Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102781 - 102800 Napsat příspěvek
jj. i na fan strankách o tom píšou.
490343
jj. i na fan strankách o tom píšou.
0 0
reagovat

Pumiix

Čti důvěryhodnější zdroje ;) link
490342
Čti důvěryhodnější zdroje ;) http://www.reuters.com/article/domesticNews/idUSN0562427520080305
Pumiix
0 0
reagovat
bylo to tu? link
490341
bylo to tu? http://bleskove.centrum.cz/celebrity/clanek.phtml?id=38038
0 0
reagovat

Silence

Až tak by to jistě nebylo, pokud by se za něco mělo platit. Jak jsem psal do té diskuze, nevím jak by to mohlo fungovat, když jsou všechny fíčury někde jinde a několikrát. Filmografie, fotky z filmů, obsahy, trailery, recenze, hodnocení... co k tomu přidat placenýho? Nic mě nenapadá. Chápu to u herních serverů typu ign.com, kde jsou za peníze různé návody, materiály ke stažení apod. Tím neříkám, že na to POMO nemá právo, vydělávat webem je prima věc, ale měl by za to nabídnout odpovídající obsah :)
490340
Až tak by to jistě nebylo, pokud by se za něco mělo platit. Jak jsem psal do té diskuze, nevím jak by to mohlo fungovat, když jsou všechny fíčury někde jinde a několikrát. Filmografie, fotky z filmů, obsahy, trailery, recenze, hodnocení... co k tomu přidat placenýho? Nic mě nenapadá. Chápu to u herních serverů typu ign.com, kde jsou za peníze různé návody, materiály ke stažení apod. Tím neříkám, že na to POMO nemá právo, vydělávat webem je prima věc, ale měl by za to nabídnout odpovídající obsah :)
Silence
0 0
reagovat
Jak říká Fluke, moc to hrotíte. :D A pochybuju, že kdyby si náhodou troufli udělat nějaké poplatky, tak to rozhodně nebude pro lidi, kteří se chtějí podívat na hodnocení a komentáře u filmů (na to se stejně můžete podívat bez registrace)....
490339
Jak říká Fluke, moc to hrotíte. *:D* A pochybuju, že kdyby si náhodou troufli udělat nějaké poplatky, tak to rozhodně nebude pro lidi, kteří se chtějí podívat na hodnocení a komentáře u filmů (na to se stejně můžete podívat bez registrace)....
0 0
reagovat
To Ragnar: ten posledni co kopal za Schalke04 dal moc peknou penaltu:+
490331
To Ragnar: ten posledni co kopal za Schalke04 dal moc peknou penaltu*:+*
0 0
reagovat
MaeCulpa: Take ze to hovadina je. Myslim placenou csfd... Na zacatku tohoto diskusniho tematu byla totiz ironie.
490330
MaeCulpa: Take ze to hovadina je. Myslim placenou csfd... Na zacatku tohoto diskusniho tematu byla totiz ironie.
0 0
reagovat
tak penalty jsem dlouho nevidel, to jsem zvedavej :)
490326
tak penalty jsem dlouho nevidel, to jsem zvedavej :)
0 0
reagovat
To lepší IMDB je přece placený ne?:) Možná, že za prachy bude nějaký lepší CSFD:D..moc to hrotíte, máte MZ, takže by mi tahle zpráva byla šumafuk.
490324
To lepší IMDB je přece placený ne?:) Možná, že za prachy bude nějaký lepší CSFD*:D*..moc to hrotíte, máte MZ, takže by mi tahle zpráva byla šumafuk.
0 0
reagovat
prave ze nemuzu :( nemam
490321
prave ze nemuzu :( nemam
0 0
reagovat
Taky sleduju, Real zatim slabota, aspon ze rychle vyrovnal, jinak na Chelsea se muzes divat na ct4 vede 3:0. Nevim mozna ta fortuna, nebo cekej az budou kopat roh, hodnekrat tu statistiku ukazuji ;-)
490320
Taky sleduju, Real zatim slabota, aspon ze rychle vyrovnal, jinak na Chelsea se muzes divat na ct4 vede 3:0. Nevim mozna ta fortuna, nebo cekej az budou kopat roh, hodnekrat tu statistiku ukazuji ;-)
0 0
reagovat
taktez za csfd odmitam platit, info si najdu na imdb a procenta...pfff fakt nezajem
meaculpa: koukam, pekne se umi ti realsti vztekat, radeji bych koukal na chealse, ale budis, nevim kde to splasit, ale bude to na konci zapasu ne? nebo mozna na fortuna.cz tam pisou docela podrobne ty zapasy pokud vim
490318
taktez za csfd odmitam platit, info si najdu na imdb a procenta...pfff fakt nezajem meaculpa: koukam, pekne se umi ti realsti vztekat, radeji bych koukal na chealse, ale budis, nevim kde to splasit, ale bude to na konci zapasu ne? nebo mozna na fortuna.cz tam pisou docela podrobne ty zapasy pokud vim
0 0
reagovat

