Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101641 - 101660 Napsat příspěvek
wtf?:D
493857
wtf?*:D*
0 0
reagovat

Disk

Tímhle příspěvkem jo. :)
493856
Tímhle příspěvkem jo. :)
Disk
0 0
reagovat

Disk

Nežer to tak :o)
493854
Nežer to tak :o)
Disk
0 0
reagovat
Nemůžu se zbavit pocitu, že si nějak moc na všechny vyskakuju. Pořád na sebe upozorňuju a podle mě to musí mnohé z vás už štvát. Protože já nejsem typický pařič. Jsem jen obyčejný kluk, kterému vadí samota. Nevnucuju se vám? A tuto otázku si prostě nemůžu odpustit: Jste zvědavi, kdo se pod mou přezdívkou skrývá?;)
493853
Nemůžu se zbavit pocitu, že si nějak moc na všechny vyskakuju. Pořád na sebe upozorňuju a podle mě to musí mnohé z vás už štvát. Protože já nejsem typický pařič. Jsem jen obyčejný kluk, kterému vadí samota. Nevnucuju se vám? A tuto otázku si prostě nemůžu odpustit: Jste zvědavi, kdo se pod mou přezdívkou skrývá?*;)*
0 0
reagovat
Stop HIM ! :)

link
493852
Stop HIM ! :) http://www.PetitionOnline.com/RRH53888/petition.html
0 0
reagovat

Cival

Chtěl jsi říct: "To jsou ti herci, kteří ještě uměli hrát.", ne? ;)
493843
Chtěl jsi říct: "To jsou ti herci, kteří ještě uměli hrát.", ne? *;)*
Cival
0 0
reagovat
493839
Tak, [link="http://cgi.ebay.com/SONY-XEL-1-OLED-Digital-TV_W0QQitemZ280213566404QQcmdZViewItem"]kdo by do toho nesel[/link]? *:D*
0 0
reagovat
Tak tak.. už zase zmrznu až pujdu na nádro:(
493837
Tak tak.. už zase zmrznu až pujdu na nádro*:(*
0 0
reagovat
Btw. jinak na jihu už máme zase Vánoce, BÍLÉ Vánoce...
493836
Btw. jinak na jihu už máme zase Vánoce, BÍLÉ Vánoce...
0 0
reagovat

Quisp

:D Duel of Fates :D to si teď shodou okolností posledních cca 14 dní peru do hlavy v práci pořád dokola (celej soundtrack) a je to Ósm! :+
493834
*:D* Duel of Fates *:D* to si teď shodou okolností posledních cca 14 dní peru do hlavy v práci pořád dokola (celej soundtrack) a je to Ósm! *:+*
Quisp
0 0
reagovat
Tak mám za sebou maraton všech filmů s Indiana Jonesem na DVD. :+ Konečně tu DVD edici mám doma
493811
Tak mám za sebou maraton všech filmů s Indiana Jonesem na DVD. *:+* Konečně tu DVD edici mám doma
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Boha jeho!:o
493807
Boha jeho!*:o*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Tak tohle mě dostalo, mrkněte na ty parádní ceny za ty super komponenty :D:
Link
493806
Tak tohle mě dostalo, mrkněte na ty parádní ceny za ty super komponenty *:D*: [link="http://kecy.roumen.cz/Nabidka_PC.jpg"]Link[/link]
0 0
reagovat
tak sem to zapnul .... na song z Friends. Prisaham, ze to, co si zpivam ve sprse, zni lip. Tak strasnej zpev sem neslysel ani nepamatuju
493802
tak sem to zapnul .... na song z Friends. Prisaham, ze to, co si zpivam ve sprse, zni lip. Tak strasnej zpev sem neslysel ani nepamatuju
0 0
reagovat
Tuhle diskuzi jsem taky odstartovat nechtěl :D

Právě masakrujou Přátele. To je moc :- (Běží mi to za hlavou, protože to bohužel sleduje sestra...)
493801
Tuhle diskuzi jsem taky odstartovat nechtěl *:D* Právě masakrujou Přátele. To je moc *:-* (Běží mi to za hlavou, protože to bohužel sleduje sestra...)
0 0
reagovat
TV má furt své opodstatnění..formule 1..Moto GP, pár seriálů pro ty, kteří jsou líní stahovat nebo stahují něco jiného a přežijí český dabing, občas nějaká raritka v noci. No a to je tak všechno:))
No a ta TV co stojí před gaučem, to už je základní filmový prvek;)
493799
TV má furt své opodstatnění..formule 1..Moto GP, pár seriálů pro ty, kteří jsou líní stahovat nebo stahují něco jiného a přežijí český dabing, občas nějaká raritka v noci. No a to je tak všechno:)) No a ta TV co stojí před gaučem, to už je základní filmový prvek*;)*
0 0
reagovat

KarelR

Hele, vždyť to podle mě neni zas tak špatný :+
493797
Hele, vždyť to podle mě neni zas tak špatný *:+*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

No já to už vůbec nesleduju, protože na koleji se na TV nedívám, a rozhodně nemám pocit, že bych o něco důležitého přicházel.
493796
No já to už vůbec nesleduju, protože na koleji se na TV nedívám, a rozhodně nemám pocit, že bych o něco důležitého přicházel.
KarelR
0 0
reagovat
Hele, s těmahle tématama bych vás poslal... jinam :D
493794
Hele, s těmahle tématama bych vás poslal... jinam *:D*
0 0
reagovat
Thats How you know v podání X-factor, to by byla vražda, bojím se jen přepnout co doopravdy vysílaj:D
493788
Thats How you know v podání X-factor, to by byla vražda, bojím se jen přepnout co doopravdy vysílaj*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se