Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102201 - 102220 Napsat příspěvek
hmm, jeste ze nevznikla dalsi debata na tema ,,masturbacni idol,, .-) ale jde poznat, ze jsou tady i chytri uzivatele, kteri berou veci s nadhledem a humorem a ze k vyvolani flejmu musi byt pouzito jmeno Jessica Alba :+ btw: vesele Velikonoce:+
492185
hmm, jeste ze nevznikla dalsi debata na tema ,,masturbacni idol,, .-) ale jde poznat, ze jsou tady i chytri uzivatele, kteri berou veci s nadhledem a humorem a ze k vyvolani flejmu musi byt pouzito jmeno Jessica Alba *:+* btw: vesele Velikonoce*:+*
0 0
reagovat
loláda :D
492182
loláda *:D*
0 0
reagovat
netoci se to nahodou na prestupni rok? nebo sou to jen nejaky feministicky kecy co sem se docet na zachode z maminejch platku? :D
492181
netoci se to nahodou na prestupni rok? nebo sou to jen nejaky feministicky kecy co sem se docet na zachode z maminejch platku? *:D*
0 0
reagovat
Aha, ony jsou jako dneska Velikonoce? Tak si to mlácení ženskejch všichni užijte, já se spokojím se dnem volna, kdy bude nejnáročnější činností mačkání dálkovýho ovladače.:D
492180
Aha, ony jsou jako dneska Velikonoce? Tak si to mlácení ženskejch všichni užijte, já se spokojím se dnem volna, kdy bude nejnáročnější činností mačkání dálkovýho ovladače.*:D*
0 0
reagovat
To zase bude modřin...

Dělám si srandu, my to doma neslavíme, protože já modřiny teda mít nechci:-)
492178
To zase bude modřin... Dělám si srandu, my to doma neslavíme, protože já modřiny teda mít nechci:-)
0 0
reagovat
Ejhle, už je po půlnoci... takže Veselý Velikonoce... ;) Kruci, to bude zase chlastu :D
492176
Ejhle, už je po půlnoci... takže Veselý Velikonoce... *;)* Kruci, to bude zase chlastu *:D*
0 0
reagovat
Psema: Řekněme, že jsem v tu dobu psal jistý text na podporu její další kariéry, tak mi snad bude odpuštěno ;)
492173
Psema: Řekněme, že jsem v tu dobu psal jistý text na podporu její další kariéry, tak mi snad bude odpuštěno *;)*
0 0
reagovat
Se divím, že sis to nechal ujít. Takhle se správnej fanda Voříškový nechová. Shame on you.:D
492171
Se divím, že sis to nechal ujít. Takhle se správnej fanda Voříškový nechová. Shame on you.*:D*
0 0
reagovat
neboj, za rok to urcite budou davat znova :D
492167
neboj, za rok to urcite budou davat znova *:D*
0 0
reagovat
No do pytle, kdy to opakujou? :)
492166
No do pytle, kdy to opakujou? :)
0 0
reagovat
koukáš správně, profiltrovaný je to hezky. ;)
492140
koukáš správně, profiltrovaný je to hezky. *;)*
0 0
reagovat
jako ze to ma cooloidne profiltrovany? to umi kazdej, ne? ;)
(pokud nema, tak sry, ja koukam ze strany na lcdsko a trochu se mi tam michaj barvy:)
492139
jako ze to ma cooloidne profiltrovany? to umi kazdej, ne? ;) (pokud nema, tak sry, ja koukam ze strany na lcdsko a trochu se mi tam michaj barvy:)
0 0
reagovat
Tak Strach umí po Operaci Silver A další kvalitní filmek, který vizuálně strká půlku české kino produkce do kapsy
492137
Tak Strach umí po Operaci Silver A další kvalitní filmek, který vizuálně strká půlku české kino produkce do kapsy
0 0
reagovat
Super! :)
492132
Super! :)
0 0
reagovat

okkac

tak tohle je fakt nářez, strašmě jsi mě tím pobavil!!!:+ Dobře Ty!!!
492131
tak tohle je fakt nářez, strašmě jsi mě tím pobavil!!!*:+* Dobře Ty!!!
okkac
0 0
reagovat
DAMN IT!
492129
DAMN IT!
0 0
reagovat
stčko: a ty si jako myslíš, že nekoukám?:D
492128
stčko: a ty si jako myslíš, že nekoukám?*:D*
0 0
reagovat

okkac

Skvělý video ;)
492127
Skvělý video *;)*
okkac
0 0
reagovat
na CT1 je v Brainstormingu Voriskova ... kdyby to tech par nasich uchylu zajimalo :D
492126
na CT1 je v Brainstormingu Voriskova ... kdyby to tech par nasich uchylu zajimalo *:D*
0 0
reagovat
492125
[link="http://uk.youtube.com/watch?v=kA5Gj2l4AMk&feature=related"]Vánoce nejsou, ale proč ne :-)[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se