Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107681 - 107700 Napsat příspěvek

Silence,Sonoluca, Scrochy

Já chtěl hlavně naznačit, že MZ potažmo i hodnocení na filmwebu je mnohem lepší a realističtější než to hodnocení na filmpubu. Což značí pochvalu tu pro Imfa, Civala, Shushiku, Kocoura Mr. Hlad atd. :D
469079
Já chtěl hlavně naznačit, že MZ potažmo i hodnocení na filmwebu je mnohem lepší a realističtější než to hodnocení na filmpubu. Což značí pochvalu tu pro Imfa, Civala, Shushiku, Kocoura Mr. Hlad atd. *:D*
Silence,Sonoluca, Scrochy
0 0
reagovat

Ravenhorn

"Přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem."Dyť ti to nikdo nebere, ale nesmíš v druhý větě dodat, že ten člověk je asi "debil", protože ty to máš naprosto opačně. Kdybys kolikrát přišel a napsal - je to sice sračka ale mně se to líbilo, tak tady nikdo neřekne ani popel ;)
469078
"Přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem."Dyť ti to nikdo nebere, ale nesmíš v druhý větě dodat, že ten člověk je asi "debil", protože ty to máš naprosto opačně. Kdybys kolikrát přišel a napsal - je to sice sračka ale mně se to líbilo, tak tady nikdo neřekne ani popel *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Teď si ze mě děláš doufám jenom srandu... :) "Přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem." A kvůli tomu si dovolíš nazývat recenze a hodnocení hroznými?
469077
Teď si ze mě děláš doufám jenom srandu... :) "Přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem." A kvůli tomu si dovolíš nazývat recenze a hodnocení hroznými?
0 0
reagovat

ravenhorn

za jakehosi zvracenyho duvodu se domnivas, ze co je na internetu, je smerodatne a o necem to vypovida
469076
za jakehosi zvracenyho duvodu se domnivas, ze co je na internetu, je smerodatne a o necem to vypovida
ravenhorn
0 0
reagovat

Silence

Vím. Já sem pozitivní člověk a jakýkoliv negativní věci radši přeměňuji v pozitiva. (nejde všechno viz. Kameňák, Date movie apod.) A jinak mě nejde o to že to hodnocení konečné je jen třeba 2*/5*, ale o to co je v tom psáno a přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem.
469075
Vím. Já sem pozitivní člověk a jakýkoliv negativní věci radši přeměňuji v pozitiva. (nejde všechno viz. Kameňák, Date movie apod.) A jinak mě nejde o to že to hodnocení konečné je jen třeba 2*/5*, ale o to co je v tom psáno a přitom mi někdy příjde to co se vytýká, právě jako největšmí kladem.
Silence
0 0
reagovat
Touché :+
469074
Touché *:+*
0 0
reagovat
Ravenhorn: A o cem to jako vypovida? Recenze koncertu Michala Davida bude mit pod sebou taky jen jeho nastvane fanousky... :o
469073
Ravenhorn: A o cem to jako vypovida? Recenze koncertu Michala Davida bude mit pod sebou taky jen jeho nastvane fanousky... *:o*
0 0
reagovat

Scroochy

Přečti si komentáře na FB pod Prison break a uvidíš. Skoro všechny komentáře jsou velmi negativní k té recenzi.
469072
Přečti si komentáře na FB pod Prison break a uvidíš. Skoro všechny komentáře jsou velmi negativní k té recenzi.
Scroochy
0 0
reagovat
Ale ctenarum to myslim beztak nemusis vysvetlovat, oni to pochopi sami. Staci jedna zaplacena "recenze" na Po hlave do prdele a divil by ses jak to s renome webu zamava (ja vim, to si nepsal ty a nesefoval si tomu...). Myslim, ze Thomas se dnes a denne obraci "v hrobe".:D
469071
Ale ctenarum to myslim beztak nemusis vysvetlovat, oni to pochopi sami. Staci jedna zaplacena "recenze" na Po hlave do prdele a divil by ses jak to s renome webu zamava (ja vim, to si nepsal ty a nesefoval si tomu...). Myslim, ze Thomas se dnes a denne obraci "v hrobe".*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Nikdo by tě nekamenoval, protože každej rozumnej člověk ví, že CSFD nebo IMDB rozhodně nemluví za vše. Kdy myslíš, že lidi ohodnotili PB? Po prvním, druhém nebo třetím dílu. A myslíš, že když v půlce série potencionálně zjistili, že je to nudí, že šli a hodnocení změnili? Někteří možná ano, ale většina ne... Rád si přečtu, když napíšeš, že něco natočili přímo pro tebe, to mě baví :), ale neuvěřitelně mě irituješ, když píšeš ve stylu: "Nejen já si to myslím...." a proto je recenze špatná. Proboha, představ si, že recenze píšeš ty.... :D
469070
Nikdo by tě nekamenoval, protože každej rozumnej člověk ví, že CSFD nebo IMDB rozhodně nemluví za vše. Kdy myslíš, že lidi ohodnotili PB? Po prvním, druhém nebo třetím dílu. A myslíš, že když v půlce série potencionálně zjistili, že je to nudí, že šli a hodnocení změnili? Někteří možná ano, ale většina ne... Rád si přečtu, když napíšeš, že něco natočili přímo pro tebe, to mě baví :), ale neuvěřitelně mě irituješ, když píšeš ve stylu: "Nejen já si to myslím...." a proto je recenze špatná. Proboha, představ si, že recenze píšeš ty.... *:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Chewie: Ad Milada - pokud se nemyslim, prisel s tim tombac, kterej obcas nerco napise na Filmweb, takze to ma zjevne z tamtech kruhu. My o tom predpokladam nikdy nerekli ani slovo ;)

