Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105521 - 105540 Napsat příspěvek

2 Ravenhorn

Porad si mi neodpovedel, kolik originalek si za rok koupis.. Samtu rikas, ze kompa se musi upgradovat kazde 2 roky, tak jak muzes tvrdit, ze je PC hrani levnejsi??

Add pridavky: Jo, tam mas docela recht, oficialnich pridavku neni nikdy dost. IMHO to tvrzeni je blbina, pokud je dobre odladene ovladani, da se FPS na konzoli v klidu hrat (sam jsem tomu neveril, ale treba Bioshock se na konzoli hraje lip)..
481200
Porad si mi neodpovedel, kolik originalek si za rok koupis.. Samtu rikas, ze kompa se musi upgradovat kazde 2 roky, tak jak muzes tvrdit, ze je PC hrani levnejsi?? Add pridavky: Jo, tam mas docela recht, oficialnich pridavku neni nikdy dost. IMHO to tvrzeni je blbina, pokud je dobre odladene ovladani, da se FPS na konzoli v klidu hrat (sam jsem tomu neveril, ale treba Bioshock se na konzoli hraje lip)..
2 Ravenhorn
0 0
reagovat
Já jen říkám, že konzole nejsou pro mě, jelikož ještě neumí spousty věcí. Pro mě nejvíc smutnou věcí je, že pro hodně her se dělá spousta fan módů, map, přídavků atd. Třeba takovej Oblivion by mě už tolik nebavil, kdybych si tam nedal desítky přídavků. U 3d akčí zase spoustu nových map nebo kompletně předělání třeba střílečku z 2. sv na Star wars atd. Tohle mi u konzolí chybí asi nejvíc. Pár oficiálních přídavků co se třeba u některých vydají mi to nenahradí. Pak problém myš? Některé hry se ani nemůžou vydat pro konzole, jelikož by se nedali pořádně hrát (např. většina strategii, hrát 3d akci na ovladači je taky hrůza atd.) A pak jsou tací, kteří vykřikují, že se musí upgradovat každých půl roku, což není vůbec pravda. Cca to bývá kolem 2 let. :D
481199
Já jen říkám, že konzole nejsou pro mě, jelikož ještě neumí spousty věcí. Pro mě nejvíc smutnou věcí je, že pro hodně her se dělá spousta fan módů, map, přídavků atd. Třeba takovej Oblivion by mě už tolik nebavil, kdybych si tam nedal desítky přídavků. U 3d akčí zase spoustu nových map nebo kompletně předělání třeba střílečku z 2. sv na Star wars atd. Tohle mi u konzolí chybí asi nejvíc. Pár oficiálních přídavků co se třeba u některých vydají mi to nenahradí. Pak problém myš? Některé hry se ani nemůžou vydat pro konzole, jelikož by se nedali pořádně hrát (např. většina strategii, hrát 3d akci na ovladači je taky hrůza atd.) A pak jsou tací, kteří vykřikují, že se musí upgradovat každých půl roku, což není vůbec pravda. Cca to bývá kolem 2 let. *:D*
?
0 0
reagovat

Fluke

Dnes ti to pisis po druhe :
jednak se "zeny zlobi" zy tyto pro ne "sproste diskuze" a jednak nemas sanci. Just give it up ;)))
481184
Dnes ti to pisis po druhe : jednak se "zeny zlobi" zy tyto pro ne "sproste diskuze" a jednak nemas sanci. Just give it up ;)))
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Njn, vím to a stejně házím hrách na stěnu...shame on me;)
481183
Njn, vím to a stejně házím hrách na stěnu...shame on me*;)*
Psema
0 0
reagovat

