Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102861 - 102880 Napsat příspěvek

andrew

Ok, uznávám, že to šlo napsat takhle jednoduše, klidně si budu sypat popel na hlavu, ale řekl jsi to přesně.
496515
Ok, uznávám, že to šlo napsat takhle jednoduše, klidně si budu sypat popel na hlavu, ale řekl jsi to přesně.
andrew
0 0
reagovat
Fluke: to není mimo mísu, pokud jde o přijetí. Eiffelova věž byla v době svého zrodu nenáviděna, Tančící dům zejména kvůli svému umístění taktéž.
496514
Fluke: to není mimo mísu, pokud jde o přijetí. Eiffelova věž byla v době svého zrodu nenáviděna, Tančící dům zejména kvůli svému umístění taktéž.
0 0
reagovat

luc44

Ježiši, ale já jsem neřekl, že se tam nemá nic postavit, nepodkládejte mi něco co neříkám, prostě tam nemusí bejt tenhle barevnej hnus.
496513
Ježiši, ale já jsem neřekl, že se tam nemá nic postavit, nepodkládejte mi něco co neříkám, prostě tam nemusí bejt tenhle barevnej hnus.
luc44
0 0
reagovat
Fluke: No je to o vkusu. Já vkládám důvěru v světově uznávanýho designera pracujícího pro anglickou firmu, který má na kontě tuny krásných návrhů. Tak ty říkáš, že tenhle se mu nepovedl a ve svým rodným městě bys to nechtěl. Asi tak?
496511
Fluke: No je to o vkusu. Já vkládám důvěru v světově uznávanýho designera pracujícího pro anglickou firmu, který má na kontě tuny krásných návrhů. Tak ty říkáš, že tenhle se mu nepovedl a ve svým rodným městě bys to nechtěl. Asi tak?
0 0
reagovat

disk

Srovnávat Tančící dům s Eiffelovkou?:)
496509
Srovnávat Tančící dům s Eiffelovkou?:)
disk
0 0
reagovat
KarelR: :D Kéž by bylo alespoň něco, co by šlo alespoň odsunout na periférii... :- :)
496508
KarelR: *:D* Kéž by bylo alespoň něco, co by šlo alespoň odsunout na periférii... *:-* :)
0 0
reagovat
Moji milovanou Okurku zakryjou nejakou Vyvrtkou... wow. ;)
496507
Moji milovanou Okurku zakryjou nejakou Vyvrtkou... wow. ;)
0 0
reagovat

Fluke

Ale Letná přeci není historický centrum, to nikdo neboří a argumentovat tím, že se pokazí pohled z historického centra... sakra dyť by se nikdy nic novýho nepostavilo a zůstali bysme v oppidech :D
496505
Ale Letná přeci není historický centrum, to nikdo neboří a argumentovat tím, že se pokazí pohled z historického centra... sakra dyť by se nikdy nic novýho nepostavilo a zůstali bysme v oppidech *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Silence

Na konci příspěvku jsem čekal něco ve stylu... třeba jako u nás v Plzni :D
496504
Na konci příspěvku jsem čekal něco ve stylu... třeba jako u nás v Plzni *:D*
Silence
0 0
reagovat

andrew

Stačí si vzpomenout na Eiffelovu věž nebo Tančící dům. Jednou změna prostě musí přijít, nic nemůže trvat věčně.
496503
Stačí si vzpomenout na Eiffelovu věž nebo Tančící dům. Jednou změna prostě musí přijít, nic nemůže trvat věčně.
andrew
0 0
reagovat

andrew

Ježiši, ty si zase pleteš něco co jsem neříkal, já jsem proti úplně novejm designově úletovejm stavbám ne proti moderním budovám, který citově splívají s dosavadní architekturou nebo ji obohacují, ten zelenej sliz, ale za to nepovažuju.
496502
Ježiši, ty si zase pleteš něco co jsem neříkal, já jsem proti úplně novejm designově úletovejm stavbám ne proti moderním budovám, který citově splívají s dosavadní architekturou nebo ji obohacují, ten zelenej sliz, ale za to nepovažuju.
andrew
0 0
reagovat

Charlotte

No prosím a pak, že to nejde. Proč to nejde u nás? Češi si prostě rádi hrají na vlastence lpějící na tradičních hodnotách. Vůbec nejsou progresivní. Zapomínají, že doba národního obrození dávno minula.
496501
No prosím a pak, že to nejde. Proč to nejde u nás? Češi si prostě rádi hrají na vlastence lpějící na tradičních hodnotách. Vůbec nejsou progresivní. Zapomínají, že doba národního obrození dávno minula.
Charlotte
0 0
reagovat
Kuk: link
link
496500
Kuk: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/London_skyline_2012_panorama.jpg http://roadsofstone.files.wordpress.com/2007/11/london-panorama-from-south-bank-november-2007-by-roadsofstone.jpg
0 0
reagovat

