Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102801 - 102820 Napsat příspěvek

Fluke

Muhehe, tak pokud to vidíš v těhle horizontech... já bych řekl minimálně za dvě spíš za tři generace. A Švýcarové se do ní narodili, aspoň ti, co tam teď žijí,ne? ;)
496589
Muhehe, tak pokud to vidíš v těhle horizontech... já bych řekl minimálně za dvě spíš za tři generace. A Švýcarové se do ní narodili, aspoň ti, co tam teď žijí,ne? *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Ten pěný grafický prvek na hlavní stránce asi není úmyslně?;)
496588
Ten pěný grafický prvek na hlavní stránce asi není úmyslně?;)
0 0
reagovat

Fluke

He? U nás refernedum ale je. A funguje pokud vím. Ale vyhlašovat ho kvůli stavbě knihovny(dobře no, v Brně ho vyhlási kvůli nádraží ale to je podle mě o stupen výš). Referendum je domkratický prvek, to ano. Ale lidi si pletou to, že můžou do všeho kecat - to už je anarchie. Přece jednou tam jsou zvolení zástupci(lteré volila ta tvá většina), takže je na nic haby rozhodovali. Pokud se ti to nelíbí, nech se tam zvolit. Tak a tímhle končím, jdu hrát fotbal.;)
496586
He? U nás refernedum ale je. A funguje pokud vím. Ale vyhlašovat ho kvůli stavbě knihovny(dobře no, v Brně ho vyhlási kvůli nádraží ale to je podle mě o stupen výš). Referendum je domkratický prvek, to ano. Ale lidi si pletou to, že můžou do všeho kecat - to už je anarchie. Přece jednou tam jsou zvolení zástupci(lteré volila ta tvá většina), takže je na nic haby rozhodovali. Pokud se ti to nelíbí, nech se tam zvolit. Tak a tímhle končím, jdu hrát fotbal.;)
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

Aplikovat to lze, jen se musíš smířit, že to bude normální až v další generaci. Švýcarové se do přímé demokracie taky nenarodili.
496585
Aplikovat to lze, jen se musíš smířit, že to bude normální až v další generaci. Švýcarové se do přímé demokracie taky nenarodili.
Luc44
0 0
reagovat

Jeržik

Co na referendech není demokratického? a vůbec nezastávám názor, že má Praha nebo Česko samotné vytvářet kvůli tomu referendum, chtěl si odpověď, tak sem ti ji dal, kapišto?
Referendum má být prostředek lidu, ale u nás tento systém zaveden není.
496583
Co na referendech není demokratického? a vůbec nezastávám názor, že má Praha nebo Česko samotné vytvářet kvůli tomu referendum, chtěl si odpověď, tak sem ti ji dal, kapišto? Referendum má být prostředek lidu, ale u nás tento systém zaveden není.
Jeržik
0 0
reagovat
Okey dokey, ale evidentně jsem nebyl sám ;) IMHO to tu nikdy nebude fungovat jako ve SUI, to je prostě o nátuře lidí a ta je v každém státě jiná, to nelze takhle aplikovat...
496582
Okey dokey, ale evidentně jsem nebyl sám *;)* IMHO to tu nikdy nebude fungovat jako ve SUI, to je prostě o nátuře lidí a ta je v každém státě jiná, to nelze takhle aplikovat...
0 0
reagovat

Luc44

Ještě jednou, já nepsal, že bych ho chtěl, ptal se mě, jaký referendum jsem myslel, tak jsem odpověděl, aby to bylo funkční, tak by na referenda už musel být kvalitní zákon a společnost si na tuto možnost zvyknout. Ve Švýcarech to tak funguje roky a v pekle zatím nejsou.
Pochopen ten rozdíl?:)
496581
Ještě jednou, já nepsal, že bych ho chtěl, ptal se mě, jaký referendum jsem myslel, tak jsem odpověděl, aby to bylo funkční, tak by na referenda už musel být kvalitní zákon a společnost si na tuto možnost zvyknout. Ve Švýcarech to tak funguje roky a v pekle zatím nejsou. Pochopen ten rozdíl?*:)*
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

