Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105501 - 105520 Napsat příspěvek

Natascha

NJ to se stává. Ale lepší je na to přijít dříve než to koupí, než pak litovat. Jo jinak Acer by šel jen ty luxusní Ferarri verze, ale to je uplně jiná cenová kategorie. Ještě varuji, že bych radši ani nebral Microstar notebooky a vůbec už ne neznačkové jako Packard Bell apod.
481221
NJ to se stává. Ale lepší je na to přijít dříve než to koupí, než pak litovat. Jo jinak Acer by šel jen ty luxusní Ferarri verze, ale to je uplně jiná cenová kategorie. Ještě varuji, že bych radši ani nebral Microstar notebooky a vůbec už ne neznačkové jako Packard Bell apod.
Natascha
0 0
reagovat

2 Natasha

Je to pro jeji dobro, ver mi. Ten Acer je jako ruska ruleta - kuprikladu me se notak rozbijel vzdy kdyz zacinalo zkouskovy. Jedny znamy shorel disk pred odevzdanim bakalarky. Radsi at krapet priplati nebo at pak nebreci jakej to je smejd..
481220
Je to pro jeji dobro, ver mi. Ten Acer je jako ruska ruleta - kuprikladu me se notak rozbijel vzdy kdyz zacinalo zkouskovy. Jedny znamy shorel disk pred odevzdanim bakalarky. Radsi at krapet priplati nebo at pak nebreci jakej to je smejd..
2 Natasha
0 0
reagovat
Já bych byl naopak šťastný, že jsem o fous nekoupil nějaký shit. :)
481219
Já bych byl naopak šťastný, že jsem o fous nekoupil nějaký shit. :)
0 0
reagovat
A taky Toshibu. Ten Acer nebrat, snad jen kdyby byl zadarmo nebo za malý poplatek.
481218
A taky Toshibu. Ten Acer nebrat, snad jen kdyby byl zadarmo nebo za malý poplatek.
0 0
reagovat
Já bych doporučil z levných Asus, dále pak Leonovo, HP, Dell, Fujitsu Siemens.
481217
Já bych doporučil z levných Asus, dále pak Leonovo, HP, Dell, Fujitsu Siemens.
0 0
reagovat
Hm, tak já teda kamarádce asi fakt doporučím ten asus. To bude strašně happy, už ho měla vybraný a na poslední chvíli se na ni sesypaly negativní názory - chudák, je z toho úplně nešťastná....
481216
Hm, tak já teda kamarádce asi fakt doporučím ten asus. To bude strašně happy, už ho měla vybraný a na poslední chvíli se na ni sesypaly negativní názory - chudák, je z toho úplně nešťastná....
0 0
reagovat

Natascha

Nejlepsi servis maji Delly. Ja mam druhy Asus a ani s jednim nebyly problemy. segra ma druhy HP a taky bez problemu. Co se tyce Aceru v mem okoli, tak vsichni bud reklamuji jak o zivot nebo odstoupili od smlouvy, nekde sem dokonce slysel, ze acery maji pres 70% reklamaci.
481215
Nejlepsi servis maji Delly. Ja mam druhy Asus a ani s jednim nebyly problemy. segra ma druhy HP a taky bez problemu. Co se tyce Aceru v mem okoli, tak vsichni bud reklamuji jak o zivot nebo odstoupili od smlouvy, nekde sem dokonce slysel, ze acery maji pres 70% reklamaci.
Natascha
0 0
reagovat
Ten Asus ma kolem me docela solidni reputaci (ja sam ho mam, ale par vyhrad bych si nasel. Sazka na jistotu je urcite IBM, ale to bude mimo zvolenou cenovou relaci - obcas se to resi koupi repasu s 2 rocni zarukou. Co jsem videl, tak docela lidi nakupujou HP, ale tam dost platis za znacku..
481214
Ten Asus ma kolem me docela solidni reputaci (ja sam ho mam, ale par vyhrad bych si nasel. Sazka na jistotu je urcite IBM, ale to bude mimo zvolenou cenovou relaci - obcas se to resi koupi repasu s 2 rocni zarukou. Co jsem videl, tak docela lidi nakupujou HP, ale tam dost platis za znacku..
0 0
reagovat
Tak to já jsem evidentně šťastlivec, reklamovat jsem ho doteď nemusela, všechno běží jak má. No a nějaké doporučení?
481213
Tak to já jsem evidentně šťastlivec, reklamovat jsem ho doteď nemusela, všechno běží jak má. No a nějaké doporučení?
0 0
reagovat
Já mám Acer 2,5 roku. Po roce odešla základní deska (kterou ale fofrem asi za tři dny vyměnili - vyzvedli si ho doma, odvezli někam do Brna a zase pěkně přivezli až před barák) a před půl rokem cdromka (kterou teda stejně vůbec nepoužívám). Jinak jsem spokojenej, ale to budu spis vyjimka. Co ja vim, tak v mym okoli to bylo s Acerama hodne spatny.
481212
Já mám Acer 2,5 roku. Po roce odešla základní deska (kterou ale fofrem asi za tři dny vyměnili - vyzvedli si ho doma, odvezli někam do Brna a zase pěkně přivezli až před barák) a před půl rokem cdromka (kterou teda stejně vůbec nepoužívám). Jinak jsem spokojenej, ale to budu spis vyjimka. Co ja vim, tak v mym okoli to bylo s Acerama hodne spatny.
0 0
reagovat

