Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105581 - 105600 Napsat příspěvek

Terminator007

pro mě taky.. v poslední době mě pobavili Heroes na primě :D
492274
pro mě taky.. v poslední době mě pobavili Heroes na primě *:D*
Terminator007
0 0
reagovat
Debilní je, ale v tom filmu je to fajn, překlad je humus.
492273
Debilní je, ale v tom filmu je to fajn, překlad je humus.
0 0
reagovat
To mas mozna pravdu, ale to nic nemeni na tom, ze dabing je dlouhodoba katastrofa, alespon tedy pro me... 8)
492272
To mas mozna pravdu, ale to nic nemeni na tom, ze dabing je dlouhodoba katastrofa, alespon tedy pro me... *8)*
0 0
reagovat
A tak je to dokonca aj v slovenskom dabingu. Asi ho robila rovnaká osoba ako český :D
492271
A tak je to dokonca aj v slovenskom dabingu. Asi ho robila rovnaká osoba ako český *:D*
0 0
reagovat
Zrovna v tomhle případě bych neoznačoval za jasného viníka dabing, ta písnička je totiž debilní i v originále....
492270
Zrovna v tomhle případě bych neoznačoval za jasného viníka dabing, ta písnička je totiž debilní i v originále....
0 0
reagovat
Co je špatnýho na "já tak rád trsám, trsám"??)
492269
Co je špatnýho na "já tak rád trsám, trsám"?*?)*
0 0
reagovat
Já teď ze srandy zkusil Kuře...a neměl jsem to dělat:D
492268
Já teď ze srandy zkusil Kuře...a neměl jsem to dělat*:D*
0 0
reagovat
Charlotte: Kdepak, většina vražd je spáchána do 24 hodin po požití chleba :D
492267
Charlotte: Kdepak, většina vražd je spáchána do 24 hodin po požití chleba *:D*
0 0
reagovat

Jardus

Ted jsem to chtel napsat! To uz snad neni mozne, to je do nebe volajici!! :o Vyzkousel jsem zase po nejake dobe dabing a zase nadobro na x-let koncim... :(
492266
Ted jsem to chtel napsat! To uz snad neni mozne, to je do nebe volajici!! *:o* Vyzkousel jsem zase po nejake dobe dabing a zase nadobro na x-let koncim... *:(*
Jardus
0 0
reagovat
Já tak rád trsám trsám, já tak rád trsám trsám...

to si dělaj srandu ne? nesnáším dabing...:-
492265
Já tak rád trsám trsám, já tak rád trsám trsám... to si dělaj srandu ne? nesnáším dabing...*:-*
0 0
reagovat
to teda:) Ale převážná většina vražd je páchána POD vlivem alkoholu:)
Jinak hollywoodská jména vcelku nečekaná. Až na Natálku;)
492263
to teda:) Ale převážná většina vražd je páchána POD vlivem alkoholu:) Jinak hollywoodská jména vcelku nečekaná. Až na Natálku*;)*
0 0
reagovat

Charlotte

To jo, nějaká souvislost mezi abstinencí a jinými vlastnostmi (kromě střízlivosti :)) se v tom najde těžko. :) jinak když jsem tam viděl G.W. Bushe, tak jsem si uvědomil, že abstinent vlastně může být i někdo, kdo pil dřív a teď už ne. Nevím proč, ale nějak jsem měl vsugerováno, že abstinence je něco jako panenství/panictví. ;) :D
492262
To jo, nějaká souvislost mezi abstinencí a jinými vlastnostmi (kromě střízlivosti *:)*) se v tom najde těžko. :) jinak když jsem tam viděl G.W. Bushe, tak jsem si uvědomil, že abstinent vlastně může být i někdo, kdo pil dřív a teď už ne. Nevím proč, ale nějak jsem měl vsugerováno, že abstinence je něco jako panenství/panictví. ;) *:D*
Charlotte
0 0
reagovat

Charlotte

No zrovna ten první člověk není úplně ideální příklad :D
492261
No zrovna ten první člověk není úplně ideální příklad *:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Ještě, že už dávno nechodím. Jinak se ani nedivím, že v zahraničí na to koukají skrz prsty a myslí si jaký jsme sadisti.
492259
Ještě, že už dávno nechodím. Jinak se ani nedivím, že v zahraničí na to koukají skrz prsty a myslí si jaký jsme sadisti.
0 0
reagovat
rcorp: je to podivný seznam:) link
492258
rcorp: je to podivný seznam:) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_teetotalers
0 0
reagovat

Fluke

Spis co se stalo, ze nejsou ;))
492256
Spis co se stalo, ze nejsou ;))
Fluke
0 0
reagovat

Charlotte

Mno, podle nějakého průzkumu z roku 2002 se k abstinenci přiznalo sedm procent mužů a necelá pětina žen, takže tak málo těch abstinentů zas není, asi se jenom někde schovávají. :)
492255
Mno, podle nějakého průzkumu z roku 2002 se k abstinenci přiznalo sedm procent mužů a necelá pětina žen, takže tak málo těch abstinentů zas není, asi se jenom někde schovávají. :)
Charlotte
0 0
reagovat
A co se vám stalo, že ste abstinenti?:))
492254
A co se vám stalo, že ste abstinenti?*:))*
0 0
reagovat

Jajar

Vidím, že máme podobné skúsenosti, len s tým rozdielom, že mne naši núkajú všelijaký alkohol, občas aj dosť pochybného pôvodu (domáca slivovica :)))
492253
Vidím, že máme podobné skúsenosti, len s tým rozdielom, že mne naši núkajú všelijaký alkohol, občas aj dosť pochybného pôvodu (domáca slivovica *:))*)
Jajar
0 0
reagovat
jajar > to mi taky nutil. kdyz mi bylo trinact. ted uz to mame obracene:D
492252
jajar > to mi taky nutil. kdyz mi bylo trinact. ted uz to mame obracene*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se