Promiň, na tomhle se neshodneme. Nevidím důvod, proč by se mělo, kvůli stavbě JEDNÉ budovy, dělat celopražské referendum. Referendum je podle mě prostředek, kdy mohou obyvatelé státu(nebo menších správních uzemí) rozhodnou o nějaké opravdu důležité a naléhavé věci. A stavba knihovny tam opravdu nepatří.;) Někdy mám opravdu takový pocit, že si lidi pletou demokracii s anarchií.
496579
Promiň, na tomhle se neshodneme. Nevidím důvod, proč by se mělo, kvůli stavbě JEDNÉ budovy, dělat celopražské referendum. Referendum je podle mě prostředek, kdy mohou obyvatelé státu(nebo menších správních uzemí) rozhodnou o nějaké opravdu důležité a naléhavé věci. A stavba knihovny tam opravdu nepatří.;) Někdy mám opravdu takový pocit, že si lidi pletou demokracii s anarchií.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Referendum ke každé "kravině" je cesta do pekel, to pak budou tři referenda do roka, nikdo nepřijde a stejně to bude k ničemu...
496578
Referendum ke každé "kravině" je cesta do pekel, to pak budou tři referenda do roka, nikdo nepřijde a stejně to bude k ničemu...
Fluke
0 0
reagovat

jeržik

Samozřejmě, když berem v potaz to, že objektivita vlastně neexistuje:), ale hlas většiny pražáků by byl minimálně oprávněný. Referendum jsem měl na mysli o souhlas vzhledu knihovny, a to jen proto, že je natolik kontroverzní.
496577
Samozřejmě, když berem v potaz to, že objektivita vlastně neexistuje*:)*, ale hlas většiny pražáků by byl minimálně oprávněný. Referendum jsem měl na mysli o souhlas vzhledu knihovny, a to jen proto, že je natolik kontroverzní.
jeržik
0 0
reagovat
No ja tu vcera nebyl... k certu s vami... proste to premlouvani (ikonka je pokud vim kazdyho vec, takze jakykoliv tymovani povazuju trochu za ztratu vlastni identity, ale kdyz vas to bavi) mi prijde trochu k smichu. ;)
496576
No ja tu vcera nebyl... k certu s vami... proste to premlouvani (ikonka je pokud vim kazdyho vec, takze jakykoliv tymovani povazuju trochu za ztratu vlastni identity, ale kdyz vas to bavi) mi prijde trochu k smichu. ;)
0 0
reagovat

imf

Nebyl jsi první ty?;)
496575
Nebyl jsi první ty?;)
imf
0 0
reagovat
imf: tak to vidíš blbě.:D
496574
imf: tak to vidíš blbě.*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Já se o to postarám :D... a už asi dost na tohle téma;)
496573
Já se o to postarám *:D*... a už asi dost na tohle téma*;)*
Fluke
0 0
reagovat
První byla Natascha, ne? Na pranýř s ní! ;) :D
496572
První byla Natascha, ne? Na pranýř s ní! ;) *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Nic jiného ani netvrdím. Ale objektivní by ten názor(ať tvůj či můj) nebyl, ani kdyby za ním stála Praha celá. Stále to bude jen subjektivní názor podporovaný většinou. Ale docela by mě zajímalo na co chceš referendum? Zda stavět knihovnu? Nebo jestli je Kaplického návrh pro Prahu dostatečně dobrý?8)
496571
Nic jiného ani netvrdím. Ale objektivní by ten názor(ať tvůj či můj) nebyl, ani kdyby za ním stála Praha celá. Stále to bude jen subjektivní názor podporovaný většinou. Ale docela by mě zajímalo na co chceš referendum? Zda stavět knihovnu? Nebo jestli je Kaplického návrh pro Prahu dostatečně dobrý?*8)*
Fluke
0 0
reagovat
to Psema: jj, to muzu take potvrdit :D Jen, co me trosku nastvalo, ze to bylo takove vice akcni nez jsem predpokladal, ale nic to nemeni na tom, ze to byla pecka... to stcko: Neni zac, me se to nyni vali v policce, staci rici a muzes ho hned mit ;)
496570
to Psema: jj, to muzu take potvrdit *:D* Jen, co me trosku nastvalo, ze to bylo takove vice akcni nez jsem predpokladal, ale nic to nemeni na tom, ze to byla pecka... to stcko: Neni zac, me se to nyni vali v policce, staci rici a muzes ho hned mit *;)*
0 0
reagovat
Prestante tady s tou ikonkovou lobby, to uz je ultra OT... geez. Kdo si menil ikonku prvni? Vidim to na Charlotte podle zminek v diskuzi... takze jste stejne vsichni kopiraci. ;)
496569
Prestante tady s tou ikonkovou lobby, to uz je ultra OT... geez. Kdo si menil ikonku prvni? Vidim to na Charlotte podle zminek v diskuzi... takze jste stejne vsichni kopiraci. ;)
0 0
reagovat

Fluke

Tak něco takovýho si ani nedokážu představit:))
496568
Tak něco takovýho si ani nedokážu představit*:))*
Fluke
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Pokud vím, tak v speedracerovy Hulk nezávodí:))
496567
Pokud vím, tak v speedracerovy Hulk nezávodí*:))*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se