Ravenhorn

To, že konzole zastarává je rodičům, kteří to kupujou dětem u a-otvoru. To, že bude grafika za 3 roky lepší na PC je rodičům taky u a-otvoru.
Rodičům, hlavně není u a-otvoru cena konzole a to, že se po koupi nemusí skoro o nic starat.
Díváš se na svět očima hardwarovýho geeka, probuď se, svět takovej není.
481182
To, že konzole zastarává je rodičům, kteří to kupujou dětem u a-otvoru. To, že bude grafika za 3 roky lepší na PC je rodičům taky u a-otvoru. Rodičům, hlavně není u a-otvoru cena konzole a to, že se po koupi nemusí skoro o nic starat. Díváš se na svět očima hardwarovýho geeka, probuď se, svět takovej není.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Fluke: vzdej to, Lukáši, to je jako mlátit hlavou do dubu.:D
481181
Fluke: vzdej to, Lukáši, to je jako mlátit hlavou do dubu.*:D*
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

Hmm, docela by me zajimalo, kolik originalek za rok si poridis..
Za 2 roky budou hra na PC vypadat samozrejme lip, ale kdo si je zahraje? Opet clovek s novym HW...
481180
Hmm, docela by me zajimalo, kolik originalek za rok si poridis.. Za 2 roky budou hra na PC vypadat samozrejme lip, ale kdo si je zahraje? Opet clovek s novym HW...
2 Ravenhorn
0 0
reagovat
Kdo si kupuje dvě hry měsíčně a je starší 18 let, je imho blázen.:D
481179
Kdo si kupuje dvě hry měsíčně a je starší 18 let, je imho blázen.*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Panebože, ty soudíš světovej trh a trendy podle sebe, mě klepne:o

Nezájem, že x1900GT je dnes srovnatelnej s low-endem, v tý době to low-end nebyl, takže ta třída patří do kategorie vyšší mainstream, a aby to nebyl low-end, tak už se dávno ukončila výroba.
BMW 5 z roku 1995 taky není Low-end auto, i když ho pořídíš za 300K.

A ohledně ATI 3850-3870 a nVidia 8800GT, kolik myslíš, že jí má lidí, když vynecháš herní nadšence a lidi co milujou poměr cena/výkon a zajímají se o PC svět?? Minimum, MINIMUM LIDÍ.
Dostáváme se do doby, kdy si PC stroje s takovýmhle hardwarem kupujou už fakt jenom hráči a lidi co to nějak využijou, běžnej zákazník si už radši koupí notebook, poněvadž má všechno z fleku, všechno funguje a nemusí nic upgradovat, stejně tak i konzole. To jestli musí mít všechny hry origo, je ve vyspělejších státech lidem už absolutně jedno.
Cenový rozdíly taky nehrajou roli, poněvadž konzolovejch her se prodá mnohonásobně víc než PC her.
481178
Panebože, ty soudíš světovej trh a trendy podle sebe, mě klepne*:o* Nezájem, že x1900GT je dnes srovnatelnej s low-endem, v tý době to low-end nebyl, takže ta třída patří do kategorie vyšší mainstream, a aby to nebyl low-end, tak už se dávno ukončila výroba. BMW 5 z roku 1995 taky není Low-end auto, i když ho pořídíš za 300K. A ohledně ATI 3850-3870 a nVidia 8800GT, kolik myslíš, že jí má lidí, když vynecháš herní nadšence a lidi co milujou poměr cena/výkon a zajímají se o PC svět?? Minimum, MINIMUM LIDÍ. Dostáváme se do doby, kdy si PC stroje s takovýmhle hardwarem kupujou už fakt jenom hráči a lidi co to nějak využijou, běžnej zákazník si už radši koupí notebook, poněvadž má všechno z fleku, všechno funguje a nemusí nic upgradovat, stejně tak i konzole. To jestli musí mít všechny hry origo, je ve vyspělejších státech lidem už absolutně jedno. Cenový rozdíly taky nehrajou roli, poněvadž konzolovejch her se prodá mnohonásobně víc než PC her.
Ravenhorn
0 0
reagovat