2 Natasha

Naprosta nespolehlivost hardware. Sam sem ho bohuzel mel a zahodil jsem ho po 2 letech - byl 4 krat na reklamaci.. Navic mam dost znamych co Acer meli a az na jednoho je vsichni alespon jednou vezli do servisu..
481211
Naprosta nespolehlivost hardware. Sam sem ho bohuzel mel a zahodil jsem ho po 2 letech - byl 4 krat na reklamaci.. Navic mam dost znamych co Acer meli a az na jednoho je vsichni alespon jednou vezli do servisu..
2 Natasha
0 0
reagovat
A důvod je???
481210
A důvod je???
0 0
reagovat

2 Natasha

Asi budu znit jako rozzlobenej uzivatel, ale Acer fakt nebrat!!
481209
Asi budu znit jako rozzlobenej uzivatel, ale Acer fakt nebrat!!
2 Natasha
0 0
reagovat
Tak pánové, pořád vám nadávám a teď mám sama technický dotaz:-) Moje kamarádka si chce kupovat noťas (konkrétně asi tento) a různí lidé jí říkají, že acer nebrat, důvody už ale neuvádí. Prý jí každý doporučuje asus. Tak by mě zajímalo, co si o acerech myslíte vy, případně co byste v dané cenové relaci doporučili. Já mám acer už tři roky a kromě toho, že větrák připomíná vzlétající helikoptéru jsem docela spokojená.
481207
Tak pánové, pořád vám nadávám a teď mám sama technický dotaz:-) Moje kamarádka si chce kupovat noťas (konkrétně asi [link="http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/354419/aspire/acer-aspire-5310-301g08mi/"]tento[/link]) a různí lidé jí říkají, že acer nebrat, důvody už ale neuvádí. Prý jí každý doporučuje asus. Tak by mě zajímalo, co si o acerech myslíte vy, případně co byste v dané cenové relaci doporučili. Já mám acer už tři roky a kromě toho, že větrák připomíná vzlétající helikoptéru jsem docela spokojená.
0 0
reagovat

Xatrix

Xatrix
Jak říkám, záleží kolik těch her kdo koupí ročně a za jaké peníze. A pak jsou taky žánry a typy her co jsou jen na pc nebo na konzolích. A já hraju hlavně hry, co půlka z nich není vůbec na konzolích. Je Crysis na konzoli? Je Battlefield 2142 na konzoli? Je diablo2 na konzoli? Jedinej Oblibion je, ale zase si tam nemůžu dát ty fan přídavky.l
xMort ?
v tom nevidím problém. Počty prodaných her.
481208
Xatrix Jak říkám, záleží kolik těch her kdo koupí ročně a za jaké peníze. A pak jsou taky žánry a typy her co jsou jen na pc nebo na konzolích. A já hraju hlavně hry, co půlka z nich není vůbec na konzolích. Je Crysis na konzoli? Je Battlefield 2142 na konzoli? Je diablo2 na konzoli? Jedinej Oblibion je, ale zase si tam nemůžu dát ty fan přídavky.l xMort ? v tom nevidím problém. Počty prodaných her.
Xatrix
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

Ja se ale bavim o cenach za hrani (tj, hw + hry). To ze PC hry jsou levnejsi nepopiram.
481206
Ja se ale bavim o cenach za hrani (tj, hw + hry). To ze PC hry jsou levnejsi nepopiram.
2 Ravenhorn
0 0
reagovat
The SimExchange web site reports that November sales of two highly anticipated PC shooters, the Crytek-EA title Crysis and the Epic Games-Midway game Unreal Tournament 3, came in with numbers of 86,633 copies for Crysis (released on Nov. 13) and 33,995 copies for UT3 (released on Nov. 19), according to numbers provided by the NPD Group. It should be noted that the NPD numbers don't include sales numbers from downloadable copies; EA released Crysis via their own paid download service while the full version of UT3 can be downloaded via IGN's Direct2Drive service.

Assassin's creedu se na konzole prodalo během pár dní přes milion kusů. Crysis moc lidí doma nerozjede. Na herních webech ty Ravenhornovi sestavy vypadají možná jako mainstream, ale co tam koukám na lidi okolo (plus různé ankety na diskuzácích), lidi mají doma úplně jiný hw.
Stačí se podívat na srovnání prodejů.

