Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102821 - 102840 Napsat příspěvek

Fluke

Už jsem prostě v teamu 8)
496566
Už jsem prostě v teamu *8)*
Fluke
0 0
reagovat

Psema

No jasnovidec nejsem... A vyčítat z toho něco co tam není, ale lol ;):D
496565
No jasnovidec nejsem... A vyčítat z toho něco co tam není, ale lol *;)**:D*
Psema
0 0
reagovat

Jeržik

Nezapomeň, že je to tvůj osobní názor, stejně jako můj, není tu žádné objektivní Praha potřebuje dokud to není názor většiny pražanů. A zatím se nikdo seriózně neptal a ani nebude dokud nemáme referenda;)

Seldom Seen: no ten dopravní tunel mi nepřipomínej:) Knihovna byla takový fiasko z části proto, aby se zamaskovalo, že bude mít průduchy do Stromovky (ano, odvod výfukových zplodid v tunelu)8)
Ad Hradčanská, máš recht, na ní jsem zapoměl.

Sp!der-bite: jak řekl Psema, Natascha, pak on, pak já a je to v zájmu speedracera, tak se přidej;)
496564
Nezapomeň, že je to tvůj osobní názor, stejně jako můj, není tu žádné objektivní Praha potřebuje dokud to není názor většiny pražanů. A zatím se nikdo seriózně neptal a ani nebude dokud nemáme referenda*;)* Seldom Seen: no ten dopravní tunel mi nepřipomínej:) Knihovna byla takový fiasko z části proto, aby se zamaskovalo, že bude mít průduchy do Stromovky (ano, odvod výfukových zplodid v tunelu)*8)* Ad Hradčanská, máš recht, na ní jsem zapoměl. Sp!der-bite: jak řekl Psema, Natascha, pak on, pak já a je to v zájmu speedracera, tak se přidej*;)*
Jeržik
0 0
reagovat

SeldomSeen

Všechny tyhle argumenty odpůrců knihovny(dopravní obslužnost, zkažený panorama, etc.) jsou jednoduše jen zoufalé pokusy najít nějaký(ale je úplně jedno jakyý) důvod, aby se to nemohlo postavit. Ničemu to nepomůže, jen to zbrzdí stavbu knihovny, která regulérně vyhrála výběrové řízení, a z návrhů nejen, že vypadá nejlépe(fuj, viděli jste ty příšernosti, které někteřé navrhovali) ale je i nejlépe technicky zpracovaná. Praha potřebuje moderní achitekturu jako sůl, a Kaplický je skvělá volba.
P.S. Njn, nemůžeme pořád stavět jen ŽB krychle nebo rekonstruovat staré památky. Je důležité mít v Praze v budoucnosti památky i na dnešní dobu, a co byb ylo lepší než nová knihovna?
A tohle všechno tvrdím, ikdyž jsme založením konzervativec.
496560
Všechny tyhle argumenty odpůrců knihovny(dopravní obslužnost, zkažený panorama, etc.) jsou jednoduše jen zoufalé pokusy najít nějaký(ale je úplně jedno jakyý) důvod, aby se to nemohlo postavit. Ničemu to nepomůže, jen to zbrzdí stavbu knihovny, která regulérně vyhrála výběrové řízení, a z návrhů nejen, že vypadá nejlépe(fuj, viděli jste ty příšernosti, které někteřé navrhovali) ale je i nejlépe technicky zpracovaná. Praha potřebuje moderní achitekturu jako sůl, a Kaplický je skvělá volba. P.S. Njn, nemůžeme pořád stavět jen ŽB krychle nebo rekonstruovat staré památky. Je důležité mít v Praze v budoucnosti památky i na dnešní dobu, a co byb ylo lepší než nová knihovna? A tohle všechno tvrdím, ikdyž jsme založením konzervativec.
SeldomSeen
0 0
reagovat
stčko: demo je prima, ale po padesátým dohrání si uvědomíš, že to chce něco víc. A můžu potvrdit, že se od tý hry dost blbě odtrhává. :D
496559
stčko: demo je prima, ale po padesátým dohrání si uvědomíš, že to chce něco víc. A můžu potvrdit, že se od tý hry dost blbě odtrhává. *:D*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: ono tam mělo bejt "jsme", protože jsem byl po Natascha - Trixie druhej, kdo Speed Racera podpořil.:D
496558
Sp!der-bite: ono tam mělo bejt "jsme", protože jsem byl po Natascha - Trixie druhej, kdo Speed Racera podpořil.*:D*
0 0
reagovat
Psema/Terminator > cool, diky chlapci. Demicko uz me prestalo bavit, chce to plnou naloz ;+)
496557
Psema/Terminator > cool, diky chlapci. Demicko uz me prestalo bavit, chce to plnou naloz ;+)
0 0
reagovat
K podpoře Speedracera mě nedonutíte, ale když už se mění ty ikonky...vóóó-líííííí! :)
496556
K podpoře Speedracera mě nedonutíte, ale když už se mění ty ikonky...vóóó-líííííí! *:)*
0 0
reagovat