Xatrix

Jo. Pokuď si někdo koupí 5 her ročně tak moc ne, ale kdo si kupuje treba 2 hry měsíčně tak to už jo. A hlavně konzole zastarává a vy pak kritizujete upgrade pc, ale za 2-3 roky pc hry vypadají o dost lépe než hry na tak staré konzoly. Počkejte až bude PS3 a Xbox360 3 roky starý a jak budou pc hry té doby oproti jim vypadat.
481177
Jo. Pokuď si někdo koupí 5 her ročně tak moc ne, ale kdo si kupuje treba 2 hry měsíčně tak to už jo. A hlavně konzole zastarává a vy pak kritizujete upgrade pc, ale za 2-3 roky pc hry vypadají o dost lépe než hry na tak staré konzoly. Počkejte až bude PS3 a Xbox360 3 roky starý a jak budou pc hry té doby oproti jim vypadat.
Xatrix
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

"Ono se ušetří za dva roky vůči pc třeba 10 000 kč, o mnoho více se utratí za hry." - timhle chces rict, ze hrani na PC je ve vysledku cenove vyhodnejsi??
481176
"Ono se ušetří za dva roky vůči pc třeba 10 000 kč, o mnoho více se utratí za hry." - timhle chces rict, ze hrani na PC je ve vysledku cenove vyhodnejsi??
2 Ravenhorn
0 0
reagovat
sidda: Proboha, já myslej, že chtěj týrat jenom nás pražáky? Necitové... :D
481175
sidda: Proboha, já myslej, že chtěj týrat jenom nás pražáky? Necitové... *:D*
0 0
reagovat
sidda: Užijte si to. Je to dost dobře poslední věc, kterou uvidíš, než ti mozek vypoví službu.:D
481174
sidda: Užijte si to. Je to dost dobře poslední věc, kterou uvidíš, než ti mozek vypoví službu.*:D*
0 0
reagovat

Fluke

A proto preferuji vlastní sestavování a jsou u mě jen spokojení. Vím co mám za kterou cenu kupovat a hlavně nemám předsudky k boji nVidia vs Ati a Intel vs AMD.
Crysis je DX9 nativně a DX10 je tam dodělaný (všude se to tak píše).
x1900GT je dnes již low výkon mezi 1950GT a 1950 pro. Kdyby se prodávala jako nová tak by byla cenou max 2500 kč. 1950 pro je dnes totiž vyšší lowend.
Já mám teď 3850 a to je tak mainstream a to ještě v nižší části. Taková 3870 nebo 8800GT jsou vyšší mainstream.
Ono zaleží hodně si vypočítat co mě všechno bude stát.
Třeba konzolové nové hry stojí cca o 500 kč více jak počítačové hry. A to nemluvím o tom, že pc her starších co stojí třeba 200-300 kč je dost za to hry pro konzole levné stojí od 499 kč (pro PS2) a pro Xbox 360a PS3 ještě více. Ono se ušetří za dva roky vůči pc třeba 10 000 kč, o mnoho více se utratí za hry.
481173
A proto preferuji vlastní sestavování a jsou u mě jen spokojení. Vím co mám za kterou cenu kupovat a hlavně nemám předsudky k boji nVidia vs Ati a Intel vs AMD. Crysis je DX9 nativně a DX10 je tam dodělaný (všude se to tak píše). x1900GT je dnes již low výkon mezi 1950GT a 1950 pro. Kdyby se prodávala jako nová tak by byla cenou max 2500 kč. 1950 pro je dnes totiž vyšší lowend. Já mám teď 3850 a to je tak mainstream a to ještě v nižší části. Taková 3870 nebo 8800GT jsou vyšší mainstream. Ono zaleží hodně si vypočítat co mě všechno bude stát. Třeba konzolové nové hry stojí cca o 500 kč více jak počítačové hry. A to nemluvím o tom, že pc her starších co stojí třeba 200-300 kč je dost za to hry pro konzole levné stojí od 499 kč (pro PS2) a pro Xbox 360a PS3 ještě více. Ono se ušetří za dva roky vůči pc třeba 10 000 kč, o mnoho více se utratí za hry.
Fluke
0 0
reagovat
Tak i Zlín se dočkal... slavnostní premiéra Svatby na bitevním poli za účasti herecké a tvůrčí delegace. Jupííí
481172
Tak i Zlín se dočkal... slavnostní premiéra Svatby na bitevním poli za účasti herecké a tvůrčí delegace. Jupííí
0 0
reagovat

