Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102241 - 102260 Napsat příspěvek
Nevzdal se náhodou už Turek repre?
498737
Nevzdal se náhodou už Turek repre?
0 0
reagovat
MeaCulpa: S Mensagtorem nebo Dubou jednoznačně souhlasim. Ale Turek,že by nedělal jedničku? Má zkušenosti i formua byl vyhlášen nejlepšim hráčem extraligy. A Svobodu bych tolik neřešil, neřikám, že je nejlepší ale toho 3. tam vždycky chytne nějakej šprýmař jako Svoboda nebo Málek.
498736
MeaCulpa: S Mensagtorem nebo Dubou jednoznačně souhlasim. Ale Turek,že by nedělal jedničku? Má zkušenosti i formua byl vyhlášen nejlepšim hráčem extraligy. A Svobodu bych tolik neřešil, neřikám, že je nejlepší ale toho 3. tam vždycky chytne nějakej šprýmař jako Svoboda nebo Málek.
0 0
reagovat
Já jsem naopak rád, že tam Turek není. Jedničku by nedělal a jen by zbytečně zabral místo mladým brankářům, kteří potřebujou získat trošku zkušeností z vrcholných akcí. Pince jakž takž beru, ale Svobodu prostě ne. Když už nemohli jed chlapi z NHL tak měl vzít toho Mensatora nebo Dubu, kteří jsou mladí a mohli nabrat trošku zkušeností, když nároďák v příštích letech potáhnou oni. Stejně si nepamatuju mistrovství kdy se u nás do branky dostal 3 brankář. Takže brát tam na tuhle pozici chlapa co má přes 30 a je tam jen na kouknutí je mě proti srsti. Vokoun je rozhodně nejlepší tenhle rok Floridu ve hře držel jen on s Jokinenem.
498733
Já jsem naopak rád, že tam Turek není. Jedničku by nedělal a jen by zbytečně zabral místo mladým brankářům, kteří potřebujou získat trošku zkušeností z vrcholných akcí. Pince jakž takž beru, ale Svobodu prostě ne. Když už nemohli jed chlapi z NHL tak měl vzít toho Mensatora nebo Dubu, kteří jsou mladí a mohli nabrat trošku zkušeností, když nároďák v příštích letech potáhnou oni. Stejně si nepamatuju mistrovství kdy se u nás do branky dostal 3 brankář. Takže brát tam na tuhle pozici chlapa co má přes 30 a je tam jen na kouknutí je mě proti srsti. Vokoun je rozhodně nejlepší tenhle rok Floridu ve hře držel jen on s Jokinenem.
0 0
reagovat

xMort

Teď se bavíme o hokeji ::)
498731
Teď se bavíme o hokeji :*:)*
xMort
0 0
reagovat
I s ohledem k jeho zásluhám a výsledkum v minulosti musím prohlásit, že Hnilička je nejhorší díra na tomhle šampionátu a výběrem náhradních goalkeepeů tomu Lojza nasadil ještě korunu, vážně nechápu, proč nejel Turek s Mensator :-
498728
I s ohledem k jeho zásluhám a výsledkum v minulosti musím prohlásit, že Hnilička je nejhorší díra na tomhle šampionátu a výběrem náhradních goalkeepeů tomu Lojza nasadil ještě korunu, vážně nechápu, proč nejel Turek s Mensator *:-*
0 0
reagovat
fotbalzone.cz?
498727
fotbalzone.cz?
0 0
reagovat

Silence

JJ, Roman nam docela zmizel... 8)
498725
JJ, Roman nam docela zmizel... *8)*
Silence
0 0
reagovat
A to je tu náš zapomínaný Roman Málek, který trpí tím, že chytá za příšernou obranou... 8)
498721
A to je tu náš zapomínaný Roman Málek, který trpí tím, že chytá za příšernou obranou... *8)*
0 0
reagovat
A to nemluvim o tom, ze ani Vokoun neni vzdy uplne spolehlivej, ale asi je momentalne nejlepsi... Holt brankari uz nejsou :-
498718
A to nemluvim o tom, ze ani Vokoun neni vzdy uplne spolehlivej, ale asi je momentalne nejlepsi... Holt brankari uz nejsou *:-*
0 0
reagovat

