Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107021 - 107040 Napsat příspěvek
Prosim vas, neviete z akeho filmu je tentoobrazok uplne hore??

469752
Prosim vas, neviete z akeho filmu je [link="http://www.kinoartbrno.cz/"]tento[/link]obrazok uplne hore??
0 0
reagovat
V United 93 mi kamera nevadila a v Ultimatum se sice uklidnil, ale ne až tak moc jako v tom alternativním konci;)
469751
V United 93 mi kamera nevadila a v Ultimatum se sice uklidnil, ale ne až tak moc jako v tom alternativním konci*;)*
0 0
reagovat
Náhodou Greengrass překvapil a v Bourne Ultimatum kameru trochu uklidnil oproti United 93, kde mi to místy začínalo vadit.
469750
Náhodou Greengrass překvapil a v Bourne Ultimatum kameru trochu uklidnil oproti United 93, kde mi to místy začínalo vadit.
0 0
reagovat
ad Ten konec Bourne Supremacy vypada jako by to točil někdo jiný než Greengrass. Taková klidná skoro až statická kamera, ne to nemůže být Greengrass!:D
469749
ad Ten konec Bourne Supremacy vypada jako by to točil někdo jiný než Greengrass. Taková klidná skoro až statická kamera, ne to nemůže být Greengrass!*:D*
0 0
reagovat
KarelR: A je na 10 týdnl o zábavu postaráno.:D?)
469748
KarelR: A je na 10 týdnl o zábavu postaráno.*:D**?)*
0 0
reagovat
Hm No Country for Old Men zabodoval úplně všude kam jsem se podíval. Překonal všechny filmy v hodnocení za tento rok:o. To vypadá na oscary ?) U nás "překvapivě" zase v únoru:-
469747
Hm No Country for Old Men zabodoval úplně všude kam jsem se podíval. Překonal všechny filmy v hodnocení za tento rok*:o*. To vypadá na oscary *?)* U nás "překvapivě" zase v únoru*:-*
0 0
reagovat
Tak pan Harazím to definitivně pořešil :D:D:D 10 týdnů...
469746
Tak pan Harazím to definitivně pořešil *:D**:D**:D* 10 týdnů...
0 0
reagovat
btw abych se pro zmenu zastal novy (sem tady takovej osamelej jezdec:D), tak Pearl Harbor nebylo 4:3 orezany na 16:9.
Problem byl v tom, ze puvodni kopie filmu byla v letter-boxu, tudiz se titule zobrazovaly i pres cerny pruhy, dneska se ale ta stara kopie vysilala v klasickym 16:9, tudiz titule zustaly na stejnym miste, ale cerny pruhy uz se nevysilaly (velmi laicky receno, snad si to kazdej prelozi:D).
O zadnej obraz jste tudiz neprisli. A co rikali japoncici je prece jasny ... kamikazeeee :D

Ale formule byly zmrseny, to bez debaty.... ah, to uz vysvetlovat nebudu ;)
469745
btw abych se pro zmenu zastal novy (sem tady takovej osamelej jezdec*:D*), tak Pearl Harbor nebylo 4:3 orezany na 16:9. Problem byl v tom, ze puvodni kopie filmu byla v letter-boxu, tudiz se titule zobrazovaly i pres cerny pruhy, dneska se ale ta stara kopie vysilala v klasickym 16:9, tudiz titule zustaly na stejnym miste, ale cerny pruhy uz se nevysilaly (velmi laicky receno, snad si to kazdej prelozi*:D*). O zadnej obraz jste tudiz neprisli. A co rikali japoncici je prece jasny ... kamikazeeee *:D* Ale formule byly zmrseny, to bez debaty.... ah, to uz vysvetlovat nebudu ;)
0 0
reagovat
na tom co mam já to není, ten maník tam píše, že decryptnul DVD R1 :D
469744
na tom co mam já to není, ten maník tam píše, že decryptnul DVD R1 *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Pche, hřích je království, Pearl Harbor je super.:D Sice je to ÚPLNĚ blbý, ale ten vizuál a Kate.;)
469743
Pche, hřích je království, Pearl Harbor je super.*:D* Sice je to ÚPLNĚ blbý, ale ten vizuál a Kate.*;)*
st39.6
0 0
reagovat
neni to na dvdcku? (jo, sem linej koumat archiv;)
469742
neni to na dvdcku? (jo, sem linej koumat archiv;)
0 0
reagovat
Viděl někdo tenhle alternativní konec Bourne Supremacy? :)
469741
Viděl někdo tenhle [link="http://www.youtube.com/watch?v=6suQDPSvQgM"]alternativní konec[/link] Bourne Supremacy? :)
0 0
reagovat
ja si zejtra PH pustim hezky na BD spolecne s kralovstvim ohne :D:D, dva nejvetsi hrichy moji dvd sbirky 8)
469740
ja si zejtra PH pustim hezky na BD spolecne s kralovstvim ohne *:D**:D*, dva nejvetsi hrichy moji dvd sbirky *8)*
0 0
reagovat
Lucky you, mám základní 4 programy a víceméně sleduju jen zprávy a F1 :)
469739
Lucky you, mám základní 4 programy a víceméně sleduju jen zprávy a F1 :)
0 0
reagovat
asi tak deiwi
ale i tak F1 když mám čas raděj sleduji na ORF
469738
asi tak deiwi ale i tak F1 když mám čas raděj sleduji na ORF
0 0
reagovat
Mě Nova přestala zajímat s koncem sezóny F1 ;)
469737
Mě Nova přestala zajímat s koncem sezóny F1 ;)
0 0
reagovat
to tam jede tedka?Maslím PH
469736
to tam jede tedka?Maslím PH
0 0
reagovat
Rozhodne to je zoufaly...zvlast kdyz ty japonsky dialogy jsou jediny, ktery se daj poslouchat bez nasladne silne nevolnosti. :)
469735
Rozhodne to je zoufaly...zvlast kdyz ty japonsky dialogy jsou jediny, ktery se daj poslouchat bez nasladne silne nevolnosti. :)
0 0
reagovat

rcorp

Nova to ještě nemá vychytaný, ten obraz se jim tam nějak nevejde. Podobně vypekli diváky Formule 1, kde nebyly vidět časy, body atd. :) Divím se, že jim to ještě nedošlo po takový době.
469734
Nova to ještě nemá vychytaný, ten obraz se jim tam nějak nevejde. Podobně vypekli diváky Formule 1, kde nebyly vidět časy, body atd. :) Divím se, že jim to ještě nedošlo po takový době.
rcorp
0 0
reagovat
Pro novu pracují experti... Kus horní a spodní části filmu useknutý. No není to bomba. K tomu tam dají titulky, které nejdou vidět. :+
469733
Pro novu pracují experti... Kus horní a spodní části filmu useknutý. No není to bomba. K tomu tam dají titulky, které nejdou vidět. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se