Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105641 - 105660 Napsat příspěvek

HAL

17, snažil jsem co nejpravdivěji odpovídat.
480747
17, snažil jsem co nejpravdivěji odpovídat.
HAL
0 0
reagovat
How many five year olds could you take in a fight - link
Tak se pochlubte, drsňáci :D
480745
How many five year olds could you take in a fight - http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/ Tak se pochlubte, drsňáci *:D*
0 0
reagovat
Heh. Ten kdo režíroval ty ukázky-tu druhou především byl imho Génius;). Jasně, ta první je trošku zmatená těmi gameplay prostřihy, ale čistě CGI sekvence jsou skvěle natočení. O námětu ani scénáři ted nemluvim, jde jen o to jak je to natočený, ne co. Tyhle dva animáky nemusim, proto jsem říkal, že bych ho nechal dělat hraný filmy. Pokud by to bylo stejně stylové jako tohle, tak by to byl asi zařadil mezi mé oblíbené režiséry;)
480744
Heh. Ten kdo režíroval ty ukázky-tu druhou především byl imho Génius;). Jasně, ta první je trošku zmatená těmi gameplay prostřihy, ale čistě CGI sekvence jsou skvěle natočení. O námětu ani scénáři ted nemluvim, jde jen o to jak je to natočený, ne co. Tyhle dva animáky nemusim, proto jsem říkal, že bych ho nechal dělat hraný filmy. Pokud by to bylo stejně stylové jako tohle, tak by to byl asi zařadil mezi mé oblíbené režiséry;)
0 0
reagovat
Já bych mu teda žádný prachy nedal, pokud by se podílel na scénáři a režii, jemu bych dovolil leda vytvářet to CGI, ale možná je to jen střihem těch trailerů, že člověk neví vůbec, která bije a scény se úplně zmateně mění.
Stačilo mě Advent Children a Spirit Within, i když ho mám rád, má taky své chyby.
480743
Já bych mu teda žádný prachy nedal, pokud by se podílel na scénáři a režii, jemu bych dovolil leda vytvářet to CGI, ale možná je to jen střihem těch trailerů, že člověk neví vůbec, která bije a scény se úplně zmateně mění. Stačilo mě Advent Children a Spirit Within, i když ho mám rád, má taky své chyby.
0 0
reagovat

OT 2

Sakra. Já bejt producent, tak tomu japončíkovi, co tohle režíruje narvu 150mil dolarů a donutim ho dělat hraný filmy. link
480742
Sakra. Já bejt producent, tak tomu japončíkovi, co tohle režíruje narvu 150mil dolarů a donutim ho dělat hraný filmy. http://www.n-joy.cz/video/final-fantasy-versus-xiii-cloud-trailer/cae3nqz1hhael7z3/
OT 2
0 0
reagovat

OT

Tomuhle říkám dynamicky natočená animovaná akce. link
480741
Tomuhle říkám dynamicky natočená animovaná akce. http://www.n-joy.cz/video/final-fantasy-xiii-cloud-trailer/au1m624eybrxo8ox/
OT
0 0
reagovat

IE7

link a vše je zase jak má být:) už není potřeba klikat:+
480740
http://www.cdr.cz/a/23129 a vše je zase jak má být:) už není potřeba klikat*:+*
IE7
0 0
reagovat
28...momentalne mam tak pomalej pocitac, ze jsem si pripadal jak Neo. :D
480738
28...momentalne mam tak pomalej pocitac, ze jsem si pripadal jak Neo. *:D*
0 0
reagovat
Sorry, nechal jsem se unést, tyhle akce nedělá Sony, ale samotný prodejce her. Tohodle by se tu člověk u X-zone nebo Game experes a jím podobných nedočkal:-
480737
Sorry, nechal jsem se unést, tyhle akce nedělá Sony, ale samotný prodejce her. Tohodle by se tu člověk u X-zone nebo Game experes a jím podobných nedočkal*:-*
0 0
reagovat
Českou pobočku Sony bych utopil, prodá ti PS3 za MOC bez ničeho, v anglii za MOC dostaneš navíc zdarma například Ratchet and Clank a SW Lego complete saga.
Proč se u nás tak kašle na marketingový akce za úelem prodeje:-
480736
Českou pobočku Sony bych utopil, prodá ti PS3 za MOC bez ničeho, v anglii za MOC dostaneš navíc zdarma například Ratchet and Clank a SW Lego complete saga. Proč se u nás tak kašle na marketingový akce za úelem prodeje*:-*
0 0
reagovat
No jo, ja holt nemám ten cvik, vy pařmeni:)
480735
No jo, ja holt nemám ten cvik, vy pařmeni*:)*
0 0
reagovat
Jsem frajer :D 18.094s
480734
Jsem frajer *:D* 18.094s
0 0
reagovat
16 :D
480733
16 :D
0 0
reagovat

Natascha

Jsem to trochu zlepšil 16 :)
480732
Jsem to trochu zlepšil 16 *:)*
Natascha
0 0
reagovat
Asi jste malo parili online hry - 23 napodruhy...
480731
Asi jste malo parili online hry - 23 napodruhy...
0 0
reagovat
13 sec
480730
13 sec
0 0
reagovat
Já taky víc než 12 nedám, ty potvůrky pak moc zrychlí:(
480729
Já taky víc než 12 nedám, ty potvůrky pak moc zrychlí*:(*
0 0
reagovat

Natascha

hmm 12 sekund :-
480728
hmm 12 sekund *:-*
Natascha
0 0
reagovat
Jednoduché, ale velmi nakažlivé.
480727
[link="http://www.boskowan.com/www/jirka/zzz/klickovana.htm"]Jednoduché[/link], ale velmi nakažlivé.
0 0
reagovat

Fluke

Tak to byla nejlepší reklama, jakou jsem v dlouhé době viděl :D:D
480726
Tak to byla nejlepší reklama, jakou jsem v dlouhé době viděl *:D**:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se