Ravenhorn

Já to docela pochopil, ale problém je, že ty jsi nepochopil pár věcí. Těch 5% na které narážím (okey, dnes už to může být víc) jsou kompletní DX10 systémy. I když plně podporuje DX9 systémy (drtivá většina), tak ta hra je koncipovaná na ně, to je rozdíl oproti multiplatformové CoD4 a důvod menší prodejnosti.
Že je grafika i na high detaily bez AA a AF dost dobrá nepopírám, kdo v tomhle fabuluje jsou recenzenti a marketing, už sem to říkal.

Další, a to tak hlavní věc, že odřádkovávám je, že x1900GT a rozlišení 1680x1050 není průměr!! stále je to, sice starej, nadprůměrněji orientovanej hardware.

"A když má někdo třeba 6600GT nebo x800 apod. Tak holt je to na něm. Buď si upgraduje nebo si nezahraje."
A tahle věta je problém, proč lidi přecházejí radši k noťasům a konzolím, upgrady lidi, čím dál více nesnáší a ještě víc nesnáší, že sestavit kvalitní počítač už je skoro věda a kdokoli s nima může ostrouhat.
481171
Já to docela pochopil, ale problém je, že ty jsi nepochopil pár věcí. Těch 5% na které narážím (okey, dnes už to může být víc) jsou kompletní DX10 systémy. I když plně podporuje DX9 systémy (drtivá většina), tak ta hra je koncipovaná na ně, to je rozdíl oproti multiplatformové CoD4 a důvod menší prodejnosti. Že je grafika i na high detaily bez AA a AF dost dobrá nepopírám, kdo v tomhle fabuluje jsou recenzenti a marketing, už sem to říkal. Další, a to tak hlavní věc, že odřádkovávám je, že x1900GT a rozlišení 1680x1050 není průměr!! stále je to, sice starej, nadprůměrněji orientovanej hardware. "A když má někdo třeba 6600GT nebo x800 apod. Tak holt je to na něm. Buď si upgraduje nebo si nezahraje." A tahle věta je problém, proč lidi přecházejí radši k noťasům a konzolím, upgrady lidi, čím dál více nesnáší a ještě víc nesnáší, že sestavit kvalitní počítač už je skoro věda a kdokoli s nima může ostrouhat.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Jardus: Díky, to opravdu bodlo ;)
481170
Jardus: Díky, to opravdu bodlo ;)
0 0
reagovat
Drak: jde spíš o to, že ti takhle nikdo dvakrát nerozumí. Meleš pátý přes devátý a mě to přestalo bavit číst u druhýho řádku. A když jsem to teda dočet, stejně jsem se nic moc nedozvěděl. Ale možná jsem to v tom slohovym mišmaši jenom přehlídnul. To se stává. Jen přemýšlím nad tím, jak by místní diskuze vypadaly, kdyby jsme si všichni řekli, že po sobě příspěvky číst nebudeme. :-
481169
Drak: jde spíš o to, že ti takhle nikdo dvakrát nerozumí. Meleš pátý přes devátý a mě to přestalo bavit číst u druhýho řádku. A když jsem to teda dočet, stejně jsem se nic moc nedozvěděl. Ale možná jsem to v tom slohovym mišmaši jenom přehlídnul. To se stává. Jen přemýšlím nad tím, jak by místní diskuze vypadaly, kdyby jsme si všichni řekli, že po sobě příspěvky číst nebudeme. *:-*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Pojd na icq mas ho ve vzkazniku.
481168
Pojd na icq mas ho ve vzkazniku.
Ravenhorn
0 0
reagovat

t_gon

Myslíš, že mám čas si přečítat pro sebe? To dělám málokdy v diskuzi. Po stránce slohové je to třeba zvláštní, ale po technické si stojím za svým.
481167
Myslíš, že mám čas si přečítat pro sebe? To dělám málokdy v diskuzi. Po stránce slohové je to třeba zvláštní, ale po technické si stojím za svým.
t_gon
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se