Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109921 - 109940 Napsat příspěvek
Sakra. Že jsem tohle nenašel předtím, než jsem viděl Pathfindera, mohl jsem si ho ušetřit. Třikrát lepší provedení, herci i hudba ;-)
466811
Sakra. Že jsem [link="http://www.youtube.com/watch?v=F85sWIybFk0"]tohle[/link] nenašel předtím, než jsem viděl Pathfindera, mohl jsem si ho ušetřit. Třikrát lepší provedení, herci i hudba ;-)
0 0
reagovat
spis uz abys nekam nahodil ty fotky z patku, pane profesionale :)
466810
spis uz abys nekam nahodil ty fotky z patku, pane profesionale :)
0 0
reagovat
Budou
;)
466809
Budou *;)*
0 0
reagovat
Jsem fanda speciálních filmových efektů a filmové hudby.A chtěl bych se někoho z vás pozeptat ,jestli teda budou transformers 2,kde těch efektů je haba děj.Jsem tu novej a tedy nevim jestli mi někdo profesionálně odpoví.;)
466808
Jsem fanda speciálních filmových efektů a filmové hudby.A chtěl bych se někoho z vás pozeptat ,jestli teda budou transformers 2,kde těch efektů je haba děj.Jsem tu novej a tedy nevim jestli mi někdo profesionálně odpoví.*;)*
0 0
reagovat

JANTAR29

Mno, tu scorseseho a scottovu sbírku ti trochu závidim, ale Batmana a Robina, Elektru a Catwoman jako bych neviděl;):D
....sakra tak já se teda taky pochlubim svoji sbírkou origo Dvd:) ... link
jo a ještě mi tam chybí 2dvd edice novýho Supermana a Svět podle Prota, pak by to mělo bejt všechno:)
466807
Mno, tu scorseseho a scottovu sbírku ti trochu závidim, ale Batmana a Robina, Elektru a Catwoman jako bych neviděl*;)**:D* ....sakra tak já se teda taky pochlubim svoji sbírkou origo Dvd:) ... http://img251.imageshack.us/my.php?image=001xm0.jpg jo a ještě mi tam chybí 2dvd edice novýho Supermana a Svět podle Prota, pak by to mělo bejt všechno:)
JANTAR29
0 0
reagovat
Ani v Bontonlandu.
Mám obyčejnou a průměrně placenou práci. Ale sem blázen do filmů doma mam jen velké plátno projektor a tři pr... DVD.
A Taky 5 pr.... knih ale to je už jiný příběh. a tady ještě pár
link
link
link

Už končim a přestanu se vytahovat.
466806
Ani v Bontonlandu. Mám obyčejnou a průměrně placenou práci. Ale sem blázen do filmů doma mam jen velké plátno projektor a tři pr... DVD. A Taky 5 pr.... knih ale to je už jiný příběh. a tady ještě pár http://jantar30.rajce.idnes.cz/Sbirka_DVD/images/Martin_Scorsese.JPG http://jantar30.rajce.idnes.cz/Sbirka_DVD/images/Ridley_Scott.JPG http://jantar30.rajce.idnes.cz/Sbirka_DVD/images/Leone_a_Zwick.JPG Už končim a přestanu se vytahovat.
0 0
reagovat

imf

:D you´ve got some point there ;)
ale ne, tohle je klenot pokojiku, na to si davam pozor .... zbytek pokoje je jina, to nepopiram :D
466805
*:D* you´ve got some point there ;) ale ne, tohle je klenot pokojiku, na to si davam pozor .... zbytek pokoje je jina, to nepopiram *:D*
imf
0 0
reagovat

st39.6

Nestyd se napsat, ze se ti to proste vali na podlaze primo v pokoji, vsechny ty podminky tomu napovidaj. ;)))
466804
Nestyd se napsat, ze se ti to proste vali na podlaze primo v pokoji, vsechny ty podminky tomu napovidaj. ;)))
st39.6
0 0
reagovat
ja myslim, ze mi to tak deset-patnact let vydrzi. skladuju to ve tme pri staly teplote s nizkou vlhkosti ... its a science :D
466803
ja myslim, ze mi to tak deset-patnact let vydrzi. skladuju to ve tme pri staly teplote s nizkou vlhkosti ... its a science *:D*
0 0
reagovat
Do deseti let to vsechno zrezivi. ;)
Ale pekny... ja to teda neocenim, pulku veci rozdam, druhou zasantrocim a ten zbytek, co se jeste nerozhodnul do ktery z nich patri, se mi tu pak nekde vali. :D
466802
Do deseti let to vsechno zrezivi. ;) Ale pekny... ja to teda neocenim, pulku veci rozdam, druhou zasantrocim a ten zbytek, co se jeste nerozhodnul do ktery z nich patri, se mi tu pak nekde vali. *:D*
0 0
reagovat
V Bontonlandu. ;) :D
Ale tohle sberatelstvi se neda nez pochvalit, milionkrat lepsi nez nejaky priblbly znamky. :)
466801
V Bontonlandu. ;) *:D* Ale tohle sberatelstvi se neda nez pochvalit, milionkrat lepsi nez nejaky priblbly znamky. :)
0 0
reagovat
Ne pracuje jinde ale opravdu sem velký sběratel.
466800
Ne pracuje jinde ale opravdu sem velký sběratel.
0 0
reagovat

jantar

no, myslim ze si prave dost zabodoval (teda, ak nepises z DVD pozicovne, kde sefujes;))
466799
no, myslim ze si prave dost zabodoval (teda, ak nepises z DVD pozicovne, kde sefujes;))
jantar
0 0
reagovat

st39.6

Ty seš lama ty lamo
link
466798
Ty seš lama ty lamo http://jantar30.rajce.idnes.cz/dvd3/images/P8220583.JPG
st39.6
0 0
reagovat
Tak je zas pravda, ze kdyz uz clovek tech par desitek tisic rocne na ty DVDcka ma, tak jedno nebo dve navic ho nerozhodi. :)
466797
Tak je zas pravda, ze kdyz uz clovek tech par desitek tisic rocne na ty DVDcka ma, tak jedno nebo dve navic ho nerozhodi. :)
0 0
reagovat
seš lama, nemas Hulka :D
466796
seš lama, nemas Hulka *:D*
0 0
reagovat
to je docela dost :D
466795
to je docela dost *:D*
0 0
reagovat

rcorp

No je fakt že sem tak trochu blázen a u comicsů ještě větší .
A DVD nedostávám ale kupuju ale kupuju jen DVD.
Catwoman je sice úlet ale je to comics tak sem musel .
466794
No je fakt že sem tak trochu blázen a u comicsů ještě větší . A DVD nedostávám ale kupuju ale kupuju jen DVD. Catwoman je sice úlet ale je to comics tak sem musel .
rcorp
0 0
reagovat

JANTAR29

Catwoman? Ty ty DVDcka dostavas ne? Nerikej mi, ze skupujes vsechno. :D
466793
Catwoman? Ty ty DVDcka dostavas ne? Nerikej mi, ze skupujes vsechno. *:D*
JANTAR29
0 0
reagovat
no to me pos**......3000!:o
466792
no to me pos**......3000!*:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se