Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102221 - 102240 Napsat příspěvek
Nemohl by mě někdo stručně a jasně vysvětlit o co jde u Kralikova quick testu (stačí jen pár větama třeba do vzkazníku)? Tohle téma je koukam googlem naprosto opomíjeno:-
498821
Nemohl by mě někdo stručně a jasně vysvětlit o co jde u Kralikova quick testu (stačí jen pár větama třeba do vzkazníku)? Tohle téma je koukam googlem naprosto opomíjeno*:-*
0 0
reagovat

hokej

link stačí nahoře kliknout;)
498820
http://www.hokejportal.cz/ stačí nahoře kliknout*;)*
hokej
0 0
reagovat
No myslim si, ze Jokeruv WTF prispevek byl "dustojnou" teckou za hokejem :D
498819
No myslim si, ze Jokeruv WTF prispevek byl "dustojnou" teckou za hokejem *:D*
0 0
reagovat
Scroochy: Víceméně by to mělo z kecárny přejmenovat na "Sportklub" :D
498817
Scroochy: Víceméně by to mělo z kecárny přejmenovat na "Sportklub" *:D*
0 0
reagovat
I don't like this topic at all. ?)
498815
I don't like this topic at all. *?)*
0 0
reagovat
Ještě naposledy k tomu Hniličkovi... On nechytá "jenom tak". Lojza již od kempu před MS přemlouvá několik hráčů, aby šli do Vítkovic. A Hnilda je jeden z nich... Takže je to něco jako když ve fotbalové repre hraje půlka Sparty, aby si je Košťál mohl prodat. BTW vedení Sparty jedná s Franzem Strakou, jestli by se nechtěl vrátit na Letnou jako náhrada za Bílka. ;)
498813
Ještě naposledy k tomu Hniličkovi... On nechytá "jenom tak". Lojza již od kempu před MS přemlouvá několik hráčů, aby šli do Vítkovic. A Hnilda je jeden z nich... Takže je to něco jako když ve fotbalové repre hraje půlka Sparty, aby si je Košťál mohl prodat. BTW vedení Sparty jedná s Franzem Strakou, jestli by se nechtěl vrátit na Letnou jako náhrada za Bílka. ;)
0 0
reagovat
Rave: Ale, však jsem řekl, že to někomu může být užitečné, mě by to například v překladu ještě zdrželo...;)
498809
Rave: Ale, však jsem řekl, že to někomu může být užitečné, mě by to například v překladu ještě zdrželo...*;)*
0 0
reagovat

Sp!der-bitte

Já neříkám, že ti to přeloží všechno přesně jak má, ale že si to tím přeložíš a pak si to sám doupravíš do lepší gramatické podoby.
498807
Já neříkám, že ti to přeloží všechno přesně jak má, ale že si to tím přeložíš a pak si to sám doupravíš do lepší gramatické podoby.
Sp!der-bitte
0 0
reagovat

Warlockas

Podporuji tě.Stačí jen zlepšit gramatiku a bude to ok.
498806
Podporuji tě.Stačí jen zlepšit gramatiku a bude to ok.
Warlockas
0 0
reagovat

Warlockas

Vím, že asi nepředpokládáš, že tvůj scénář někdo zrealizuje, ale stejně mi příde divné pást scénář k fantasy...
498801
Vím, že asi nepředpokládáš, že tvůj scénář někdo zrealizuje, ale stejně mi příde divné pást scénář k fantasy...
Warlockas
0 0
reagovat
Warlockas: Lidé jako ty mě stále nepřestávají udivovat... Někdo by ti mohl z dobré vůle pořídit Mluvnici českou a ty by si jí měl řádně využít (min. při psaní tvých "scénářů")... (viz. komentář na tvém blogu)...
498799
Warlockas: Lidé jako ty mě stále nepřestávají udivovat... Někdo by ti mohl z dobré vůle pořídit Mluvnici českou a ty by si jí měl řádně využít (min. při psaní tvých "scénářů")... (viz. komentář na tvém blogu)...
0 0
reagovat
Vše sem opravil, dík za navrhy a upomínky :):)8)8):D
498797
Vše sem opravil, dík za navrhy a upomínky *:)**:)**8)**8)**:D*
0 0
reagovat
Omlovám se za včerejší chyby psal sem to narychlo vše sem opravil !!!!! :):)8)8)
498796
Omlovám se za včerejší chyby psal sem to narychlo vše sem opravil !!!!! *:)**:)**8)**8)*
0 0
reagovat
Rave: Překládá to hrozně, vlastě skoro až nepoužitelně... Překlad u takových překladatelů bude vždy strašně kostrbatej a může to sloužit jen jako takovej mírnej přehled pro ty, co neumí daný jazyk... Je to hezkej pokus, ale za "skvělé" bych to určitě nepovažoval, i když to někomu může pomoci... ;)
498795
Rave: Překládá to hrozně, vlastě skoro až nepoužitelně... Překlad u takových překladatelů bude vždy strašně kostrbatej a může to sloužit jen jako takovej mírnej přehled pro ty, co neumí daný jazyk... Je to hezkej pokus, ale za "skvělé" bych to určitě nepovažoval, i když to někomu může pomoci... *;)*
0 0
reagovat
Co jinak říkáte na ten novej Google Překladač co překladá mezi 23 jazyky, včetně češtiny.

