Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107721 - 107740 Napsat příspěvek

ChewieDC

Podarilo se ti behem chvile z Filmpubu udelat bulvarni zumpu. FP pomalu prestavam sledovat a kdyz, tak si dam zatracene zalezet, aby pod clankem nebylo tvoje jmeno. Jinak ale gratuluju ke zvyseni navstevnosti...
469041
Podarilo se ti behem chvile z Filmpubu udelat bulvarni zumpu. FP pomalu prestavam sledovat a kdyz, tak si dam zatracene zalezet, aby pod clankem nebylo tvoje jmeno. Jinak ale gratuluju ke zvyseni navstevnosti...
ChewieDC
0 0
reagovat

ChewieDC

Teď jsem se od srdce zasmál. Do nového týdne, s úsměvem na rtech. Díky! :D
469040
Teď jsem se od srdce zasmál. Do nového týdne, s úsměvem na rtech. Díky! *:D*
ChewieDC
0 0
reagovat
geez, jedina brzda je hd-dvd. stejne chces ten player jen kuli Transformers
469039
geez, jedina brzda je hd-dvd. stejne chces ten player jen kuli Transformers
0 0
reagovat

Michael

Možná za tři roky:D..kup si PS3, za 11,- to je nejlevnější přehrávač a umí toho zatím nejvíc:)
469038
Možná za tři roky*:D*..kup si PS3, za 11,- to je nejlevnější přehrávač a umí toho zatím nejvíc*:)*
Michael
0 0
reagovat

Bay

Levnější Blu-Ray přehrávač + kombo HD-DVD bojkotují češtinu, takže jedině import ze zahraničních shopů, pokud se obejdeš bez titulků ;)
469037
[link="http://www.moviezone.cz/film-tech/"]Levnější Blu-Ray přehrávač + kombo[/link] HD-DVD bojkotují češtinu, takže jedině import ze zahraničních shopů, pokud se obejdeš bez titulků ;)
Bay
0 0
reagovat

HD-DVD kdy?

Nevíte prosím někdo už u nás budu filmy na HD-DVD? Blu-ray je totiž pěkná brzda. Nejlevnější přehrávač totiž stojí 13 tisíc zatímco HD-DVD přehrávač stojí 7 tisíc!!! Akorát že nejsou filmy! Neplánují čeští distributoři něco kolem Vánoc?
469036
Nevíte prosím někdo už u nás budu filmy na HD-DVD? Blu-ray je totiž pěkná brzda. Nejlevnější přehrávač totiž stojí 13 tisíc zatímco HD-DVD přehrávač stojí 7 tisíc!!! Akorát že nejsou filmy! Neplánují čeští distributoři něco kolem Vánoc?
HD-DVD kdy?
0 0
reagovat
Neřekl bych, že jim to vadí. Právě naopak, návštěvnost roste, s tím také hodnota na trhu a tím pádem si mohou dovolit vyšší cenu pro zadavatele reklamy. To je trh :- Díky bohu za MZ
469035
Neřekl bych, že jim to vadí. Právě naopak, návštěvnost roste, s tím také hodnota na trhu a tím pádem si mohou dovolit vyšší cenu pro zadavatele reklamy. To je trh *:-* Díky bohu za MZ
0 0
reagovat
t_gon: vedení redakce jsem já, nejvyšší vedení potřebuje vysoká čísla čtennosti. takže asi tak.
469034
t_gon: vedení redakce jsem já, nejvyšší vedení potřebuje vysoká čísla čtennosti. takže asi tak.
0 0
reagovat
Mas zajimavou propagaci a prezentaci sebe sama. Hlavne ze jsi se svymi clanky spokojen a bavis se. ?)
A propo kdyz se ty bavis nad reakcemi, tak co na to "vedeni" FP? Maji na to stejny nazor, nebo ti do prace nikdo "nekeca"???
469033
Mas zajimavou propagaci a prezentaci sebe sama. Hlavne ze jsi se svymi clanky spokojen a bavis se. *?)* A propo kdyz se ty bavis nad reakcemi, tak co na to "vedeni" FP? Maji na to stejny nazor, nebo ti do prace nikdo "nekeca"???
0 0
reagovat

