Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101621 - 101640 Napsat příspěvek

křysař ľubo

Kam ten svět spěje? :D ukecaní introverti, tiší extroverti, doomsdays comming :D ovšem výsledky mimo jakoukoliv stupnici jsou vždy varující :D
493910
Kam ten svět spěje? *:D* ukecaní introverti, tiší extroverti, doomsdays comming *:D* ovšem výsledky mimo jakoukoliv stupnici jsou vždy varující *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Strach je cesta k Temné straně :D
493906
Strach je cesta k Temné straně *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Luc44

To vieš, ta psychologická kategorizácia nie je stopercentne spoľahlivá. Minule sme robili na Psychológii test temperamentu a drvivej väčšine ľudí vyšlo, že sú melancholici. Najväčší melancholik som bol ja (mne tie hodnoty vyšli až kamsi mimo stupnicu :D), pritom sa zas až tak hrozne "emo" zďaleka necítim ;)
Takže je v dnešnej dobe pokojne možné, že narazíš na ukecaného introverta :)
493901
To vieš, ta psychologická kategorizácia nie je stopercentne spoľahlivá. Minule sme robili na Psychológii test temperamentu a drvivej väčšine ľudí vyšlo, že sú melancholici. Najväčší melancholik som bol ja (mne tie hodnoty vyšli až kamsi mimo stupnicu *:D*), pritom sa zas až tak hrozne "emo" zďaleka necítim *;)* Takže je v dnešnej dobe pokojne možné, že narazíš na ukecaného introverta *:)*
Luc44
0 0
reagovat
psema > jo :)
493887
psema > jo :)
0 0
reagovat

rcorp

Což to já se taky považuju za introverta 8). Není příspěvek jako příspěvek, že ;) Mně trošku lezly ty diskovo posty posledních "pár hodin" na nervy, ale říkal jsem si, že to nechám bejt, že se zklidní... jak napsal estéčko :D
493885
Což to já se taky považuju za introverta *8)*. Není příspěvek jako příspěvek, že *;)* Mně trošku lezly ty diskovo posty posledních "pár hodin" na nervy, ale říkal jsem si, že to nechám bejt, že se zklidní... jak napsal estéčko *:D*
rcorp
0 0
reagovat
stčko: jseš si jistej, žes to chtěl napsat zrovna sem?:D
493882
stčko: jseš si jistej, žes to chtěl napsat zrovna sem?*:D*
0 0
reagovat
ten disk je nejakej divnej
493881
ten disk je nejakej divnej
0 0
reagovat

Luc44

Počkej...já jsem taky introvert a pravidelně trůním v Top10 přispěvatelů. :D
493880
Počkej...já jsem taky introvert a pravidelně trůním v Top10 přispěvatelů. *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Ježiš, NIKDY nedostaneš ban za to, když obhajuješ svůj názor. Maximálně, kdyby styl tvého obhajování sklouznul k nadávkám, vulgaritám a jiným neslušným projevům, což, jak tak vidím, u tebe nehrozí, tak můžeš být v naprostém klidu. 8)
493873
Ježiš, NIKDY nedostaneš ban za to, když obhajuješ svůj názor. Maximálně, kdyby styl tvého obhajování sklouznul k nadávkám, vulgaritám a jiným neslušným projevům, což, jak tak vidím, u tebe nehrozí, tak můžeš být v naprostém klidu. *8)*
0 0
reagovat
Tak introverta si teda představuju úplně jinak :D :D :D zatím mi přijde, že "hubu" nezastavíš ;) :D
493872
Tak introverta si teda představuju úplně jinak *:D* *:D* *:D* zatím mi přijde, že "hubu" nezastavíš *;)* *:D*
0 0
reagovat

Silence

Když já jsem hotovej introvert... Nerad někomu nadávám a už vůbec se nechci do nikoho navážet. Jsem někdy až moc radikální (lépe řečeno mám někdy radikální názory) a často to schytám (třeba za názor na Bowling for Colombine). Nemůžeš se divit, že se bojím, aby někomu nedošla trpělivost a já obdržel ban. Jinak jsem hodně sarkastický a dovedu být hodně nepříjemný, na druhou stranu jsou pro mě kontakty (nikoli ve smyslu konexí) hodně důležité. To navážení dělám nerad, ale když už se po mě chtějí názory, tak to dělám takto, jinak to neumím. Proto se těším na středu, chci, abyste věděli, že nejsem nějaký hulvát, který rozdmýchává hádky).
493871
Když já jsem hotovej introvert... Nerad někomu nadávám a už vůbec se nechci do nikoho navážet. Jsem někdy až moc radikální (lépe řečeno mám někdy radikální názory) a často to schytám (třeba za názor na Bowling for Colombine). Nemůžeš se divit, že se bojím, aby někomu nedošla trpělivost a já obdržel ban. Jinak jsem hodně sarkastický a dovedu být hodně nepříjemný, na druhou stranu jsou pro mě kontakty (nikoli ve smyslu konexí) hodně důležité. To navážení dělám nerad, ale když už se po mě chtějí názory, tak to dělám takto, jinak to neumím. Proto se těším na středu, chci, abyste věděli, že nejsem nějaký hulvát, který rozdmýchává hádky).
Silence
0 0
reagovat
A i kdyby tak strach je něco úplně přirozeného :D:))
493870
A i kdyby tak strach je něco úplně přirozeného *:D**:))*
0 0
reagovat
Disk: Chlape, konverzuj, hádej se, bav se. Ale hlavně se nás neboj, nemusíš se pořád omlouvat apod. 8)
493865
Disk: Chlape, konverzuj, hádej se, bav se. Ale hlavně se nás neboj, nemusíš se pořád omlouvat apod. *8)*
0 0
reagovat
Já vím, ale stejně... "Žíla!!!" :D
493864
Já vím, ale stejně... "Žíla!!!" *:D*
0 0
reagovat
Copak jsi zapomněl na Tobeyho naštvanej výraz ve třetím Spideym? Tam mu jeho jediná deviza pulsova slušně. V HD je to zážitek k nezaplacení.;)
493863
Copak jsi zapomněl na Tobeyho naštvanej výraz ve třetím Spideym? Tam mu jeho jediná deviza pulsova slušně. V HD je to zážitek k nezaplacení.*;)*
0 0
reagovat

Psema

Určitě to není spíš Moničina žíla? :D
493862
Určitě to není spíš Moničina žíla? *:D*
Psema
0 0
reagovat
I feel bad about this:D
493861
I feel bad about this*:D*
0 0
reagovat
asi tak, mistre jedi :)
493860
asi tak, mistre jedi :)
0 0
reagovat
no nic ve zlým, ale mě už z těch postů pomalu pulsuje maguireovská žíla na čele.:D
493859
no nic ve zlým, ale mě už z těch postů pomalu pulsuje maguireovská žíla na čele.*:D*
0 0
reagovat

Disk

Fakt se snazis prilis... pokud se chces otevrit svetu, muzes tak ucinit prostrednictvim sveho profilu (moznosti je tam nepocitane), pripadne nejakych osobnich stranek... konverzuj, reaguj, nadhazuj temata, ale "netlac na pilu"... urcite zapadnes. ;)
493858
Fakt se snazis prilis... pokud se chces otevrit svetu, muzes tak ucinit prostrednictvim sveho profilu (moznosti je tam nepocitane), pripadne nejakych osobnich stranek... konverzuj, reaguj, nadhazuj temata, ale "netlac na pilu"... urcite zapadnes. ;)
Disk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se