Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101681 - 101700 Napsat příspěvek
Raven: V pohodě, bylo to celkem vtipné :D
493621
Raven: V pohodě, bylo to celkem vtipné *:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Draku, clovece ty jedes, uz jsem si i zahlasoval ;)
493619
Draku, clovece ty jedes, uz jsem si i zahlasoval *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Charlotte

Na mě to působí docela povzbudivě:

"American novelist Herman Melville jumped ship and spent a month as the captive of a cannibal tribe. This became the source of his novel Typee.

Jack London went to the Klondike with the first rush of gold-seekers, returning home a year later as poor as when he had left.

John Dillinger robbed a grocery store, was caught and spent 9 years in prison. He later became "public enemy number one," before being gunned down by the FBI."

:))
493623
Na mě to působí docela povzbudivě: "American novelist Herman Melville jumped ship and spent a month as the captive of a cannibal tribe. This became the source of his novel Typee. Jack London went to the Klondike with the first rush of gold-seekers, returning home a year later as poor as when he had left. John Dillinger robbed a grocery store, was caught and spent 9 years in prison. He later became "public enemy number one," before being gunned down by the FBI." *:))*
Charlotte
0 0
reagovat

Silence

Aha teď jsem si toho všimnul. No mělo tam být v anglicky mluvící zemi. chyba přiznám.
493617
Aha teď jsem si toho všimnul. No mělo tam být v anglicky mluvící zemi. chyba přiznám.
Silence
0 0
reagovat

MeaCulpa

Nezni spatne, kazdopadne trivrstva dvd beru vsema deseti ;) :D
493616
Nezni spatne, kazdopadne trivrstva dvd beru vsema deseti *;)* *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat

Co dokázali jiní,když byli ve vašem věku.

Kdysi to linkoval Čermák v Reflexu, ale teď jsem to znovu pro něco použila- a pořád mi to připadá zajímavé..depresivní...legrační:) Kuk: link
493615
Kdysi to linkoval Čermák v Reflexu, ale teď jsem to znovu pro něco použila- a pořád mi to připadá zajímavé..depresivní...legrační:) Kuk: http://www.museumofconceptualart.com/accomplished/
Co dokázali jiní,když byli ve vašem věku.
0 0
reagovat

Day of the Dead

Ani jsem netusil, ze remake je uz venku. Do predlohy to uz dle ukazky ma fest daleko, ale pro "nenarocne" by to nemusel byt vylozene spatnej vyber se zombie tematikou.
Day of the Dead exclusive trailer
493614
Ani jsem netusil, ze remake je uz venku. Do predlohy to uz dle ukazky ma fest daleko, ale pro "nenarocne" by to nemusel byt vylozene spatnej vyber se zombie tematikou. [link="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=26142966"]Day of the Dead exclusive trailer[/link]
Day of the Dead
0 0
reagovat
Jak se dívám tak v Plzni se ruší jedna dvd půjčovna a za 80,- rozprodávají dvd, tak jestli má někdo zájem tady link
493610
Jak se dívám tak v Plzni se ruší jedna dvd půjčovna a za 80,- rozprodávají dvd, tak jestli má někdo zájem tady http://hudba.bazos.cz/inzerat/1824163/PRODAM-CCA-600KS-ORIG-DVD-KS-80-100-.php
0 0
reagovat
jen takový dotaz , který sem vlastně nepatří ale raděj to nahodím sem:17.6. mají v Brně koncert Linkin Park našel by se tady nějakej blázen jako já kdo by šel ( lístek stojí 895,-).

Ravenhorn
tvůj blog na tohle téma mne nepřekvapil :+
493609
jen takový dotaz , který sem vlastně nepatří ale raděj to nahodím sem:17.6. mají v Brně koncert Linkin Park našel by se tady nějakej blázen jako já kdo by šel ( lístek stojí 895,-). Ravenhorn tvůj blog na tohle téma mne nepřekvapil *:+*
0 0
reagovat

Silence

Normálně ne, Njú zílend, děláš jak malej :D ;)
493608
Normálně ne, Njú zílend, děláš jak malej *:D* *;)*
Silence
0 0
reagovat

Luc44

link takže Starbucks..a stačí jet jen kolem Jacksonovy vily, s trochou štěstí, zrovna bude na zahradě nebo v autě, či kde jinde:)
493607
http://www.starbucks.com/retail/locator/ViewAll.aspx?a=1&CountryID=183&FC=RETAIL&City= takže Starbucks..a stačí jet jen kolem Jacksonovy vily, s trochou štěstí, zrovna bude na zahradě nebo v autě, či kde jinde:)
Luc44
0 0
reagovat
Můžete mi někdo vysvětlit, co je to "anglicky mluvená země"? :D
493606
Můžete mi někdo vysvětlit, co je to "anglicky mluvená země"? *:D*
0 0
reagovat

Luc44

No Fluke buď měl sen nebo si plánuje život už dopředu.
493604
No Fluke buď měl sen nebo si plánuje život už dopředu.
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

:D asi tak nějak, ale spíš to bude v té teoretické rovině kdybych
zašel na Starbucks, když sem byl v... asi bych pozdravil Petera ... :D
493602
*:D* asi tak nějak, ale spíš to bude v té teoretické rovině [b]kdybych [/b] zašel na Starbucks, když sem byl v... [b]asi bych [/b] pozdravil Petera ... *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Tak Nový Zéland je po Pánu prstenů docela žádaný pro filmy. Takže i takové věci by se mohly stát.
493601
Tak Nový Zéland je po Pánu prstenů docela žádaný pro filmy. Takže i takové věci by se mohly stát.
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

..tož to sem zašel na Starbucks, když sem byl v centru Wellingtonu, pozdravil Petera a přemýšlel, kam že to dnes na kole pojedu, když lup a narazím do Baye, awesome!, co tu sakra dělá? Nicméně...:D
493600
..tož to sem zašel na Starbucks, když sem byl v centru Wellingtonu, pozdravil Petera a přemýšlel, kam že to dnes na kole pojedu, když lup a narazím do Baye, awesome!, co tu sakra dělá? Nicméně...*:D*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

ČR si to zatím nezaslouží, ale přemýšlim o svém rodném městě. + plánuji s teplejším počasím pořádně fotit.
493598
ČR si to zatím nezaslouží, ale přemýšlim o svém rodném městě. + plánuji s teplejším počasím pořádně fotit.
Luc44
0 0
reagovat
Věnovat blog zemi...to je zajímavý ;)
493597
Věnovat blog zemi...to je zajímavý *;)*
0 0
reagovat

Můj nový blog

Hádejte o čem. :D

ravenhornův blog o :-)
493596
Hádejte o čem. *:D* [link="http://newzealand.mujblog.atlas.cz/"]ravenhornův blog o :-)[/link]
Můj nový blog
0 0
reagovat

Luc44

Koukám, že sme na tom podobně:)
493585
Koukám, že sme na tom podobně:)
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se