Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101661 - 101680 Napsat příspěvek
Jůů, ja chci taky prkýnko.
493650
Jůů, ja chci taky [link="http://aktualne.centrum.cz/video/?id=192019"]prkýnko[/link].
0 0
reagovat
w/e
493648
w/e
0 0
reagovat
Stůj při mně má asi novej dabing. Jdu zvracet.:(
493643
Stůj při mně má asi novej dabing. Jdu zvracet.*:(*
0 0
reagovat

imf

Myslel som to tak, že Indy tam má (práve teraz v tejto chvíli) hodnotenie a Speed Racer a Dark Knight ešte nie, takže by to bol aktuálne lepší príklad. Samozrejme chápem, ako si to myslel, taký sprostý nie som ;)
493640
Myslel som to tak, že Indy tam má (práve teraz v tejto chvíli) hodnotenie a Speed Racer a Dark Knight ešte nie, takže by to bol aktuálne lepší príklad. Samozrejme chápem, ako si to myslel, taký sprostý nie som *;)*
imf
0 0
reagovat

Lubo

Slovickaris... faktem je, ze se to na CSFd deje dnes a denne (Indy byl april). Takze tak.
493639
Slovickaris... faktem je, ze se to na CSFd deje dnes a denne (Indy byl april). Takze tak.
Lubo
0 0
reagovat

miss

Hehe, nová miss SR je žiačka mojej Zory a tancoval som s ňou na stužkovej a Zora hneď po prenose vyhlásila: "No dobre, tak ti teda tú dvojku zo slovenčiny dám." 8)
493638
Hehe, nová miss SR je žiačka mojej Zory a tancoval som s ňou na stužkovej a Zora hneď po prenose vyhlásila: "No dobre, tak ti teda tú dvojku zo slovenčiny dám." *8)*
miss
0 0
reagovat

imf

Ehm... mohol si vybrať aj nejaké skutočné príklady ;)
Napríklad nový Indiana Jones :)
493637
Ehm... mohol si vybrať aj nejaké skutočné príklady *;)* Napríklad nový Indiana Jones *:)*
imf
0 0
reagovat
Ano a proto na CSFd jsou uz dnes ohodnoceny filmy jako Speed Racer nebo Dark Knight... to tu vazne nepotrebujeme. ;)
493635
Ano a proto na CSFd jsou uz dnes ohodnoceny filmy jako Speed Racer nebo Dark Knight... to tu vazne nepotrebujeme. ;)
0 0
reagovat

IsmaelSatro

na to je csfd ne moviezone
493634
na to je csfd ne moviezone
IsmaelSatro
0 0
reagovat

Pro redakci

Je možné, že už se to tu někde objevilo, ale dva tisíce příspěvků je dost a tak se radši jako správnej lenoch zeptám - proč se nedá hodnotit film, který ještě redakce nestihla orecenzovat? Bude to aspoň do budoucna možný nebo se fakt vždycky bude muset nejdřív redakce vyjádřit a pak teprve k válu pustíte obyčejné smrtelníky? :D Docela bych si pár takových filmů rád ohodnotil, ale asi není možnost... Teda a teď doufám, že jsem to někde přehlídnul a budu za naprostýho de**la 8)
493633
Je možné, že už se to tu někde objevilo, ale dva tisíce příspěvků je dost a tak se radši jako správnej lenoch zeptám - proč se nedá hodnotit film, který ještě redakce nestihla orecenzovat? Bude to aspoň do budoucna možný nebo se fakt vždycky bude muset nejdřív redakce vyjádřit a pak teprve k válu pustíte obyčejné smrtelníky? *:D* Docela bych si pár takových filmů rád ohodnotil, ale asi není možnost... Teda a teď doufám, že jsem to někde přehlídnul a budu za naprostýho de**la *8)*
Pro redakci
0 0
reagovat
Já si vždycky naivně myslel, že DVD v půjčovnách jsou dual-layer... 8)
493632
Já si vždycky naivně myslel, že DVD v půjčovnách jsou dual-layer... *8)*
0 0
reagovat
Lucc
joo ty můj kvítku medový to se nikdo nedoví.....:D
493631
Lucc joo ty můj kvítku medový to se nikdo nedoví.....*:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Díky, už jsem jim napsal. Jestli budou mít něco do roku 1950, tak se Silence asi vydá výlet :D:D
493630
Díky, už jsem jim napsal. Jestli budou mít něco do roku 1950, tak se Silence asi vydá výlet *:D**:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Já osobně bych si to nekoupil, ale někoho to zaujmout mohlo. Kamarád pracoval v dvd půjčovně a koupil jsem od něj za 150 zachovalé Království nebeské prodlouženou verzi. Prej si už všichni vypálili normálni verzi a ta prodloužená se půjčila snad jen 10krát. Hraje parádně:D:+ Takový ty artovější kousky nemusí být poškozený
493629
Já osobně bych si to nekoupil, ale někoho to zaujmout mohlo. Kamarád pracoval v dvd půjčovně a koupil jsem od něj za 150 zachovalé Království nebeské prodlouženou verzi. Prej si už všichni vypálili normálni verzi a ta prodloužená se půjčila snad jen 10krát. Hraje parádně*:D**:+* Takový ty artovější kousky nemusí být poškozený
0 0
reagovat

aria

Ale určitě to nikdo nepoužíval jako podšálek ;)
493628
Ale určitě to nikdo nepoužíval jako podšálek *;)*
aria
0 0
reagovat
deiwi
to máš asi něco podobnýho jako ty filmy co prodávají za 38,- taky to neni extra kvalita, ale je fakt , že jsou aspon nový.
493627
deiwi to máš asi něco podobnýho jako ty filmy co prodávají za 38,- taky to neni extra kvalita, ale je fakt , že jsou aspon nový.
0 0
reagovat

MeaCulpa

Myslíš, že to je dobrý nápad nakupovat DVD, ke kterým se lidi chovali při nejlepším jako ke kusu ho*na? Do toho bych asi nešel :) Usuzuju podle toho, jak vypadají DVD v našich půjčovnách, třeba je v Plzni kultura půjčování DVD jiná :)
493626
Myslíš, že to je dobrý nápad nakupovat DVD, ke kterým se lidi chovali při nejlepším jako ke kusu ho*na? Do toho bych asi nešel :) Usuzuju podle toho, jak vypadají DVD v našich půjčovnách, třeba je v Plzni kultura půjčování DVD jiná :)
MeaCulpa
0 0
reagovat

Ravenhorn

Uz jsem zahlasoval znovu ;) Snad zitra nebudes mit dalsi reset :D
493625
Uz jsem zahlasoval znovu *;)* Snad zitra nebudes mit dalsi reset *:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Hustý některá písmenka mají hačky a čárky a jiná ne. To je guláš.

link:o
493624
Hustý některá písmenka mají hačky a čárky a jiná ne. To je guláš. [link="http://davidkriz.mujblog.atlas.cz/clanky/Australie-8602.aspx"]link[/link]*:o*
0 0
reagovat
bože a tím, že jsem to opravil, tak jsem to resetoval (to mají fakt blbě udělané)

Prosím, kdo chce hlasujte znovu.
link
493622
bože a tím, že jsem to opravil, tak jsem to resetoval (to mají fakt blbě udělané) Prosím, kdo chce hlasujte znovu. [link="http://newzealand.mujblog.atlas.cz/"]link[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se