Vyzkoušel jsem a na to, že to je zadarmo je to skvělé.
link
498791
Co jinak říkáte na ten novej Google Překladač co překladá mezi 23 jazyky, včetně češtiny. Vyzkoušel jsem a na to, že to je zadarmo je to skvělé. [link="http://technet.idnes.cz/google-vam-prelozi-do-cestiny-skoro-cely-internet-jak-jej-pouzivat-1fc-/sw_internet.asp?c=A080510_162945_sw_internet_pka"]link[/link]
0 0
reagovat
No a v play off... Asi moc neuspel ;)
498781
No a v play off... Asi moc neuspel *;)*
0 0
reagovat

DRAGO

Nevím, ale co jsem slyšel, tak v druhé půlce základní části, často chytal a par nul si připsal. Oproti te první půlce se rozhodně zlepšil.
498777
Nevím, ale co jsem slyšel, tak v druhé půlce základní části, často chytal a par nul si připsal. Oproti te první půlce se rozhodně zlepšil.
DRAGO
0 0
reagovat
Nemyslim, že se uplně vzdal repre,ale holtdost hráčů nemusí Lojzu *:(
Ravenhorn: Hašek? 2. pulka NHL ? LoL:D
Jinak si myslim, že nemáme nejhoršího brankáře jenom z 1. 6, ale tak nejmín 10 - viz Bělorusko, Francie atd...

498752
Nemyslim, že se uplně vzdal repre,ale holtdost hráčů nemusí Lojzu *:( Ravenhorn: Hašek? 2. pulka NHL ? LoL*:D* Jinak si myslim, že nemáme nejhoršího brankáře jenom z 1. 6, ale tak nejmín 10 - viz Bělorusko, Francie atd...
0 0
reagovat
Turek se myslim vzdal repre... Kazdopadne, kdyz se podivam na tymy velke sestky, mame zrejme nejvetsi diru a ikdyz utok je v pohode, zacinam byt skepticky, jak to dopadne a to ja vzdy hlasim, ze jedeme pro titul :D
498746
Turek se myslim vzdal repre... Kazdopadne, kdyz se podivam na tymy velke sestky, mame zrejme nejvetsi diru a ikdyz utok je v pohode, zacinam byt skepticky, jak to dopadne a to ja vzdy hlasim, ze jedeme pro titul *:D*
0 0
reagovat
Nj Vokoun a Hašek jsou nejlepší. (Hašek teda až v druhé půli NHL).

Jako na Hniličku se nezlobím, zas tak šaptný není. Holt se mu dnešní utkání moc nepovedlo, ale ty minulé byl dobrý a ty Goly z minulých zápasů hodně zavinila obrana.
Má prostě jednu slabinu a to betony (hlavně mezi betony).
498743
Nj Vokoun a Hašek jsou nejlepší. (Hašek teda až v druhé půli NHL). Jako na Hniličku se nezlobím, zas tak šaptný není. Holt se mu dnešní utkání moc nepovedlo, ale ty minulé byl dobrý a ty Goly z minulých zápasů hodně zavinila obrana. Má prostě jednu slabinu a to betony (hlavně mezi betony).
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se