Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 102181 - 102200 Napsat příspěvek
Co se s nimi stalo? Naverbovala je CIA? :D
498915
Co se s nimi stalo? Naverbovala je CIA? *:D*
0 0
reagovat
Cival: ne, jsem prostě línej a mám z pr... kliku:D
498913
Cival: ne, jsem prostě línej a mám z pr... kliku*:D*
0 0
reagovat
Škoda, že jen v prváku. :D:D:+
498911
Škoda, že jen v prváku. *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
SeldomSeen: záleží na škole, fakultě i na oboru, na některých to prý jde (word of biig mouth) Ale takových mistrů světa jsem pár poznala. Škoda, že jen v prváku. Byla s nimi bžunda. ;)
498910
SeldomSeen: záleží na škole, fakultě i na oboru, na některých to prý jde (word of biig mouth) Ale takových mistrů světa jsem pár poznala. Škoda, že jen v prváku. Byla s nimi bžunda. *;)*
0 0
reagovat

Psema

Opravdu nerad ti beru iluze (i když, upřímně řečeno, nevypadá to, že by ses nechal...;)), ale všechny zkoušky na všech VŠ tímto stylem opravdu složit nelze... Nicméně ti přeju, že ti to tak (alespoň zatím) vychází 8)
498907
Opravdu nerad ti beru iluze (i když, upřímně řečeno, nevypadá to, že by ses nechal...*;)*), ale všechny zkoušky na všech VŠ tímto stylem opravdu složit nelze... Nicméně ti přeju, že ti to tak (alespoň zatím) vychází *8)*
Psema
0 0
reagovat
Seš prostě dobrej.
498904
Seš prostě dobrej.
0 0
reagovat
stačí mít talent na okecávání. Jako neříkám, že to dokáže každej, ale já se osobně nikdy nebifluju. 1) mě to nebaví, 2) nervovat se kvůli škole mi přijde zbytečný, 3) nemám ani skripta.:))
498903
stačí mít talent na okecávání. Jako neříkám, že to dokáže každej, ale já se osobně nikdy nebifluju. 1) mě to nebaví, 2) nervovat se kvůli škole mi přijde zbytečný, 3) nemám ani skripta.*:))*
0 0
reagovat

Fluke

To bych teda nesouhlasil, že stačí talent. Pokud sou všechny zkoušky písemný tak okej. Ale při ústních zkouškách se tipuje blbě?)
498901
To bych teda nesouhlasil, že stačí talent. Pokud sou všechny zkoušky písemný tak okej. Ale při ústních zkouškách se tipuje blbě*?)*
Fluke
0 0
reagovat
To já taky vyhlížím. Chtělo by to víc takových seriálů.

Ještě jsem vděčný za Chobotnici a také už bylo i Tajemství Sahary (velmi dobrý dobrodružný seriál).
498899
To já taky vyhlížím. Chtělo by to víc takových seriálů. Ještě jsem vděčný za Chobotnici a také už bylo i Tajemství Sahary (velmi dobrý dobrodružný seriál).
0 0
reagovat

Disk

Jo jo, plně souhlasím. Vynalézce a další bych plně uvítal;) Nejhorší na tom ale je, ze oni třeba vydají dva díly, zjistí že se to neprodává a pak se na to vykašlou (viz. Asterix, Ošklivé Káčatko):(
498898
Jo jo, plně souhlasím. Vynalézce a další bych plně uvítal*;)* Nejhorší na tom ale je, ze oni třeba vydají dva díly, zjistí že se to neprodává a pak se na to vykašlou (viz. Asterix, Ošklivé Káčatko)*:(*
Disk
0 0
reagovat

sohaj

Nejlepší by bylo, kdyby vyšly všechny seriály ze série "Byl jednou jeden..." :+
498897
Nejlepší by bylo, kdyby vyšly všechny seriály ze série "Byl jednou jeden..." *:+*
sohaj
0 0
reagovat
Jeeee, ono zitra vychazí na DVD prvni cast "Byl jednou jeden život...":)) To musím mít:+
498896
Jeeee, ono zitra vychazí na DVD prvni cast "Byl jednou jeden život..."*:))* To musím mít*:+*
0 0
reagovat
právě proto to fluke nejde všude, protože ten talent nemá, ani já ho nemám :D
498893
právě proto to fluke nejde všude, protože ten talent nemá, ani já ho nemám *:D*
0 0
reagovat
Ono to bohužel(dík) jde všude:) stačí mít talent8)
498892
Ono to bohužel(dík) jde všude*:)* stačí mít talent*8)*
0 0
reagovat
Možná u vás to jde,u mě bohužel ne....:(
498888
Možná u vás to jde,u mě bohužel ne....*:(*
0 0
reagovat
DRAGO: biflování na VŠ? A kdy, prosimtě? Moje teorie, že všechno zvládneš stylem Sportka se i dneska potvrdila. Učit se? Ani NÁHODOU.:D
498883
DRAGO: biflování na VŠ? A kdy, prosimtě? Moje teorie, že všechno zvládneš stylem Sportka se i dneska potvrdila. Učit se? Ani NÁHODOU.*:D*
0 0
reagovat

qualkalim

Ty vis moc dobre o cem mluvim, vid? :D
498879
Ty vis moc dobre o cem mluvim, vid? *:D*
qualkalim
0 0
reagovat

Terminator007

No, kdyze je nekdo lajdak :D
498877
No, kdyze je nekdo lajdak *:D*
Terminator007
0 0
reagovat
Maturita byla skutecne fraska, ale pokud jste nekdo zazil rocni pomaturitni studium anglictiny, to byla teprve mega fraska :D
498876
Maturita byla skutecne fraska, ale pokud jste nekdo zazil rocni pomaturitni studium anglictiny, to byla teprve mega fraska *:D*
0 0
reagovat
Maturita byla fraška, na VŠ začíná pořádný biflování :-
498874
Maturita byla fraška, na VŠ začíná pořádný biflování *:-*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se