Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102901 - 102920 Napsat příspěvek
No tak to je snad jasný, ne?:D
489765
No tak to je snad jasný, ne?*:D*
0 0
reagovat
a s jakou roli si se v bobuli nejvic stotoznil ;)
489763
a s jakou roli si se v bobuli nejvic stotoznil ;)
0 0
reagovat
Jako Bobule se nemusej líbit všem, ale pokud se naladíš na atmosféru a sednou ti vtipy, tak s nima problém mít nebudeš. Učitel je ale určitě lepší . To zase jo.;)
489762
Jako Bobule se nemusej líbit všem, ale pokud se naladíš na atmosféru a sednou ti vtipy, tak s nima problém mít nebudeš. Učitel je ale určitě lepší . To zase jo.*;)*
0 0
reagovat

Psema

To je jediny cesky film na kterej se tesim. Mozna jeste Bobule, ale tam jsem trosku na vazkach a od tebe je mi jasny, co bys mi rekl
489759
To je jediny cesky film na kterej se tesim. Mozna jeste Bobule, ale tam jsem trosku na vazkach a od tebe je mi jasny, co bys mi rekl
Psema
0 0
reagovat

cabal

Ještě ne, ale co jsem slyšel od Karla a od Civala, tak Sláma ruluje. ;)
489758
Ještě ne, ale co jsem slyšel od Karla a od Civala, tak Sláma ruluje. ;)
cabal
0 0
reagovat
to je nahoda, na zbran sem dneska koukal nekdy behem odpoledne, akorat to bylo poprve, co sem ji videl bez dabingu (a popravde mi trochu chybel). a hlavne sem si uvedomil, ze sem jednicku sna nikdy nedokoukal, tu bitku v desti sem si vubec nepamatoval
489756
to je nahoda, na zbran sem dneska koukal nekdy behem odpoledne, akorat to bylo poprve, co sem ji videl bez dabingu (a popravde mi trochu chybel). a hlavne sem si uvedomil, ze sem jednicku sna nikdy nedokoukal, tu bitku v desti sem si vubec nepamatoval
0 0
reagovat

Psema

To me uz nesokuje. Politika nasich televizi je mi nejasna uz dlouhou dobu. Priklady jako Ed Wood, Tenkrat v Americe atd. Nevidel jsi uz Venkovskyho ucitele?
489754
To me uz nesokuje. Politika nasich televizi je mi nejasna uz dlouhou dobu. Priklady jako Ed Wood, Tenkrat v Americe atd. Nevidel jsi uz Venkovskyho ucitele?
Psema
0 0
reagovat
koukám jedním okem, ale nejsem schopnej odpovědět. Ani jednu Zbraň jsem ještě nedokoukal do konce (vím, je to velkej hřích). Mě spíš zaráží, rpoč ji dávaj v 1 v noci.:-
489753
koukám jedním okem, ale nejsem schopnej odpovědět. Ani jednu Zbraň jsem ještě nedokoukal do konce (vím, je to velkej hřích). Mě spíš zaráží, rpoč ji dávaj v 1 v noci.*:-*
0 0
reagovat
Diva se nekdo na Smrtonosnou zbran? Neni dabing Gibsona novy?
489752
Diva se nekdo na Smrtonosnou zbran? Neni dabing Gibsona novy?
0 0
reagovat
imf: radši to promaž. Takhle špinit diskuzi, hanba nám.:D
Cival: imho to s tím hypem taky trochu přeháníš. Kdybych do každýho příspěvku přimíchával hlášku, že jsou Bobule bezva, tak prosim, ale to že považuju recenzi v Premiere za scestnou snad nejde považovat za hype, ne? :D
Ti Lvi na nás maj zjevně škodlivý účinky.
489719
imf: radši to promaž. Takhle špinit diskuzi, hanba nám.*:D* Cival: imho to s tím hypem taky trochu přeháníš. Kdybych do každýho příspěvku přimíchával hlášku, že jsou Bobule bezva, tak prosim, ale to že považuju recenzi v Premiere za scestnou snad nejde považovat za hype, ne? *:D* Ti Lvi na nás maj zjevně škodlivý účinky.
0 0
reagovat
Psema: ty si fakt blazen. zadnej flame, jen at nehypeujete jak blazni :))
489718
Psema: ty si fakt blazen. zadnej flame, jen at nehypeujete jak blazni *:))*
0 0
reagovat
Jedinej kdo tu vyplodil deset zbytecnych prispevku na virtualni tema jste byli vy. Takze uz dost. Diky za predstaveni. Zpatky ke Lvum. 8)
489717
Jedinej kdo tu vyplodil deset zbytecnych prispevku na virtualni tema jste byli vy. Takze uz dost. Diky za predstaveni. Zpatky ke Lvum. *8)*
0 0
reagovat
So was I. Ale dobře, necháme toho. Tenhle pokus o flame Civalovi prostě nevyšel.
:D
489716
So was I. Ale dobře, necháme toho. Tenhle pokus o flame Civalovi prostě nevyšel. *:D*
0 0
reagovat
co resite? jestli nekam patri prspevek nebo ne? to je trosku wtf ne?
489715
co resite? jestli nekam patri prspevek nebo ne? to je trosku wtf ne?
0 0
reagovat
To bylo někdy dopoledne a mezi tím jsem byl prolítat půlku Prahy. Přísahám, že když jsem si to přečetl, neměl jsem ani tušení, na co Cival reaguje ;)
489714
To bylo někdy dopoledne a mezi tím jsem byl prolítat půlku Prahy. Přísahám, že když jsem si to přečetl, neměl jsem ani tušení, na co Cival reaguje ;)
0 0
reagovat
Nedela to v podstate NIKDO. Vazne potrebujete mermomoci do ruky klacek? Ted jste vazne k smichu, sorry.
489713
Nedela to v podstate NIKDO. Vazne potrebujete mermomoci do ruky klacek? Ted jste vazne k smichu, sorry.
0 0
reagovat
On reagoval na vas prispevek v tyhle diskuzi, nechapu, proc se za tim snazite videt neco vic. Naprosto zbytecne odvadeni od tematu. ;)
489712
On reagoval na vas prispevek v tyhle diskuzi, nechapu, proc se za tim snazite videt neco vic. Naprosto zbytecne odvadeni od tematu. ;)
0 0
reagovat
ok, řeknu to takhle. Stačilo napsat do předmětu třeba čas příspěvku, na kterej reaguju. To někteří dělají a funguje to.;)
489711
ok, řeknu to takhle. Stačilo napsat do předmětu třeba čas příspěvku, na kterej reaguju. To někteří dělají a funguje to.*;)*
0 0
reagovat
imf: Civala asi mrzí, že jsme hned nepřišli prudit pod recenzi. Ale já nevidím důvod, navíc tak s první polovinou tý recenze souhlasím :)

A jak říká, do premiéry nemá cenu něco řešit. My holt budeme hypeovat a on kontrovat vlažným přijetím u kritiky. So be it ;)
489710
imf: Civala asi mrzí, že jsme hned nepřišli prudit pod recenzi. Ale já nevidím důvod, navíc tak s první polovinou tý recenze souhlasím :) A jak říká, do premiéry nemá cenu něco řešit. My holt budeme hypeovat a on kontrovat vlažným přijetím u kritiky. So be it ;)
0 0
reagovat
No ja sem nechodim kazdou minutu... proste prijdu a navazu na posledni prispevky. Tak to v diskuzich chodi. :))
489709
No ja sem nechodim kazdou minutu... proste prijdu a navazu na posledni prispevky. Tak to v diskuzich chodi. *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se