deiwi

Moc hezky si jim to tam napsal, souhlas
490316
Moc hezky si jim to tam napsal, souhlas
deiwi
0 0
reagovat
Já taky znám mnohem lepší způsoby jak investovat 50 kč měsíčně než za zjištění procentuálního hodnocení filmu. Už teď tam chodím tak jednou týdně a to spíš pro zajímavost.

Jo sleduje někdo zápas REAL - AS mám vsazeno, že REAL vyhraje na rohy, ale údaj nemůžu nikde najít, nemáte odkaz?
490314
Já taky znám mnohem lepší způsoby jak investovat 50 kč měsíčně než za zjištění procentuálního hodnocení filmu. Už teď tam chodím tak jednou týdně a to spíš pro zajímavost. Jo sleduje někdo zápas REAL - AS mám vsazeno, že REAL vyhraje na rohy, ale údaj nemůžu nikde najít, nemáte odkaz?
0 0
reagovat
Tak já jsem se jim tam vyzvracel do té diskuse. Toť můj názor, pokud by někoho zajímal :))
490312
Tak já jsem se jim tam vyzvracel do té diskuse. Toť můj názor, pokud by někoho zajímal :))
0 0
reagovat
Jestli se zavede placeni tak tam koncim ;-) nejsem nejaky skrblik, ale je to zbytecne
490309
Jestli se zavede placeni tak tam koncim ;-) nejsem nejaky skrblik, ale je to zbytecne
0 0
reagovat
No já tomu zpoplatnění uvěřím teprve až jak to zavedou. Zdá se mě to jako pěkná hovadina, běžný uživatel se jim na nějaký pravidelný registrace vysere a najde si jiné zdroje, kde se o filmu něco dozví.
490307
No já tomu zpoplatnění uvěřím teprve až jak to zavedou. Zdá se mě to jako pěkná hovadina, běžný uživatel se jim na nějaký pravidelný registrace vysere a najde si jiné zdroje, kde se o filmu něco dozví.
0 0
reagovat
Nepřekvapilo by mě to, pokud by se poplatky zavedly. Už teď je web prolezlej reklamou, za kterou zadavatel platí, tak proč to ještě neosolit a nevyždímat ten citrón pořádně? Už dávno říkám, že CSFD směřuje do pekel.
490301
Nepřekvapilo by mě to, pokud by se poplatky zavedly. Už teď je web prolezlej reklamou, za kterou zadavatel platí, tak proč to ještě neosolit a nevyždímat ten citrón pořádně? Už dávno říkám, že CSFD směřuje do pekel.
0 0
reagovat
Ted se to tam resi v ,,trochu,, diskuzi, takze kdo chce se muze podivat a sam se zeptat treba podrobneji... link
490303
Ted se to tam resi v ,,trochu,, diskuzi, takze kdo chce se muze podivat a sam se zeptat treba podrobneji... http://www.csfd.cz/diskuze_dalsi_pg.php
0 0
reagovat
btw. placene csfd je jako "posli tuto zpravu deseti lidem a kvetinka icq ti zmodra a nemusis za nej platit"
490300
btw. placene csfd je jako "posli tuto zpravu deseti lidem a kvetinka icq ti zmodra a nemusis za nej platit"
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se