Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108321 - 108340 Napsat příspěvek
Okey, ten Minority report, za prvé stojí 199,-, za druhé to není digipack, za třetí je to ten plastovej Amaray v jakým to bylo i před třemi lety, ale má to navíc papírovou krabku a za třetí to má německej přebal. Německej!8);)

A dík za info ohledně Memento, teď už si ho koupím:+

Mimochodem trailer na GTA IV, krom toho, že je to uprostřed úplně zmatečný, jen honba ukázat co nejvíc možnejch činností, hrozná hudba, která maximálně dementně překřikuje rozhovory v tom traileru, to má fajn grafiku a může to bejt dobrý.
Jinak kvalita traileru tak za dvě hvězdy z 5.
479920
Okey, ten Minority report, za prvé stojí 199,-, za druhé to není digipack, za třetí je to ten plastovej Amaray v jakým to bylo i před třemi lety, ale má to navíc papírovou krabku a za třetí to má německej přebal. Německej!*8)**;)* A dík za info ohledně Memento, teď už si ho koupím*:+* Mimochodem trailer na GTA IV, krom toho, že je to uprostřed úplně zmatečný, jen honba ukázat co nejvíc možnejch činností, hrozná hudba, která maximálně dementně překřikuje rozhovory v tom traileru, to má fajn grafiku a může to bejt dobrý. Jinak kvalita traileru tak za dvě hvězdy z 5.
0 0
reagovat

scroochy

Zajic je nebe pan... a ta hudba je fakt masakr. Uz mi to brnka na pozadi pul hodky ;))
479919
Zajic je nebe pan... a ta hudba je fakt masakr. Uz mi to brnka na pozadi pul hodky ;))
scroochy
0 0
reagovat
Děsně návyková flashovka (klikejte jen na vlastni nebezpeci) btw, ta hudba je skvela, co? :))
479918
[link="http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm"]Děsně návyková flashovka[/link] (klikejte jen na vlastni nebezpeci) btw, ta hudba je skvela, co? *:))*
0 0
reagovat
už jen dva příspěvky batmane a si TOP :-)
479913
už jen dva příspěvky batmane a si TOP :-)
0 0
reagovat
jo to melo byt vysel, ale jinak teda nektery ksichty jsou dost hrozny, hudebnmi doprovod fajn a auto proste supe :)
479912
jo to melo byt vysel, ale jinak teda nektery ksichty jsou dost hrozny, hudebnmi doprovod fajn a auto proste supe :)
0 0
reagovat

Sennh

Třeba ten trailer vydělil... ;) ale spíš chtěl napsat vyšel :-)
479910
Třeba ten trailer vydělil... *;)* ale spíš chtěl napsat vyšel :-)
Sennh
0 0
reagovat
no jo...hups, to je tim nadsenim :D
479911
no jo...hups, to je tim nadsenim :D
0 0
reagovat
vydel novy trailer na Gta link
479908
vydel novy trailer na Gta http://www.gta4.net/news/index.php
0 0
reagovat
Uz jste slyseli, ze se má Jean-Claude Van Damme objevit v nějakym TV spotu na WoW?;) Jako představa je to very funny. Officiální stránky link Němci link
479904
Uz jste slyseli, ze se má Jean-Claude Van Damme objevit v nějakym TV spotu na WoW?;) Jako představa je to very funny. Officiální stránky http://www.wow-europe.com/en/downloads/commercials.html Němci http://www.gamestar.de/news/vermischtes/world_of_warcraft/1476033/world_of_warcraft.html
0 0
reagovat
:D
479902
*:D*
0 0
reagovat
videl a proto jsem si chtel taky prihodit
479901
videl a proto jsem si chtel taky prihodit
0 0
reagovat
ragnar > asi si nevidel toho smajla, ze? :D
479900
ragnar > asi si nevidel toho smajla, ze? *:D*
0 0
reagovat
asi si nevidel toho smajla, ze? jesis to je nadsazka, si precti dva komenty zpatky od toho meho petre, jesis ty vazne blaznis z kazde prkotiny
479899
asi si nevidel toho smajla, ze? jesis to je nadsazka, si precti dva komenty zpatky od toho meho petre, jesis ty vazne blaznis z kazde prkotiny
0 0
reagovat
jako sorry, ale zeptat se takhle debilně na Memento může buď idiot (za kterýho tě teda nepovažuju) anebo někdo, kdo chce mermomocí dosáhnout v žebříčku čestného vůedcovského místa.:D
479898
jako sorry, ale zeptat se takhle debilně na Memento může buď idiot (za kterýho tě teda nepovažuju) anebo někdo, kdo chce mermomocí dosáhnout v žebříčku čestného vůedcovského místa.*:D*
0 0
reagovat
co s tim furt mate, spis to vypada na vas: zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zacina to byt pekne trpany, uz jsem to slysel tisikrat, jen ze neco reknu, hned vyletis
479897
co s tim furt mate, spis to vypada na vas: zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zase nahanis pripsevky? zacina to byt pekne trpany, uz jsem to slysel tisikrat, jen ze neco reknu, hned vyletis
0 0
reagovat
ze se ptas. ten kluk je nemocnej :D
479896
ze se ptas. ten kluk je nemocnej *:D*
0 0
reagovat
už zase naháníš příspěvky?:D
479895
už zase naháníš příspěvky?*:D*
0 0
reagovat
ja to teda nevidel, ale neni to ten film kde vybuchuji dalnice a draci honi cerny hlaskujici policajty? :D
479892
ja to teda nevidel, ale neni to ten film kde vybuchuji dalnice a draci honi cerny hlaskujici policajty? :D
0 0
reagovat
to teda neni no : ))
479894
to teda neni no : ))
0 0
reagovat

Hm

Memento byl film co jsem prodal originál za pár korun. Ten film není vůbec pro mě.
479893
Memento byl film co jsem prodal originál za pár korun. Ten film není vůbec pro mě.
Hm
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se