Fluke

Nechci se pouštět do debaty o chobotnici (ano, líbí se mi...), ale musím opravit tvůj argument o dopravní obslužnosti, kterým tu opakovaně šermuješ: garáže by měly být tuším obrovské v rámci výjezdu z tunelu Blanka (ta díra, kterou na Letné teď kopou), čili hned vedle - no a metro (Hradčanská) je od místa plánovaného pro knihovnu (tramvajová smyčka Špejchar) 2 minuty pěšky...8)
496555
Nechci se pouštět do debaty o chobotnici (ano, líbí se mi...), ale musím opravit tvůj argument o dopravní obslužnosti, kterým tu opakovaně šermuješ: garáže by měly být tuším obrovské v rámci výjezdu z tunelu Blanka (ta díra, kterou na Letné teď kopou), čili hned vedle - no a metro (Hradčanská) je od místa plánovaného pro knihovnu (tramvajová smyčka Špejchar) 2 minuty pěšky...*8)*
Fluke
0 0
reagovat

HAL

Je pravda, že to vypadá trochu naddimenzovaně a třeba skoroprázdný Potsdamer Platz působí na fotkách dost děsivě (a na živo to musí být ještě horší). :)
496554
Je pravda, že to vypadá trochu naddimenzovaně a třeba skoroprázdný Potsdamer Platz působí na fotkách dost děsivě (a na živo to musí být ještě horší). :)
HAL
0 0
reagovat
Btw. Fluke: (Psema - koukám, že jse tu rozjeli úplný iconkový šílenství. :D) Nejsem sám ;)
496553
Btw. Fluke: (Psema - koukám, že jse tu rozjeli úplný iconkový šílenství. *:D*) Nejsem sám *;)*
0 0
reagovat
a teď jsem zjistil, že dvojka bude. Čekání bude peklo.:D
496552
a teď jsem zjistil, že dvojka bude. Čekání bude peklo.*:D*
0 0
reagovat
stčko: ti ho take muzu klidne pujcit ;)
496551
stčko: ti ho take muzu klidne pujcit *;)*
0 0
reagovat
Fluke: Ze setvrvačnosti nebo kvůli Speedracerovi, výsledek je tentýž :))
496550
Fluke: Ze setvrvačnosti nebo kvůli Speedracerovi, výsledek je tentýž *:))*
0 0
reagovat
stčko: mno, až dokoukám tu salvu making of, co se mi otevřela, tak klidně. Sice mě to ke konci lehce štvalo kvůli jedný vedlejší linii, ale finále je velkolepý jako prase a modlim se za dvojku. Nathan si to zaslouží.:+:D
496548
stčko: mno, až dokoukám tu salvu making of, co se mi otevřela, tak klidně. Sice mě to ke konci lehce štvalo kvůli jedný vedlejší linii, ale finále je velkolepý jako prase a modlim se za dvojku. Nathan si to zaslouží.*:+**:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Tak já myslim, že Kaplický je finančně už hodně dlouho za vodou....
496546
Tak já myslim, že Kaplický je finančně už hodně dlouho za vodou....
MeaCulpa
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Ano, změnili, abysme zavedli Speedracer mánii, někteří to jen nepochopili a mění ze setrvačnosti:))

st: ty..já myslel, že už sis to dávno koupil:D
496545
Ano, změnili, abysme zavedli Speedracer mánii, někteří to jen nepochopili a mění ze setrvačnosti*:))* st: ty..já myslel, že už sis to dávno koupil*:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Mě se taky ta chobotnice vůbec nelíbí. Navíc nesouhlasím s vítězem, který vyhrál s návrhem odporujícím zadaným kriteriim. Ať udělají novou soutěž a všichni mají stejné podmínky a z nich pak vyberou. Moderna může vypadat krásně a pěkně doplňovat město tohle je ale jako pěst na oko. BTW Nedivím se Kaplickému, že za blob tak bojuje, když jak jsem četl jako honorář má 1,6 % z hodnoty díla slušnej balík.
496544
Mě se taky ta chobotnice vůbec nelíbí. Navíc nesouhlasím s vítězem, který vyhrál s návrhem odporujícím zadaným kriteriim. Ať udělají novou soutěž a všichni mají stejné podmínky a z nich pak vyberou. Moderna může vypadat krásně a pěkně doplňovat město tohle je ale jako pěst na oko. BTW Nedivím se Kaplickému, že za blob tak bojuje, když jak jsem četl jako honorář má 1,6 % z hodnoty díla slušnej balík.
0 0
reagovat
Koukám že polovina stálých uživatelů změnila avatar, to abych se taky přidal... Je to jak na povel :D
496543
Koukám že polovina stálých uživatelů změnila avatar, to abych se taky přidal... Je to jak na povel *:D*
0 0
reagovat
tys to uz dohral? .... to bys mi to moh pucit, co? :D
496542
tys to uz dohral? .... to bys mi to moh pucit, co? *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se