Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102881 - 102900 Napsat příspěvek
premýšlím, kde to je v lepší kvalitě.
489890
premýšlím, kde to je v lepší kvalitě.
0 0
reagovat
neni to i na nejakym bonusovym dvd Lotra? .... nekde, uz nevim kde, sem to videl ve snesitelny kvalite :)
489887
neni to i na nejakym bonusovym dvd Lotra? .... nekde, uz nevim kde, sem to videl ve snesitelny kvalite :)
0 0
reagovat
Jé pamatuju, :+super. Nejlepší je zašlápnutí Moora:D
489885
Jé pamatuju, *:+*super. Nejlepší je zašlápnutí Moora*:D*
0 0
reagovat

KarelR

To je nejlepší úvod co kdy na oscara udělali.

LOTR ruleeezzzz :+:D
489880
To je nejlepší úvod co kdy na oscara udělali. LOTR ruleeezzzz *:+**:D*
KarelR
0 0
reagovat

Billy Crystal - Oscar 2004

Pamatujete tenhle neuvěřitelnej sestřih? [link] :D
489878
Pamatujete tenhle neuvěřitelnej sestřih? [link="http://www.youtube.com/watch?v=AbuqhNhz7fY"][link][/link] *:D*
Billy Crystal - Oscar 2004
0 0
reagovat

liuk

Aha, tak to jsem prave ani nevedel, ze to takhle bylo... Ale myslim, ze mam nejakou puvodni verzi, hlas je fakt super :D to okkac: jj, kez by takovychto casu bylo vice... Co nevidet si asi pustim Kaktusovy Jack, jeste jsem to nevidel ;)
489839
Aha, tak to jsem prave ani nevedel, ze to takhle bylo... Ale myslim, ze mam nejakou puvodni verzi, hlas je fakt super *:D* to okkac: jj, kez by takovychto casu bylo vice... Co nevidet si asi pustim Kaktusovy Jack, jeste jsem to nevidel *;)*
liuk
0 0
reagovat
Tak jestli si videl verzi Herkula z NY, kde mu bylo rozumet, tak to bylo predabovany. :) Da se sehnat i verze s puvodnim Arnieho hlasem, a je to opravdu klasa, protoze mu neni rozumet ani ň. Nejlepsi je v tehle verzi, jak Herkules nekomu telefonuje, ale jelikoz asi ty jeho vety ktery se sinou ze sluchatka, Arnold vubec nenamluvil, tak ho najednou z niceho nic mluvi ten daber z verze dabovane. :)
489833
Tak jestli si videl verzi Herkula z NY, kde mu bylo rozumet, tak to bylo predabovany. :) Da se sehnat i verze s puvodnim Arnieho hlasem, a je to opravdu klasa, protoze mu neni rozumet ani ň. Nejlepsi je v tehle verzi, jak Herkules nekomu telefonuje, ale jelikoz asi ty jeho vety ktery se sinou ze sluchatka, Arnold vubec nenamluvil, tak ho najednou z niceho nic mluvi ten daber z verze dabovane. :)
0 0
reagovat
Herkua v NY jsem viděl kdysi na Nově , když dávali den s Arniem. To vysílali 4 jeho filmy za sebou. Bylo tam ještě Rudé Horko, na ty další dva si nevzpomenu. Jóó, to byla na Nově zlaté časy.
489800
Herkua v NY jsem viděl kdysi na Nově , když dávali den s Arniem. To vysílali 4 jeho filmy za sebou. Bylo tam ještě Rudé Horko, na ty další dva si nevzpomenu. Jóó, to byla na Nově zlaté časy.
0 0
reagovat
Arnie mluví vždy s přízvukem, jestli byl bez přízvuku, tak to nebyl Arnold;)
489799
Arnie mluví vždy s přízvukem, jestli byl bez přízvuku, tak to nebyl Arnold*;)*
0 0
reagovat