Silence

Taky jsme se shodli na tom co jsi teď napsal, já osobně za jedno z nejlepších považuju budovu Škoda foto na Vodičkově.
496497
Taky jsme se shodli na tom co jsi teď napsal, já osobně za jedno z nejlepších považuju budovu Škoda foto na Vodičkově.
Silence
0 0
reagovat

Fluke

No jak rikam, postavi pro tebe treba jine zverstvo :D Kazdopadne pokud by se opicili po Londyne, nezlobil bych se, ti rozhodne nestrci doprostred centra megadesignstavbu... ;) Tam nenajdes ani hnusnou kosku MC, ale pekne ji zakomponovanou do staveb, ktere tam patri... A letna neni centrum, ale prazdna plan :D
496493
No jak rikam, postavi pro tebe treba jine zverstvo *:D* Kazdopadne pokud by se opicili po Londyne, nezlobil bych se, ti rozhodne nestrci doprostred centra megadesignstavbu... *;)* Tam nenajdes ani hnusnou kosku MC, ale pekne ji zakomponovanou do staveb, ktere tam patri... A letna neni centrum, ale prazdna plan *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Fluke: Neříkám, že baroko je hnusný ale nebudu celý staletí stavět jeden styl, lidi jsou snad ve vývoji... tenkrát se určitě taky našli lidi co říkali, že je to hnus a kdesi cosi..
496492
Fluke: Neříkám, že baroko je hnusný ale nebudu celý staletí stavět jeden styl, lidi jsou snad ve vývoji... tenkrát se určitě taky našli lidi co říkali, že je to hnus a kdesi cosi..
0 0
reagovat

andrew

Imho by to dopadlo 50 na 50, jako všechno v tomhle státě;)
496491
Imho by to dopadlo 50 na 50, jako všechno v tomhle státě*;)*
andrew
0 0
reagovat
Fluke: Do tohohle jsem už jednou spadli, nebudem to opakovat, že ne? :)
Btw.: Nejzajímavější a nejhodnotnější stavby jsou ty, které nějak rozšiřují a obohacují místo, ve kterém vzniknou. Které navazují a doplňují současnou zástavbu a nikde není řečeno, že ta současná zástavba nemůže být o několik set let starší. Spojit všechno tohle tak, aby místo poté tvořilo kompaktní celek je těžké a ojedinělé a je to umění. Ale stojí za to to zkoušet. Pokud odsuneš všechny zajímavé stavby na periférie, kde nebudou "rušit", ztratí velkou část one potenciální zajímavosti...
496496
Fluke: Do tohohle jsem už jednou spadli, nebudem to opakovat, že ne? :) Btw.: Nejzajímavější a nejhodnotnější stavby jsou ty, které nějak rozšiřují a obohacují místo, ve kterém vzniknou. Které navazují a doplňují současnou zástavbu a nikde není řečeno, že ta současná zástavba nemůže být o několik set let starší. Spojit všechno tohle tak, aby místo poté tvořilo kompaktní celek je těžké a ojedinělé a je to umění. Ale stojí za to to zkoušet. Pokud odsuneš všechny zajímavé stavby na periférie, kde nebudou "rušit", ztratí velkou část one potenciální zajímavosti...
0 0
reagovat
Ono taky stavět knihovnu míle od lidí je dost blbost.. kvuli knížce, už v dnešní době nikdo nepojede moc daleko.
496495
Ono taky stavět knihovnu míle od lidí je dost blbost.. kvuli knížce, už v dnešní době nikdo nepojede moc daleko.
0 0
reagovat
Asi budu muset, ale nijak mě to tam neláká:) btw. mimo starý město a upjatý památkáře je místa dost, tak nevím proč chcete všechno cpát tam, když jinde místo je.
Ale třeba je to jedno, možná si díky tomu budu moct postavit baráček na Staromáku.8)
496489
Asi budu muset, ale nijak mě to tam neláká*:)* btw. mimo starý město a upjatý památkáře je místa dost, tak nevím proč chcete všechno cpát tam, když jinde místo je. Ale třeba je to jedno, možná si díky tomu budu moct postavit baráček na Staromáku.*8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se