A. Harazim

Budu sice reagovat trošku pozdě, ale přece. Onen všemi tak rozkošně nenáviděný Aleš Harazim jsem skutečně já. Tiše si čtu diskuze, tiše čtu nadávky na moje jméno a tiše se nesmírně bavím. Harazim kazí FP, je to samý bulvár, bahno atd. Legrace. Ano, sem tam jsou tam kozy. Kozy táhnou a my je v poslední době dávat musíme, jsou k tomu důvody, které tady rozebírat nebudu. Klidně bych mohl články typu "ŇADRO Angeliny Jolie propaguje film" psát pod pseudonymem, ale rozhodl jsem se je psát pod sebou. Mám z toho totiž docela legraci. Když píšu o nejlepších kozách ve filmu a dám k tomu odkaz na boji proti rakovině prsu, mám z toho děsnou prčku. A docela mě to začalo bavit. Nejvtipnější je pak sledovat, že čím dementnější článek, čím nejkřiklavější a nejnesmyslnější, tím ty čísla čtennosti rostou. Je to smutné, a kdyby to tak nebylo, kozy by také nebyly. Ale klidně nadávejte dál. Já si to přečtu, pobavím se a life goes on :)

A jen tak mimochodem, filmový server s lehce bulvárním nádechem není řekl bych nic opovrženíhodného. Podívejte se na joblo.com, odkud myslíte, že jsem měl, že se Natalie Portman svlékla ve filmu a ukázala prdku? Joblo má ostatně Hot Babes sekci, kde dává věci, které dokonce ani vzdáleně nejsou spojené s filmem. To jen tak pro příklad.

P.S. - Docela by mě ale zajímalo, už to není nijak důležité a vlastně je to jedno, ale jen ze zvědavosti, jak se úplně neznámí lidé dozvěděli, že nějaký Harazim má nějakou spojitost s Miladou Hruškovou :)
469032
Budu sice reagovat trošku pozdě, ale přece. Onen všemi tak rozkošně nenáviděný Aleš Harazim jsem skutečně já. Tiše si čtu diskuze, tiše čtu nadávky na moje jméno a tiše se nesmírně bavím. Harazim kazí FP, je to samý bulvár, bahno atd. Legrace. Ano, sem tam jsou tam kozy. Kozy táhnou a my je v poslední době dávat musíme, jsou k tomu důvody, které tady rozebírat nebudu. Klidně bych mohl články typu "ŇADRO Angeliny Jolie propaguje film" psát pod pseudonymem, ale rozhodl jsem se je psát pod sebou. Mám z toho totiž docela legraci. Když píšu o nejlepších kozách ve filmu a dám k tomu odkaz na boji proti rakovině prsu, mám z toho děsnou prčku. A docela mě to začalo bavit. Nejvtipnější je pak sledovat, že čím dementnější článek, čím nejkřiklavější a nejnesmyslnější, tím ty čísla čtennosti rostou. Je to smutné, a kdyby to tak nebylo, kozy by také nebyly. Ale klidně nadávejte dál. Já si to přečtu, pobavím se a life goes on :) A jen tak mimochodem, filmový server s lehce bulvárním nádechem není řekl bych nic opovrženíhodného. Podívejte se na joblo.com, odkud myslíte, že jsem měl, že se Natalie Portman svlékla ve filmu a ukázala prdku? Joblo má ostatně Hot Babes sekci, kde dává věci, které dokonce ani vzdáleně nejsou spojené s filmem. To jen tak pro příklad. P.S. - Docela by mě ale zajímalo, už to není nijak důležité a vlastně je to jedno, ale jen ze zvědavosti, jak se úplně neznámí lidé dozvěděli, že nějaký Harazim má nějakou spojitost s Miladou Hruškovou :)
A. Harazim
0 0
reagovat