herkules v NY

Mam dotaz, nedavno jsem se dival na kus mega pecky Herkules v New Yorku :D a pote se nekde docetl, ze hlavni hrdina byl predabovan (zda pozdeji ho namluvil nekdo jiny nebo se predaboval sam, az si zlepsil anglictinu)... Jak to bylo? Me pripadal hlas klasickej Arnieho, takovej ten bez prizvuku :D
489793
Mam dotaz, nedavno jsem se dival na kus mega pecky Herkules v New Yorku *:D* a pote se nekde docetl, ze hlavni hrdina byl predabovan (zda pozdeji ho namluvil nekdo jiny nebo se predaboval sam, az si zlepsil anglictinu)... Jak to bylo? Me pripadal hlas klasickej Arnieho, takovej ten bez prizvuku *:D*
herkules v NY
0 0
reagovat
Vytazek z clanku (20 megalomanu za kamerou), kterou vyhral¨, kdo jiny nez Bay - v nove premiere: ´Prave vybuchy ho bavi mnohme vice nez ty digitalni: V Pearl Harboru na ne spotreboval 700 nalozi dynamitu a 18 tisic litru benzinu.´ To je slusne, ne? :D
489791
Vytazek z clanku (20 megalomanu za kamerou), kterou vyhral¨, kdo jiny nez Bay - v nove premiere: ´Prave vybuchy ho bavi mnohme vice nez ty digitalni: V Pearl Harboru na ne spotreboval 700 nalozi dynamitu a 18 tisic litru benzinu.´ To je slusne, ne? *:D*
0 0
reagovat

Pumiix

Jeden z mála Spielbergů, které jsem ještě neviděl, taky jsem na to hodně zvědavej.
489786
Jeden z mála Spielbergů, které jsem ještě neviděl, taky jsem na to hodně zvědavej.
Pumiix
0 0
reagovat
Mě dostává ta sklenička na sušenky ve tvaru Yody, GENIUS:+:D
489784
Mě dostává ta sklenička na sušenky ve tvaru Yody, GENIUS*:+**:D*
0 0
reagovat
jejda. ten yoda a palpatin me nebezpecne lakaj. DAMN YOU!!
489783
jejda. ten yoda a palpatin me nebezpecne lakaj. DAMN YOU!!
0 0
reagovat
Moje srdce zaplesalo a peněženka se zděsila link :)
May the force be with me8)
489782
Moje srdce zaplesalo a peněženka se zděsila http://www.repliky.info/Hvezdne-valky-vypis-kategorie-808.html *:)* May the force be with me*8)*
0 0
reagovat

Pumiix

Je to velmi dobre. Sice stopaz je kapanek presvihla a tlaci se na emocni pilu. Kdyz tohle prejdes, budes spokojen
489781
Je to velmi dobre. Sice stopaz je kapanek presvihla a tlaci se na emocni pilu. Kdyz tohle prejdes, budes spokojen
Pumiix
0 0
reagovat
Ještě, že já ty online hry nehraju, abych takhle nedopad;)
489780
Ještě, že já ty online hry nehraju, abych takhle nedopad*;)*
0 0
reagovat
lolol, doufám, že ještě nebylo :)) Blame Halo 3. Ma to super pointu :)
489778
lolol, doufám, že ještě nebylo :)) [link="http://www.youtube.com/watch?v=ZOkF0McZKIw"]Blame Halo 3[/link]. Ma to super pointu :)
0 0
reagovat
Dneska si konecne dozenu zase jeden velky rest, dostalo se ke me drama Purpurová barva (The Color Purple) (1985) odpoledne se hnedka podivam :-) je to fakt tak dobre jak to vypada podle hodnoceni? ;)
489771
Dneska si konecne dozenu zase jeden velky rest, dostalo se ke me drama Purpurová barva (The Color Purple) (1985) odpoledne se hnedka podivam :-) je to fakt tak dobre jak to vypada podle hodnoceni? *;)*
0 0
reagovat
;):))
489766
*;)**:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se