Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109981 - 110000 Napsat příspěvek
to je vtip, nebo ti v cache zustal obrazek z navstevy R-rated stranek? :D
466764
to je vtip, nebo ti v cache zustal obrazek z navstevy R-rated stranek? *:D*
0 0
reagovat
466763
[link="http://img205.imageshack.us/img205/8169/mzkz7.png"]nice[/link] *:D*
0 0
reagovat

Psema

Pohřební scéna se zařadila na absolutní TOP :D
466762
Pohřební scéna se zařadila na absolutní TOP *:D*
Psema
0 0
reagovat

KARLOS

Dej si bacha, Horákovi jsou kult. To co se tam dneska děje zase nemá obdoby. Teď už tam naroubovali i psychedelický sekvence.:D
466761
Dej si bacha, Horákovi jsou kult. To co se tam dneska děje zase nemá obdoby. Teď už tam naroubovali i psychedelický sekvence.*:D*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Tvoje mama a moje mama by si mohly podat ruce. Uplne presne jak pises. Jdu si pustit ROBOCOPA NC-17 Director's cut:D
466760
Tvoje mama a moje mama by si mohly podat ruce. Uplne presne jak pises. Jdu si pustit ROBOCOPA NC-17 Director's cut*:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Mhh, viděla to máma a hned se toho chytla - "Ty se díváš pořád na samé kraviny a když to jsou kraviny, tak se mi to stejně nelíbí..."
Hmm a pak se šla dívat na ordinaci, či co... Aspoň mě potěšila tím, že řekla, že Horákovi jsou jemně řečeno blbost :D:D:D Chabá útěcha ale přece... Jdu kouknout na nějaké eRko ;)...
466759
Mhh, viděla to máma a hned se toho chytla - "Ty se díváš pořád na samé kraviny a když to jsou kraviny, tak se mi to stejně nelíbí..." Hmm a pak se šla dívat na ordinaci, či co... Aspoň mě potěšila tím, že řekla, že Horákovi jsou jemně řečeno blbost :D:D:D Chabá útěcha ale přece... Jdu kouknout na nějaké eRko ;)...
0 0
reagovat
Hm, ted jsem se na to dival. Muzeme byt radi, ze to jeste neni jak v USA nebo zapade obecne, ale presto bych dal maximalne "pripustnost od 15". Hranice 18 let je podle mne zbytecna. Dnesni decka uz jsou vyspelejsi nez rodice a v 15 uz by jim brutalni sceny nemeli delat potize. Alespon mne nikdy nedelali;)
466758
Hm, ted jsem se na to dival. Muzeme byt radi, ze to jeste neni jak v USA nebo zapade obecne, ale presto bych dal maximalne "pripustnost od 15". Hranice 18 let je podle mne zbytecna. Dnesni decka uz jsou vyspelejsi nez rodice a v 15 uz by jim brutalni sceny nemeli delat potize. Alespon mne nikdy nedelali*;)*
0 0
reagovat
Mno, hlavně ta bitka vypadá v tom převodu hrozně nekvalitně obrazově... Rozjeté hrany, nezaostřeno, opravdu na tom bylo vidět ta umělost... Snad nejhosší 3d v imaxu ;)...
p.s.: To sklo bylo cool jen v tom velkém záběru ;)...
466757
Mno, hlavně ta bitka vypadá v tom převodu hrozně nekvalitně obrazově... Rozjeté hrany, nezaostřeno, opravdu na tom bylo vidět ta umělost... Snad nejhosší 3d v imaxu ;)... p.s.: To sklo bylo cool jen v tom velkém záběru ;)...
0 0
reagovat
a ještě spousta jinejch věcí;)
466756
a ještě spousta jinejch věcí;)
0 0
reagovat
a roztříštěný sklo.;)
466755
a roztříštěný sklo.*;)*
0 0
reagovat
jj, to finale je naprosto neprehledny a az skoro osklivy :) krome toho pisku sou cool snad uz jedine prulety nad podlahou ;)
466754
jj, to finale je naprosto neprehledny a az skoro osklivy :) krome toho pisku sou cool snad uz jedine prulety nad podlahou ;)
0 0
reagovat

sohaj

Ta bitka je skvela, ale imo to byl v IMAXu hroznej propadak, krom pisku na me nic nezapusobilo... Ale treba jsem mel spatnej den :)
466753
Ta bitka je skvela, ale imo to byl v IMAXu hroznej propadak, krom pisku na me nic nezapusobilo... Ale treba jsem mel spatnej den *:)*
sohaj
0 0
reagovat
Takže dneska jdu do IMAXu na Fénixův řád. Tu finální bitvu prostě musím vidět v 3D. Je prostě skvělá. A co teprve v 3D, páni, to bude orgasmus8)
466752
Takže dneska jdu do IMAXu na Fénixův řád. Tu finální bitvu prostě musím vidět v 3D. Je prostě skvělá. A co teprve v 3D, páni, to bude orgasmus*8)*
0 0
reagovat
Tak jsem ho nasel! Je to Sky Dive Batman, serie Batman: The Animated Series, vyrobce Kenner, rok vyroby 1993. :)
466751
Tak jsem ho nasel! Je to [link="http://batmanytb.com/actionfiguresanddolls/actionfigures/animated/tas/series2/tasskydive.jpg"]Sky Dive Batman[/link], serie Batman: The Animated Series, vyrobce Kenner, rok vyroby 1993. :)
0 0
reagovat
Jinak neni cervenej, ale krasne zarive oranzovej. :)
466750
Jinak neni cervenej, ale krasne zarive oranzovej. :)
0 0
reagovat

lubo

Nevim, nejaka obskurnost, snazil jsem se vyguglit, co je to zac, ale nepovedlo se. :)
466749
Nevim, nejaka obskurnost, snazil jsem se vyguglit, co je to zac, ale nepovedlo se. :)
lubo
0 0
reagovat
Prečo je ten Batman v červenom? To má na sebe pyžamo?:o
466748
Prečo je ten Batman v červenom? To má na sebe pyžamo?*:o*
0 0
reagovat
Chlapci, už jsem myslel, že jste zapoměli ;)... Díííky moc :)... Jen nezapomeňte, že jsou i další jména, které bych mohl slavit :D:D:D
466747
Chlapci, už jsem myslel, že jste zapoměli ;)... Díííky moc :)... Jen nezapomeňte, že jsou i další jména, které bych mohl slavit :D:D:D
0 0
reagovat
muj herkules by jim nakopal zadky obema najednou ;)
466746
muj herkules by jim nakopal zadky obema najednou ;)
0 0
reagovat
ultimatni bitka zacina (beze zbrani, neb prislusenstvi se ztratilo v hlubinach casu a Vysavace) :)
466745
[link="http://img233.imageshack.us/img233/2280/obraz159ng8.jpg"]ultimatni bitka zacina[/link] (beze zbrani, neb prislusenstvi se ztratilo v hlubinach casu a Vysavace) :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se