PEEPA

"Here's looking for you, kid." Nema chybu ;)
469031
"Here's looking for you, kid." Nema chybu ;)
PEEPA
0 0
reagovat

KarelR

Ma to trochu jinej konec, ale jinak celkem pekny.
Nicmene na original to nema :-)
469030
Ma to trochu jinej konec, ale jinak celkem pekny. Nicmene na original to nema :-)
KarelR
0 0
reagovat

Carrotblanca

Bugs Bunny jako Bogie v osmiminutové kreslené Casablance. Pro závisláky na tom filmu (rozuměj já, Charlotte a možná někdo další :D) povinnost. [link]
Stáhnutelná verze tady. [link]
469029
Bugs Bunny jako Bogie v osmiminutové kreslené Casablance. Pro závisláky na tom filmu (rozuměj já, Charlotte a možná někdo další *:D*) povinnost. [link="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1494109254"][link][/link] Stáhnutelná verze tady. [link="http://master01.spikedhumor.com//31397/31397_carrotblanca.avi"][link][/link]
Carrotblanca
0 0
reagovat
Ruský a polský dabing znám. Je to děs běs, radši než se na to koukat si pustím něco na Nově :D a film smažu
469028
Ruský a polský dabing znám. Je to děs běs, radši než se na to koukat si pustím něco na Nově *:D* a film smažu
0 0
reagovat
Já si pouštěl L.O.T.R - F.O.T.R s polským voice-overem (taky jeden hlas, zvlášť když mluvil Arwen, jsme brečel smíchy), taky slušný, ale to není dabing, to je vražda... napsala...
469027
Já si pouštěl L.O.T.R - F.O.T.R s polským voice-overem (taky jeden hlas, zvlášť když mluvil Arwen, jsme brečel smíchy), taky slušný, ale to není dabing, to je vražda... napsala...
0 0
reagovat
Stejnak většina z vás nezažila žádný hardcore dabing - myslím že ještě doma mám kazety s ruským dabingem matrixu, x-men a dalších věcí a to je fakt něco, když tam mluví dvě hoďky jeden člověk. :))
469026
Stejnak většina z vás nezažila žádný hardcore dabing - myslím že ještě doma mám kazety s ruským dabingem matrixu, x-men a dalších věcí a to je fakt něco, když tam mluví dvě hoďky jeden člověk. *:))*
0 0
reagovat
Škoda, že nedostanu pětikorunu pokaždé, když se začne bavit o kvalitě českého dabingu a někdo vytáhne Filipovského (Funese)...
469025
Škoda, že nedostanu pětikorunu pokaždé, když se začne bavit o kvalitě českého dabingu a někdo vytáhne Filipovského (Funese)...
0 0
reagovat
Filipovský je mnohem lepší než originál, to říkal i Funes sám, to je známá věc:))
469024
Filipovský je mnohem lepší než originál, to říkal i Funes sám, to je známá věc*:))*
0 0
reagovat

Luc44

Nový český dabing sucks :+ Zrovna včera jsem se díval na dabovaného Funese a rozhodně to byl kvalitní dabing (skoro lepší než originál)
469023
Nový český dabing sucks *:+* Zrovna včera jsem se díval na dabovaného Funese a rozhodně to byl kvalitní dabing (skoro lepší než originál)
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

jj ale ten překlad je někdy horší, stačilo se dívat třeba na 7.řadu Stargate na Nově, už si nepamatuju jak přesně, ale nějak šíleně tam nazývali štíty, zbraně a hyperpohon
469022
jj ale ten překlad je někdy horší, stačilo se dívat třeba na 7.řadu Stargate na Nově, už si nepamatuju jak přesně, ale nějak šíleně tam nazývali štíty, zbraně a hyperpohon
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se