A jinak ta poznamka o tom, ze JoBlo je vtipny je trefna. Na Joblu pisou lidi nesmirne cool, na FP je bulvar naprosto nic nerikajici, leckdy - priznejme si to - diletantskej.
469069
Chewie: Ad Milada - pokud se nemyslim, prisel s tim tombac, kterej obcas nerco napise na Filmweb, takze to ma zjevne z tamtech kruhu. My o tom predpokladam nikdy nerekli ani slovo *;)* A jinak ta poznamka o tom, ze JoBlo je vtipny je trefna. Na Joblu pisou lidi nesmirne cool, na FP je bulvar naprosto nic nerikajici, leckdy - priznejme si to - diletantskej.
0 0
reagovat
nevim, jak jsi prisel na tech 90% lidi, ale budiz, necham te zit ve svym vlastnim svete, kde je 2. serie PB "velmi nadprumerna" :))
469068
nevim, jak jsi prisel na tech 90% lidi, ale budiz, necham te zit ve svym vlastnim svete, kde je 2. serie PB "velmi nadprumerna" *:))*
0 0
reagovat
Ravenhorn: Dobře že o tom víme, ukamenujem tě hned na příštím srazu :D
Silence: Neblbni Honzo, rupne ti cévka a kdo pak bude dělat Tributy ;)
469067
Ravenhorn: Dobře že o tom víme, ukamenujem tě hned na příštím srazu *:D* Silence: Neblbni Honzo, rupne ti cévka a kdo pak bude dělat Tributy ;)
0 0
reagovat

Silence

CSFD: Prison Break 92%, Transformers 83%. To mluví za vše. Si myslím, že některé servery by potřebovaly mít dvojí recenzi od dvou autorů. Protože jsou filmy co 9 lidem sednou a jednomu ne a ten zrovna ten film recenzuje a tím pádem pak ta recenze nemá moc valný význam. I tu na Mz jsou u některých pecek dvoje recenze. Ale jak říkám, pochopím to, že když se mě líbí film a jsem osamocen, tak to beru. Ale kdybych napsal třeba o Children of Men, že je to film na 2*, tak mě tu ukamenujete. :D
469066
CSFD: Prison Break 92%, Transformers 83%. To mluví za vše. Si myslím, že některé servery by potřebovaly mít dvojí recenzi od dvou autorů. Protože jsou filmy co 9 lidem sednou a jednomu ne a ten zrovna ten film recenzuje a tím pádem pak ta recenze nemá moc valný význam. I tu na Mz jsou u některých pecek dvoje recenze. Ale jak říkám, pochopím to, že když se mě líbí film a jsem osamocen, tak to beru. Ale kdybych napsal třeba o Children of Men, že je to film na 2*, tak mě tu ukamenujete. *:D*
Silence
0 0
reagovat

Ravenhorn

No to, že tě dokáže uspokojit kdovíjaký film (Já vím, když je to sci-fi, fantasy anebo pořádné triky :), na to jsem si už zvyknul a je to v pohodě. Ale pořád nedokážu pochopit, jaktože ti chybí jakákoliv sebereflexe - vědomí toho, že jsi opravdu trochu jiný v náročnosti, než ostatní. Měj si všechny ty filmy rád, ale proboha NESUĎ a NEKOMENTUJ cokoliv nebo kohokoliv tím stylem, že něco nedokážeš pochopit, když ty to vidíš jinak.... :D :+
469065
No to, že tě dokáže uspokojit kdovíjaký film (Já vím, když je to sci-fi, fantasy anebo pořádné triky :), na to jsem si už zvyknul a je to v pohodě. Ale pořád nedokážu pochopit, jaktože ti chybí jakákoliv sebereflexe - vědomí toho, že jsi opravdu trochu jiný v náročnosti, než ostatní. Měj si všechny ty filmy rád, ale proboha NESUĎ a NEKOMENTUJ cokoliv nebo kohokoliv tím stylem, že něco nedokážeš pochopit, když ty to vidíš jinak.... *:D* *:+*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Moviehotties @ Joblo