MeaCulpa

JJ, souhlas s tebou, Pavelec by sel a Mensatora je skoda, mel ho vzit sebou alespon jako dvojku a v sezone ho trochu vice prubnout... No ale Lojza je proste Lojza ;)
498717
JJ, souhlas s tebou, Pavelec by sel a Mensatora je skoda, mel ho vzit sebou alespon jako dvojku a v sezone ho trochu vice prubnout... No ale Lojza je proste Lojza *;)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Problém je že nemáme kde brát. Hnilda už dlouho není to co býval, ale z toho co máme k dispozici na jedničku je jasná volba. Pinc ani Svoboda nejsou tak dobří jako on a trošku se divím, že Lojza během sezony víc nevyzkoušel Vojtka nebo Mensatora. Oba by se mě v nominaci líbili víc než Svoboda.

Samozřejmě Vokoun je naprostá jednička, ale škoda že nám Atlanta nepustila Pavelce z AHL (nebo co to hraje) o něm jdou vynikající reference.
498716
Problém je že nemáme kde brát. Hnilda už dlouho není to co býval, ale z toho co máme k dispozici na jedničku je jasná volba. Pinc ani Svoboda nejsou tak dobří jako on a trošku se divím, že Lojza během sezony víc nevyzkoušel Vojtka nebo Mensatora. Oba by se mě v nominaci líbili víc než Svoboda. Samozřejmě Vokoun je naprostá jednička, ale škoda že nám Atlanta nepustila Pavelce z AHL (nebo co to hraje) o něm jdou vynikající reference.
0 0
reagovat
To už se zas hraje finále nejvyšší kazašské lakrosové ligy? :)
498715
To už se zas hraje finále nejvyšší kazašské lakrosové ligy? :)
0 0
reagovat

The Joker

Tak to jsem zvedav ;) Hnilda je spatnej, ale jak se tak divam, my tech golmanu moc nemame... 8)
498714
Tak to jsem zvedav *;)* Hnilda je spatnej, ale jak se tak divam, my tech golmanu moc nemame... *8)*
The Joker
0 0
reagovat
Hnilda je tragéd, ale Lojza jde stejně nazpátek do Vítkovic. ;)
498709
Hnilda je tragéd, ale Lojza jde stejně nazpátek do Vítkovic. ;)
0 0
reagovat

Cival

Asi tak... At se na me nikdo nezlobi, ale my proste nemame poradneho brankare, nechyti nic navic a pousti lacine goly... 8)
498708
Asi tak... At se na me nikdo nezlobi, ale my proste nemame poradneho brankare, nechyti nic navic a pousti lacine goly... *8)*
Cival
0 0
reagovat
No spis by to chtelo, aby Vokoun slezl z nemocnicniho luzka anebo hasek zdrl ze stridacky Detroitu. Anebo se ze zarobi vratil Dzurilla :D
498707
No spis by to chtelo, aby Vokoun slezl z nemocnicniho luzka anebo hasek zdrl ze stridacky Detroitu. Anebo se ze zarobi vratil Dzurilla *:D*
0 0
reagovat
naivně čekám, kdy toho chachara z naší střídačky vyhoděj a ono furt nic. :(
498706
naivně čekám, kdy toho chachara z naší střídačky vyhoděj a ono furt nic. *:(*
0 0
reagovat

sohaj

Jo ;)
498705
Jo *;)*
sohaj
0 0
reagovat
Kouká někdo na hokej?:(
498704
Kouká někdo na hokej?*:(*
0 0
reagovat

scroochy

Taky jsem si říkal.

Bylo by super, kdyby ta statistika (uživatel okomentoval x filmů a napsal x blogů) byla prolinkovaná. Podle barvy to tak asi mělo být, ale asi se na to pozapomnělo.
498698
Taky jsem si říkal. Bylo by super, kdyby ta statistika (uživatel okomentoval x filmů a napsal x blogů) byla prolinkovaná. Podle barvy to tak asi mělo být, ale asi se na to pozapomnělo.
scroochy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se