by me zajimalo, zda nekdo nevi jestli se planuje toto vydani i unas... D
Vsehochut...
0 0
reagovat
On asi myslí Monte Negro, ne pivovar. To jen pro ty mladší.:D
466773
On asi myslí Monte Negro, ne pivovar. To jen pro ty mladší.*:D*
0 0
reagovat
Zdar z Cerne Hory. V nedeli vecer me tu mate zpet a koukam, ze me tu bude cekat hodne cteni... :) Uz mam poradny filmovy abstak, takze v pondeli jsem v kine jako na koni... :) Zatim se tu mejte.... 8)
466772
Zdar z Cerne Hory. V nedeli vecer me tu mate zpet a koukam, ze me tu bude cekat hodne cteni... :) Uz mam poradny filmovy abstak, takze v pondeli jsem v kine jako na koni... :) Zatim se tu mejte.... *8)*
0 0
reagovat

dick

Hlavně nevěřit ničemu, pod čím je podepsaná agentura Famous :)
466771
Hlavně nevěřit ničemu, pod čím je podepsaná agentura Famous :)
dick
0 0
reagovat

Rick

Tak minimálně to u toho Vykoupení bych, bejt tebou, až tak spokojenej nebyl... :))
466770
Tak minimálně to u toho Vykoupení bych, bejt tebou, až tak spokojenej nebyl... *:))*
Rick
0 0
reagovat
Tak sem zjistil ze v Bontonlandu maj par vybornejch filmu za skoro blahovy ceny...:D Dneska sem si koupil Tanec s vlky za 99kc, Neuplatni za 199 kc,Vkoupeni z veznice Shawshank za 99kc a Mechanicky pomeranc za 299kc.. Jako sem docela spokojenej...:D:+
466769
Tak sem zjistil ze v Bontonlandu maj par vybornejch filmu za skoro blahovy ceny...*:D* Dneska sem si koupil Tanec s vlky za 99kc, Neuplatni za 199 kc,Vkoupeni z veznice Shawshank za 99kc a Mechanicky pomeranc za 299kc.. Jako sem docela spokojenej...*:D**:+*
0 0
reagovat
:D A nejvíce hlasů v diskuzi pod článkem: "Doplatil na to, že FBI řídí Chuck Norris" :D
466768
*:D* A nejvíce hlasů v diskuzi pod článkem: "Doplatil na to, že FBI řídí Chuck Norris" *:D*
0 0
reagovat
link

chudak steven ?)
466767
http://www.novinky.cz/koktejl/hollywoodsky-smolar-seagal-vini-ze-sveho-krachu-fbi_121107_8qvmr.html chudak steven *?)*
0 0
reagovat
Podle Fuky by se Rush hour 3 nemelo jmenovat Krizovatka smrti 3 ale "Rush Hour 3: Tentokráte v Paříži". Doufam, ze to je jenom kachna, protoze takhle mimozni preklad snad ani neni moznej. :D
466766
Podle Fuky by se Rush hour 3 nemelo jmenovat Krizovatka smrti 3 ale "Rush Hour 3: Tentokráte v Paříži". Doufam, ze to je jenom kachna, protoze takhle mimozni preklad snad ani neni moznej. *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Takhle se mi to nacetlo. Ja myslel, ze jste si to dali jako novej defaultni obrazek. :D
466765
Takhle se mi to nacetlo. Ja myslel, ze jste si to dali jako novej defaultni obrazek. *:D*
st39.6
0 0
reagovat
to je vtip, nebo ti v cache zustal obrazek z navstevy R-rated stranek? :D
466764
to je vtip, nebo ti v cache zustal obrazek z navstevy R-rated stranek? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se