Jojo, tam me porad prekvapuje, jak dokazou ty popisky k fotkam napsat s takovym obrovskym nadsenim a vtipem. Proste o kazde krasce se jim dari napsat orgasticke tri vety, po kterych nepochybuju o tom, ze zrovna TAHLE je pisatelova nejoblibenejsi. ;) A ani nejake sebevykradeni nedosahlo niceho neprezitelneho, i kdyz se samozrejme nachazi, bez nej to ve frekvenci deseti popisu nader denne asi fakt nejde.
Mistni MichaelBay by tam mel zacit psat. :)
469064
Jojo, tam me porad prekvapuje, jak dokazou ty popisky k fotkam napsat s takovym obrovskym nadsenim a vtipem. Proste o kazde krasce se jim dari napsat orgasticke tri vety, po kterych nepochybuju o tom, ze zrovna TAHLE je pisatelova nejoblibenejsi. ;) A ani nejake sebevykradeni nedosahlo niceho neprezitelneho, i kdyz se samozrejme nachazi, bez nej to ve frekvenci deseti popisu nader denne asi fakt nejde. Mistni MichaelBay by tam mel zacit psat. :)
Moviehotties @ Joblo
0 0
reagovat
imf: Ja som nic urychlovat nechcel, len som chcel vediet;)
469063
imf: Ja som nic urychlovat nechcel, len som chcel vediet*;)*
0 0
reagovat

Chewie

Tak jen doufam, ze nadro Angeliny Jolie nahradi "Brumbal je gay"... v tomhle ti konkurovat rozhodne nebudu. ;)
469062
Tak jen doufam, ze nadro Angeliny Jolie nahradi "Brumbal je gay"... v tomhle ti konkurovat rozhodne nebudu. ;)
Chewie
0 0
reagovat

ChewieDC a FLuke

Bohužel já 90% ostatních lidí nesouhlasí :D Stačí si přečíst názory pod recenzí PB a 95% příspěvků je v duchu, že ten autor neví o čem mluví. Prison Break je jeden z nej seriálů součastnosti (o kousek lepší jak třeba Lost) a mě se nejvíc líbí právě poslední díly první série (kvůli tomu útěku jsem se na to díval a ty díly, kde se odehrává útěk jsou prostě nejlepší), druhá série je jiná, ale stále velmi nadprůměrná, třetí zatím spadá někde mezi kvalitu první a druhé. O Transformers radši ani nemluvit. Tu na MZ 9/10*. U mě 10/10* 3x v kině a 2DVD je jasná koupě. Prostě pro mě nejlepší film roku 2007. :+
469061
Bohužel já 90% ostatních lidí nesouhlasí *:D* Stačí si přečíst názory pod recenzí PB a 95% příspěvků je v duchu, že ten autor neví o čem mluví. Prison Break je jeden z nej seriálů součastnosti (o kousek lepší jak třeba Lost) a mě se nejvíc líbí právě poslední díly první série (kvůli tomu útěku jsem se na to díval a ty díly, kde se odehrává útěk jsou prostě nejlepší), druhá série je jiná, ale stále velmi nadprůměrná, třetí zatím spadá někde mezi kvalitu první a druhé. O Transformers radši ani nemluvit. Tu na MZ 9/10*. U mě 10/10* 3x v kině a 2DVD je jasná koupě. Prostě pro mě nejlepší film roku 2007. *:+*
ChewieDC a FLuke
0 0
reagovat

Loki

Dotazy to neurychli... ale bude to (velmi vyjimecne) pozdeji... nejdriv vecer. Za neprijemnosti se omlouvame. Pokud nechcete prijit o Mazaneho Filipa na CT, tak... no a vite co... klidne o nej prijdete. Je to peklo. ;)
469060
Dotazy to neurychli... ale bude to (velmi vyjimecne) pozdeji... nejdriv vecer. Za neprijemnosti se omlouvame. Pokud nechcete prijit o Mazaneho Filipa na CT, tak... no a vite co... klidne o nej prijdete. Je to peklo. ;)
Loki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se