Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107061 - 107080 Napsat příspěvek
Gorecki: Nebudu nic předstírat a řeknu, že jsem ti záviděl už tehdá, než jsi odlétal ;)... Doufám, že máš soustu fotodokumentace a umělecké vlohy, jsem docela zvědav ;):D... Jinak vítej!!! ;)
469711
Gorecki: Nebudu nic předstírat a řeknu, že jsem ti záviděl už tehdá, než jsi odlétal ;)... Doufám, že máš soustu fotodokumentace a umělecké vlohy, jsem docela zvědav ;):D... Jinak vítej!!! ;)
0 0
reagovat

Gorecki

Vitej Pedro zpatky ;)
Doufam ze k reportu mrsknes i nejake ty fotky, ha....
469710
Vitej Pedro zpatky ;) Doufam ze k reportu mrsknes i nejake ty fotky, ha....
Gorecki
0 0
reagovat

Hola amigos!!!

Nechcem sa chvalit a skromnost mi bola vstepovana od utleho det..... aaaa kaslem na to.... zazil som tie najuzasnejsie tri tyzdne v zivote!!!:)))
Nejaky minireport z Mexika sem este hodim, ked sa definitivne vyrovnam s jet-lagom a ostane mi nejaky cas.

Zatial sem trosku off-topicovo hodim jeden link, vdaka ktoremu mi dnes niekolko minut neprestajne lomcoval branicou. Vrelo odporucam a nebojte sa, je to bezpecne;)
469709
Nechcem sa chvalit a skromnost mi bola vstepovana od utleho det..... aaaa kaslem na to.... zazil som tie najuzasnejsie tri tyzdne v zivote!!!:))) Nejaky minireport z Mexika sem este hodim, ked sa definitivne vyrovnam s jet-lagom a ostane mi nejaky cas. Zatial sem trosku off-topicovo hodim jeden [link="http://aha.sk/h/wincows/index.htm"]link[/link], vdaka ktoremu mi dnes niekolko minut neprestajne lomcoval branicou. Vrelo odporucam a nebojte sa, je to bezpecne*;)*
Hola amigos!!!
0 0
reagovat

Silence

V Plzni.
469708
V Plzni.
Silence
0 0
reagovat

Kostěj

Byla v Plzni nebo v Praze?
469707
Byla v Plzni nebo v Praze?
Kostěj
0 0
reagovat

lara01

X-Ray Dog - The Vesion (z alba Canis Rex I) :)
469706
X-Ray Dog - The Vesion (z alba Canis Rex I) :)
lara01
0 0
reagovat

Atonement

Ahoj.Mám na vás prosbu.Nevíte někdo od koho je ta hudba v traileru na Atonement?Mrazí mě z ní.;) Díky za pomoc
469705
Ahoj.Mám na vás prosbu.Nevíte někdo od koho je ta hudba v traileru na Atonement?Mrazí mě z ní.*;)* Díky za pomoc
Atonement
0 0
reagovat

Silence

Kamarádka taky pěla chválu horem dolem. Já tam nešel, protože mě to přišlo trochu předražený, ale pomalu toho asi začnu litovat.
469704
Kamarádka taky pěla chválu horem dolem. Já tam nešel, protože mě to přišlo trochu předražený, ale pomalu toho asi začnu litovat.
Silence
0 0
reagovat

OT (Sorry :)

Zrovna jsem dorazil z Apocalypticy, ještě neslyším, ale bylo to úžasný! :+ Rammstein je sice Rammstein, ale tyhle finové předvedli také neuvěřitelně energickou show. Jsem K.O., jdu spát. :))
469703
Zrovna jsem dorazil z Apocalypticy, ještě neslyším, ale bylo to úžasný! *:+* Rammstein je sice Rammstein, ale tyhle finové předvedli také neuvěřitelně energickou show. Jsem K.O., jdu spát. :))
OT (Sorry :)
0 0
reagovat
zkousel ste nekdo Joost? je to docela dobry
469702
zkousel ste nekdo Joost? je to docela dobry
0 0
reagovat
To je bez šance.
469701
To je bez šance.
0 0
reagovat
Perry-: teď ještě sehnat RYCHLOU US proxy. to se mi jakživ nepovedlo.
469700
Perry-: teď ještě sehnat RYCHLOU US proxy. to se mi jakživ nepovedlo.
0 0
reagovat

st

No, třeba stačí použít US proxy adresu a hotovo, koukal jsem tak na nějakou streamovanou TV.

Ostaní + st :)
Nějaké názory na www.dvdpark.cz ?
469699
No, třeba stačí použít US proxy adresu a hotovo, koukal jsem tak na nějakou streamovanou TV. Ostaní + st :) Nějaké názory na www.dvdpark.cz ?
st
0 0
reagovat
nema to bejt zatim dostupny jen pro us?
469698
nema to bejt zatim dostupny jen pro us?
0 0
reagovat
Lidi jak dlouho funguje Hulu? Čekám ještě na email, ale bude to bomba jestli to bude fungovat.
469697
Lidi jak dlouho funguje [link="http://www.hulu.com/"]Hulu[/link]? Čekám ještě na email, ale bude to bomba jestli to bude fungovat.
0 0
reagovat
Nikdo, stejně jako předtím;)
469696
Nikdo, stejně jako předtím*;)*
0 0
reagovat
Haha, DVD Horem padem u Mlade Fronty za 59,-
To jsem zvedavej, kdo si ted koupi to HD-DVD. ;)
469695
Haha, DVD Horem padem u Mlade Fronty za 59,- To jsem zvedavej, kdo si ted koupi to HD-DVD. ;)
0 0
reagovat

imf

Okey, tedy, jsou do relace 30K kvalitní plasmy s rozlišením aspoň 1366x768?:)

lubo
:D:+
469694
Okey, tedy, jsou do relace 30K kvalitní plasmy s rozlišením aspoň 1366x768?*:)* [b]lubo[/b] *:D**:+*
imf
0 0
reagovat
Lubo: Tiez na to cucim ako puk, tak skoro som snad este snezenie nezazil...:o
469693
Lubo: Tiez na to cucim ako puk, tak skoro som snad este snezenie nezazil...*:o*
0 0
reagovat
To aj na ostatných územiach republiky sneží, tak jak v Brne ? :o
469692
To aj na ostatných územiach republiky sneží, tak jak v Brne ? *:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se