Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102781 - 102800 Napsat příspěvek
Jesus lidi, nejvíc cool ikonku mám stejně já.
496676
Jesus lidi, nejvíc cool ikonku mám stejně já.
0 0
reagovat
Sorry 8)
496658
Sorry *8)*
0 0
reagovat

Cival

Budu dělat, jakože jsem to neviděl. Ušetříme si tím debatu, proč já komolím ten tvůj.;)
496638
Budu dělat, jakože jsem to neviděl. Ušetříme si tím debatu, proč já komolím ten tvůj.;)
Cival
0 0
reagovat

Fluke

Já to přece nikomu nevyčítám, jenom se nad tím podivuji a zároveň se tomu stádovitému chování posmívám. Jó legrace musí být.:D
496632
Já to přece nikomu nevyčítám, jenom se nad tím podivuji a zároveň se tomu stádovitému chování posmívám. Jó legrace musí být.*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Ta písnička je šíííííííleně vlezlá, teď mi to tu taky hraje a sestra se může zbláznit. Muhehehehehehehehe(ďábelský smích):)
496630
Ta písnička je šíííííííleně vlezlá, teď mi to tu taky hraje a sestra se může zbláznit. Muhehehehehehehehe(ďábelský smích)*:)*
Fluke
0 0
reagovat

disk

To jen díky tomu, že někoho napadlo to každej měsíc resetovat, ale už mám dojem, že sem toho dneska napsal moc, ať už to bylo, či nebylo užitečné.

charlotte: já nic, já muzikant, každej čech je muzikant:D

btw. už mám půlhodiny puštěnou tu písničku ze stránek speedracera, nechutně návyková droga:+ Myslím, že na premiéře budu v extázi8)
496629
To jen díky tomu, že někoho napadlo to každej měsíc resetovat, ale už mám dojem, že sem toho dneska napsal moc, ať už to bylo, či nebylo užitečné. charlotte: já nic, já muzikant, každej čech je muzikant*:D* btw. už mám půlhodiny puštěnou tu písničku ze stránek speedracera, nechutně návyková droga*:+* Myslím, že na premiéře budu v extázi*8)*
disk
0 0
reagovat
Disk: děláme si legraci. Ze sebe. Z druhých. Ze SpeedRacera. Z ikonek. Z téhle DISKuse. :)
496626
Disk: děláme si legraci. Ze sebe. Z druhých. Ze SpeedRacera. Z ikonek. Z téhle DISKuse. :)
0 0
reagovat

Charlotte

Nemůžeš se divit, vždyť je na druhém místě v TOP TEN.
496624
Nemůžeš se divit, vždyť je na druhém místě v TOP TEN.
Charlotte
0 0
reagovat
Fluke: tak se to označuje i v trestních případech, ty se svým arzenálem zbraní jsi zkrátka hlavní pachatel, navíc jsi v diskusích nejvíc vidět :)
496622
Fluke: tak se to označuje i v trestních případech, ty se svým arzenálem zbraní jsi zkrátka hlavní pachatel, navíc jsi v diskusích nejvíc vidět :)
0 0
reagovat
Fluke a spol.:D koukám, že mám čím dál větší vliv8)
496619
Fluke a spol.*:D* koukám, že mám čím dál větší vliv*8)*
0 0
reagovat
Teda, člověk tu chvíli není a tady se rozpoutalo úplné ikonkové šílenství! A to všechno jen kvůli nějaké přebarvičkované nádheře. To se pak nedivím, že imf a Cival říkají: "WTF?"
Ad knihovna: Ukončeme tuto diskuzi, protože, jak je vidět, neshodneme se na tom. Ale díky moc za tu výměnu názorů. Je vidět, že vás tyto a podobné problémy pálí.
496618
Teda, člověk tu chvíli není a tady se rozpoutalo úplné ikonkové šílenství! A to všechno jen kvůli nějaké přebarvičkované nádheře. To se pak nedivím, že imf a Cival říkají: "WTF?" Ad knihovna: Ukončeme tuto diskuzi, protože, jak je vidět, neshodneme se na tom. Ale díky moc za tu výměnu názorů. Je vidět, že vás tyto a podobné problémy pálí.
0 0
reagovat
Imf: to jsi špatně pochopil. Já se sice těším na Speedyho (šíleně), ale nesnáším davové stádní akce a la čepičková o Vánocích. Když to začalo, oni (Fluke a spol.) mě přemlouvali, ať si s Kájou změníme ikonku taky na SR, ale já se radši rozhodla pro odluku našich virtuálních identit. Ano, za minulého režimu bych za tenhle individuální vzdor kolektivu nedostala pěkný posudek;)
496606
Imf: to jsi špatně pochopil. Já se sice těším na Speedyho (šíleně), ale nesnáším davové stádní akce a la čepičková o Vánocích. Když to začalo, oni (Fluke a spol.) mě přemlouvali, ať si s Kájou změníme ikonku taky na SR, ale já se radši rozhodla pro odluku našich virtuálních identit. Ano, za minulého režimu bych za tenhle individuální vzdor kolektivu nedostala pěkný posudek*;)*
0 0
reagovat
Jeržík: Jo, budeme vám jím zpříjemnovat náladu každý třetí den :D
496605
Jeržík: Jo, budeme vám jím zpříjemnovat náladu každý třetí den *:D*
0 0
reagovat

Fluke

Tam dojedeme i autem :D
496603
Tam dojedeme i autem *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Barvičky! Pro tz, co to prošvihli. :)
496601
[link="http://s231.photobucket.com/albums/ee171/karbous/?action=view¤t=barvicky.jpg"]Barvičky[/link]! Pro tz, co to prošvihli. *:)*
0 0
reagovat

Luc44

Mám zamluvit letenky?:D
496598
Mám zamluvit letenky?*:D*
Luc44
0 0
reagovat
:D dobře, takže jsem se nakonec shodli, že Švýcaři jsou na tom stejně nejlíp :D
496597
*:D* dobře, takže jsem se nakonec shodli, že Švýcaři jsou na tom stejně nejlíp *:D*
0 0
reagovat

Luc44

Kua, už si hrajem se slovíčkama:D
496595
Kua, už si hrajem se slovíčkama*:D*
Luc44
0 0
reagovat

Jeržik

Fanatičtí 5peed R4cer hackeři zaútočili na MovieZone! Barvičky zahlcují internet! :D
496594
Fanatičtí 5peed R4cer hackeři zaútočili na MovieZone! Barvičky zahlcují internet! *:D*
Jeržik
0 0
reagovat

Jeržik

Anarchisté se na ničem nedomlouvají, natož aby uspořádali referendum. :D
496592
Anarchisté se na ničem nedomlouvají, natož aby uspořádali referendum. *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se