Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102841 - 102860 Napsat příspěvek

Pumiix

Já vlastně ani nevím čemu se divíme, když o víkend bylo tak jak bylo a hlavně je teprv 5.3...:+:D
490177
Já vlastně ani nevím čemu se divíme, když o víkend bylo tak jak bylo a hlavně je teprv 5.3...*:+**:D*
Pumiix
0 0
reagovat
Jn i v Ostrave je pekne slunecno a pekna zima k tomu - divna to kombinace :D
490176
Jn i v Ostrave je pekne slunecno a pekna zima k tomu - divna to kombinace *:D*
0 0
reagovat

liuk

To není možný, tak rád mě nikdo nemá, to bych musel začít šetřirt už teď :)

Ale třeba chtěj jenom naznačit, že letos budou dávat spoustu ptákovin :D
490175
To není možný, tak rád mě nikdo nemá, to bych musel začít šetřirt už teď :) Ale třeba chtěj jenom naznačit, že letos budou dávat spoustu ptákovin *:D*
liuk
0 0
reagovat

ragnar

taky hlavní město...byl jsem na Malý straně a kosa největší...Hmm, možná právěnc proto že jsme nebyl dost dobře připravenej:D
490174
taky hlavní město...byl jsem na Malý straně a kosa největší...Hmm, možná právěnc proto že jsme nebyl dost dobře připravenej*:D*
ragnar
0 0
reagovat
hlavni mesto samozrejme, ale venku jsem jeste nebyl, takze je o mozne, ze je tam kosa, nismene, kdyz se dobre pripravim, tak to jiste bude stat za to a zima nebude :)
490173
hlavni mesto samozrejme, ale venku jsem jeste nebyl, takze je o mozne, ze je tam kosa, nismene, kdyz se dobre pripravim, tak to jiste bude stat za to a zima nebude :)
0 0
reagovat

ragnar

No můžu Ti říct že už jsme venku byl a žádná sláva...sluníčko sice svítí ale zima tam je pěkná!! Od kud jsi? NA tom taky záleží...:+8):D
490172
No můžu Ti říct že už jsme venku byl a žádná sláva...sluníčko sice svítí ale zima tam je pěkná!! Od kud jsi? NA tom taky záleží...*:+**8)**:D*
ragnar
0 0
reagovat
link
Znělka Febiofestu 2008, jestli jste ještě neviděli. Už by to chtělo program, ta znělka by snad mohla být předzvěst toho, že jeden ze sálů by mohl být zaměřen na Hitche.
490171
http://www.febiofest.cz/inc/get_zip.php?name=102_Zn%EClka_festivalu&fname=cz_other102.zip Znělka Febiofestu 2008, jestli jste ještě neviděli. Už by to chtělo program, ta znělka by snad mohla být předzvěst toho, že jeden ze sálů by mohl být zaměřen na Hitche.
0 0
reagovat
ale dneska je vazne krasne, slunicko bez mracku, doslova to vola potom jit ven :)
490170
ale dneska je vazne krasne, slunicko bez mracku, doslova to vola potom jit ven :)
0 0
reagovat
No, to by měl... ale ne na Žižkově :D
490167
No, to by měl... ale ne na Žižkově *:D*
0 0
reagovat
jezis ted´s me uplne vystrasil. tady nastesti nic. :D
a je brezen. normalne by mel snih bejt jeste alespon mesic :))
490166
jezis ted´s me uplne vystrasil. tady nastesti nic. *:D* a je brezen. normalne by mel snih bejt jeste alespon mesic *:))*
0 0
reagovat
Ehm, jsem sám, kdo se probudil do zasněžený Prahy? Svět se zbláznil...
490165
Ehm, jsem sám, kdo se probudil do zasněžený Prahy? Svět se zbláznil...
0 0
reagovat
:D
490162
*:D*
0 0
reagovat

Rave

Kdybys četl pozorně, všimnul by sis, že naprosto stejný post tady byl před dvěma dny v podvečer ;)
490161
Kdybys četl pozorně, všimnul by sis, že naprosto stejný post tady byl před dvěma dny v podvečer *;)*
Rave
0 0
reagovat

Loki

To je recenzia režisérskeho zostrihu. Má päť minút a polovicu z toho zaberá Svěrák :D
490157
To je recenzia režisérskeho zostrihu. Má päť minút a polovicu z toho zaberá Svěrák *:D*
Loki
0 0
reagovat
Tk sem zas objednal dalsi dvd :-) Mechanika za 132kč - aspon sem neco konecne objednal i pres Filmpolis :-)
490156
Tk sem zas objednal dalsi dvd :-) Mechanika za 132kč - aspon sem neco konecne objednal i pres Filmpolis :-)
0 0
reagovat
Bomba. Vypadá to fakt dobře. Konečně pořádné obrázky.
Aliens: Colonial Marines
490152
Bomba. Vypadá to fakt dobře. Konečně pořádné obrázky. [link="http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12670"]Aliens: Colonial Marines[/link]
0 0
reagovat
Urcite nedavali dve predavania levov???
490151
Urcite nedavali dve predavania [link="http://show.idnes.cz/na-lvech-se-chvalil-dusek-i-nevidomy-klavirista-frk-/show_lev.asp?c=A080302_125346_show_lev_jaz"]levov[/link]???
0 0
reagovat
Lacné a hlúpe. Nie je to vtipné, nie je to satirické, je to iba úbohé :-
490149
Lacné a hlúpe. Nie je to vtipné, nie je to satirické, je to iba úbohé *:-*
0 0
reagovat
nahraná nuda?)
490148
nahraná nuda*?)*
0 0
reagovat
Hezka v tom sarkastickým slova smyslu ;)... A minimálně taky zajímavá...
490147
Hezka v tom sarkastickým slova smyslu ;)... A minimálně taky zajímavá...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se