Top Console and PC Games of November:

1. Call of Duty 4: Modern Warfare (X360, Infinity Ward, Activision) 1.57 million
2. Super Mario Galaxy (Wii, Nintendo) 1.12 million
3. Assassin's Creed (X360, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 980,000
4. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (PS2, Budcat, Activision) 967,000
5. Wii Play with remote (Wii, Nintendo) 564,000
6. Mass Effect (X360, BioWare, Microsoft) 473,000
7. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, Infinity Ward, Activision) 444,000
8. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (Wii, Vicarious Visions, Activision) 426,000
9. Halo 3 (X360, Bungie, Microsoft) 387,000
10. Assassin's Creed (PS3, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 377,000
481205
The SimExchange web site reports that November sales of two highly anticipated PC shooters, the Crytek-EA title Crysis and the Epic Games-Midway game Unreal Tournament 3, came in with numbers of 86,633 copies for Crysis (released on Nov. 13) and 33,995 copies for UT3 (released on Nov. 19), according to numbers provided by the NPD Group. It should be noted that the NPD numbers don't include sales numbers from downloadable copies; EA released Crysis via their own paid download service while the full version of UT3 can be downloaded via IGN's Direct2Drive service. Assassin's creedu se na konzole prodalo během pár dní přes milion kusů. Crysis moc lidí doma nerozjede. Na herních webech ty Ravenhornovi sestavy vypadají možná jako mainstream, ale co tam koukám na lidi okolo (plus různé ankety na diskuzácích), lidi mají doma úplně jiný hw. Stačí se podívat na srovnání prodejů. Top Console and PC Games of November: 1. Call of Duty 4: Modern Warfare (X360, Infinity Ward, Activision) 1.57 million 2. Super Mario Galaxy (Wii, Nintendo) 1.12 million 3. Assassin's Creed (X360, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 980,000 4. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (PS2, Budcat, Activision) 967,000 5. Wii Play with remote (Wii, Nintendo) 564,000 6. Mass Effect (X360, BioWare, Microsoft) 473,000 7. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, Infinity Ward, Activision) 444,000 8. Guitar Hero III: Legends Of Rock Bundle (Wii, Vicarious Visions, Activision) 426,000 9. Halo 3 (X360, Bungie, Microsoft) 387,000 10. Assassin's Creed (PS3, Ubisoft Montreal, Ubisoft) 377,000
0 0
reagovat

Xatrix

No když jsem prodávál hry i konzole, tak vím kolik co stojí.
V klasickém obchodě
PC hry áčkové novinky 999 kč (EA hry více 1200-1500 kč)
PS2 hry áčkové novinky 1500-2200 kč
PS3 to samé spíš často to začínalo blíže k 2k
pak jsou zlevněné
PC hry 200-600 kč
PS2 500-1000kč

Na internetovém obchodě jsou ceny nižší, ale u obou jak pc hry tak konzolové.
481204
No když jsem prodávál hry i konzole, tak vím kolik co stojí. V klasickém obchodě PC hry áčkové novinky 999 kč (EA hry více 1200-1500 kč) PS2 hry áčkové novinky 1500-2200 kč PS3 to samé spíš často to začínalo blíže k 2k pak jsou zlevněné PC hry 200-600 kč PS2 500-1000kč Na internetovém obchodě jsou ceny nižší, ale u obou jak pc hry tak konzolové.
Xatrix
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

Tak fakt teda nechapu, jak muzes tvrdit, ze konzole jsou drazsi spas..
Add mys: Nikdy sem nerikal, ze mysi se neco vyrovna..
481203
Tak fakt teda nechapu, jak muzes tvrdit, ze konzole jsou drazsi spas.. Add mys: Nikdy sem nerikal, ze mysi se neco vyrovna..
2 Ravenhorn
0 0
reagovat

Xatrix

No moc ne. Pár kusů ročně. Třeba před měsícem jsem si koupil Oblivion sběratelskou edici (jen 399 kč), Teď kupuji Battlefield 2142 i když jednoho mám, ale cd prasklo. Ještě planuji koupit Crysis hlavně kvůli multiplayeru. A nedávno jsem taky kupoval Diablo2 zlatou edici, jelikož se stalo to samé jako s bf2142 dvd, prasklo.
No jinak zastávám názor, že myši se nevyrovná žadný ovladač.
481202
No moc ne. Pár kusů ročně. Třeba před měsícem jsem si koupil Oblivion sběratelskou edici (jen 399 kč), Teď kupuji Battlefield 2142 i když jednoho mám, ale cd prasklo. Ještě planuji koupit Crysis hlavně kvůli multiplayeru. A nedávno jsem taky kupoval Diablo2 zlatou edici, jelikož se stalo to samé jako s bf2142 dvd, prasklo. No jinak zastávám názor, že myši se nevyrovná žadný ovladač.
Xatrix
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se