Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101581 - 101600 Napsat příspěvek

Fluke

"TO"! Good one (:
494205
"TO"! Good one (:
Fluke
0 0
reagovat
Chvílema mám chuť se tam za váma podívat, abych to viděl na vlastní oči:D
494204
Chvílema mám chuť se tam za váma podívat, abych to viděl na vlastní oči*:D*
0 0
reagovat
jezis. ja mu snad ten ban dam. jen na chvilenku :D:D j/k
494203
jezis. ja mu snad ten ban dam. jen na chvilenku *:D**:D* j/k
0 0
reagovat

Quisp

V šest hodin na Slováči na Můstku. Těš se.:D
494202
V šest hodin na Slováči na Můstku. Těš se.*:D*
Quisp
0 0
reagovat

Disk

Tak s tím přestaň, prosím.
494201
Tak s tím přestaň, prosím.
Disk
0 0
reagovat
Že jsem tak smělý a ptám se, od kolika že je zejtra ta vaše AKCE??? Že bych se taky Moviezonovsky-srazově odpanil ??
494200
Že jsem tak smělý a ptám se, od kolika že je zejtra ta vaše AKCE??? Že bych se taky Moviezonovsky-srazově odpanil ??
0 0
reagovat
rcorp: hyperaktivní jsem jenom na kompu:)
HAL: Já jsem si to taky myslel.8)
Faktem, že se na těchto stránkách tlemím od ucha k uchu.:D
494199
rcorp: hyperaktivní jsem jenom na kompu*:)* HAL: Já jsem si to taky myslel.*8)* Faktem, že se na těchto stránkách tlemím od ucha k uchu.*:D*
0 0
reagovat
aspon bude sranda ;)
494198
aspon bude sranda ;)
0 0
reagovat
no jak na to koukám, tak Cíp vynechám a na přednášce si sednu hodně daleko od kohokoliv, koho neznám.:D
494197
no jak na to koukám, tak Cíp vynechám a na přednášce si sednu hodně daleko od kohokoliv, koho neznám.*:D*
0 0
reagovat

Disk

Ano, ty jsi taky velmi zábavný :D
494196
Ano, ty jsi taky velmi zábavný *:D*
Disk
0 0
reagovat

Disk

Jestli pojedeš stylem "hyperaktivní štěně" jako doteď, tak to asi bude "běž pryč".
494195
Jestli pojedeš stylem "hyperaktivní štěně" jako doteď, tak to asi bude "běž pryč".
Disk
0 0
reagovat

Disk

Ehm něco mi uniklo?
494194
Ehm něco mi uniklo?
Disk
0 0
reagovat
Tak za 23 hodin to vypukne. Lidi, já už se nemůžu dočkat, až uvidím vaše obličeje. Jsem moc zvědav, co mi řeknete, až mě uvidíte. ;) Zatím jste mě přesvědčili, že jste velmi zábavní.8)
494193
Tak za 23 hodin to vypukne. Lidi, já už se nemůžu dočkat, až uvidím vaše obličeje. Jsem moc zvědav, co mi řeknete, až mě uvidíte. *;)* Zatím jste mě přesvědčili, že jste velmi zábavní.*8)*
0 0
reagovat

Cival

Teď jsem tu posledí větu vylepšíl. Byl jsem unaven a neschopen korekce. :D
494110
Teď jsem tu posledí větu vylepšíl. Byl jsem unaven a neschopen korekce. *:D*
Cival
0 0
reagovat
Trellíno - pěkné přirovnání, trošku ostřejší, ale sedí :+ :D
křysař ľubo - dějové napětí, chudé kostýmy, neinvenční zvuk :D :D :D
Ragnar - :o...hodnotit něco co jsi nikdy neviděl a neprožil, chlapče, chlapče, taky dáváš hvězdičky filmům, který si ještě neviděl. To je opravdu jako kdybys nikdy nebyl v kině a tvrdil, že koukat na filmy v TV je určitě lepší - použiji opět tvé vlastní argumetny: dokonalý přehled, nic ti neuteče, můžeš si to zastavit a pustit ještě jednou... ale stejně do toho kina půjdeš... no nic
494109
[b]Trellíno[/b] - pěkné přirovnání, trošku ostřejší, ale sedí *:+* *:D* [b]křysař ľubo [/b]- dějové napětí, chudé kostýmy, neinvenční zvuk *:D* *:D* *:D* [b]Ragnar[/b] - *:o*...hodnotit něco co jsi nikdy neviděl a neprožil, chlapče, chlapče, taky dáváš hvězdičky filmům, který si ještě neviděl. To je opravdu jako kdybys nikdy nebyl v kině a tvrdil, že koukat na filmy v TV je určitě lepší - použiji opět tvé vlastní argumetny: dokonalý přehled, nic ti neuteče, můžeš si to zastavit a pustit ještě jednou... ale stejně do toho kina půjdeš... no nic
0 0
reagovat

ravenhorn

Dobra konkurence, ale zatim to tam tak nejak zeje temnotou a prazdnotou :D
494102
Dobra konkurence, ale zatim to tam tak nejak zeje temnotou a prazdnotou *:D*
ravenhorn
0 0
reagovat

strangercz

Sry, nezlob se, ale platit nas fotbal a mrznout na stadionu fakt nebudu. Diky 8)
494101
Sry, nezlob se, ale platit nas fotbal a mrznout na stadionu fakt nebudu. Diky *8)*
strangercz
0 0
reagovat

KarelR

Se mi ulevilo, jsem od začátku říkal že to bude nějakej post-aprílovej žertík... ?)
494095
Se mi ulevilo, jsem od začátku říkal že to bude nějakej post-aprílovej žertík... *?)*
KarelR
0 0
reagovat
Bruckheimer jako režisér by ale nemusel bejt marnej. Se divím, že ještě něco nenatočil, když už stejně do všecho kecá. :) Ale Blooma bych tam fakt nechtěl.
494094
Bruckheimer jako režisér by ale nemusel bejt marnej. Se divím, že ještě něco nenatočil, když už stejně do všecho kecá. *:)* Ale Blooma bych tam fakt nechtěl.
0 0
reagovat

KarelR

Fuj... ale som si oddýchol. Takéto oneskorené prvoaprílové žartíky sú zákerné :)
494079
Fuj... ale som si oddýchol. Takéto oneskorené prvoaprílové žartíky sú zákerné *:)*
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se